Bunun sebebi ne
Saplantılı aşık neden oluyor?
Bir kız ayrılmak isteyince neden ayrılmaz saplantılı oluyor?
Saplantılı aşık neden oluyor?
Bir kız ayrılmak isteyince neden ayrılmaz saplantılı oluyor?
sadakat, tek eşli olma düşüncesinin doğru sanması ve başka alternatiflerinin olmaması, aynı ortamı paylaşınca dikkat çekmesi veya kadının ona ihanet etmesi, ısrarla terk etmek istemesi, kendini yüceltmesi, onu kışkırtıcı şeyler söyleyip terk etmesi, çok güzel anlar yaşatıp sonra mesafeyi hile yaparak mantıksız gerekçelerle açmak istemesi ve erkeğin buna ikna olmaması gibi. Bir sürü sebep olabilir. Çözüm bence erkek çok eşli olup kalbinde birkaç kadın barındırmalıdır yoksa tek kadın olursa yeni biri zor olur veya olmaz. İsmi saplantılıya çıkabilir, aklı az ise kötü sonuçlar da olabilir.
kadının çok bedel ödetmesi, para harcatması da saplantılı yapabilir, o yüzden nafaka, mal paylaşımı gibi şeyler bence erkeği saplantılı yapabilir
Ayy onladar gzuel yazmışsın ki bu erkek ve kadinla alakası yok durduk yere ilişkiyi bitiriyorlar çözüme kavusturrmuyotlar hiç niseyi onca uasanmisliga rağmen. Sonra insanlara hasta saplantılı diyorlar alışmışlar.
Tamam iyi konuşmuşta bir erkeğin kalbinde birden fazla kadın olmasını bu laflarla örtemezsin iyi bir şeymiş gibi gösteremezsin
Birden fazla kadın olmasını savunmuyoruz ki. Değer veren silip atmayan çabalayan insanlara saplantılı demeye başladı herkes ondan bahsediyrouz
Peki :)
eğer birlikte uzun zaman geçirdiyseniz daha önce görmemiş yaşamamış oldugu mutlulugu seninle yaşamışsa ayrılığı kabul edemeyebilir saplatılı diye adlandırdığın kişide seni gerçekten seven insandır belki iyi düşün ayrılmadan önce belki onun gibi seveni bulamayabilirsin 😊
Ben kolay kolay aşık olmam ama aşık olursam bağımlı oluyorum uyuşturucu bağımlısı gibi benden ayrılmak istese benden niye ayrıldı diye zarar vermem fiziki olarak değil duygusal anlamda yapardım
Cevap
23Cevap
Çünkü kafası kırık yeterince beynine oksijen gitmeyen tipler
Çünkü aradığı ilgiyi sevgiyi bulunca bırakmak istemez bunun altında kendisine karşı değeri yok karşısındaki ne kadar değer verirse mutlu ettirise kendim de mutlu olurum düşüncesinde
Saplantıya ben aşk demiyorum. Aşık olan, seven insan karşındakine zarar vermez, saygıyla yanaşar
Çünkü başka birini bulamayacağını düşünür kaybetmeme pahasına her şeyi yapar.
Narsist bi kişiliktir, uzak dur, can yakar hayat mahveder
Saplantıdan değildir o senni sevmiştir onun için çok değerlisindir seni çok sevmiştir ayrılamaz...
Siz kadının saplantilisina denk gelirseniz erkeginkinin ne kadar saf olduğunu anlarsınız desen.
Yuz vermeyince böyle oluyor. Gurursuzdur herkes öyle degil adam gibi adamlar var bunlar mal
En korktuğum erkek karekteridir her an herşeyi yapabilme eğilimleri var
Daha önce ilgi görmemiştir ilgi görmüştür o kızdan
O yüzden o kıza bağlanmıştır
Şunu genelleme erkek diye. Sorunun kimse onu söyle. Ben onlarca saplantılı kadin gördüm şimdi kadınlar saplantılı mi deyim.
Buna genelde alfa dul denir. O erkek kadında derin bir arzu uyandırmıştır. Ve gördüğü en ideal erkeği olmuştur. Her yerde onu arar
Pardon karıştırdım bu işin kadın tarafıydı. Erkekde Onetis ruh ikizi kafası buna neden olur
Benim kendi deneyimlerimden anladığım kadarıyla erkeklerde avcı içgüdüsü var. İlla peşinden koşmalı, bir erkeğe hayır dediğin an koşmaya ölüp bitmeye başlıyo ne zaman tamam dersen değerin azalıyo çok zor yorucu bi durum ama maalesef böyle.
Yani sorunlu tiptir ya da yaşayamadığı seyler yüzündendir
Aradığı herşeyin onda olduğunu hissettiği için ve başkasında bulamayacağını düşündüğü için
Bu sorunun cevabı için roman yazıyorum.
gidene güle güle gelene hoş geldin
Gerçekten sevmiştir çünkü
Ruh hastası olduğu için
Sevmiştir. En başından sevmiştir.
Davranış bozukluğunun belirtilerinden biridir bu
Çok şükür denk gelmedim öylesine
Bu senin içinde olan bir şey bunu alman lazım
Hormonal olabilir. Bağımlı oluyoruz. Sigara gibi
Cidden kekoysa birakmZ ve köylüyse
Köylü ne alaka mnyk bu nasıl laf sanki Paris te doğup büyümüş şuna bak
Platoniktir ondan
Cahillikten başka bişey değil
Seviyorsa sevdiqi kizin yaninda olur
Babası intihar etmiş olabilir
Sevmek olabilir ya da vazgeçmeme
Net travma kaynaklı çocukluk ergenlik vs.
Kekoysa bırakmaz 🤠
aman. hasta onlar
Hastalıklilar
Mal da ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?