Bir erkek neden boyle olur?

Sanaldan tanışıp görüştüğüm kişi ile çok iyi anlaştık her şeyi paylaştık ( 2 kere yuz yuze de görüştük). Atama zamanında onun bulunduğu şehre geldim. Ailesiyle kalan biri ve ben gelmeden ayri eve cikarim rahat rahat takılırız diyordu çünkü ailesi eve girme çıkma saatleri konusunda sorun çıkarabilen insanlarmış. 1 senedir aynı sehirdeyiz ancak maddi durumunun cok iyi olmasına rağmen ayri eve çıkmadı ve bu sebepten bir gece bile birlikte uyumadık. 1 senedir beni alıp disarda yemek yeyip (hep kendisi ödüyor) biraz sohbet edip benim eve geçiyoruz birlikte oluyoruz ve cok gec olmadan evine donuyor halbuki onunla uyumak istediğimi biliyor. Hayatından 1 kişi ile bile tanışmadım. Bunu ona sorunca da, ailemle tanıştırırsam buluşmalarımıza müdahale edebilirler onlarla ayni evde kaldıgim icin dedi. Arkadaşları da bir turlu musait olamamış. Isyerindeki kişilerle tanıştırmak istemiş aslinda vs vs. Çiçekleri cok sevdiğimi bilmesine rağmen 1 kere bile bana çiçek almadı bunun icin ona darıldım sitem ettim kac kez. Sizce bir erkek neden boyle davranır? Aslında bana karşı cok iyi merhametli. Zor anlarımda hep yanimda oldu.

Bir erkek neden boyle olur?