Biri var arada bir görüyorum bana başta aşırı yakın davranıyordu yaklaşıyordu çok fazla ilgileniyodu şimdi ona yaklaştığımı alıştığımı hissediyorum bunun önüne acilen geçmem ve engellemem lazım napmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende ayni durumdayim.. sevgilim ile pazartesi gunu pat diye bir mesaj ile ayrildik ve ayni is yerinde çalışıyoruz. Aliskanlik mi yoksa gercekten sevgimj bilmiyorum. Bugun bana yine sıcak davranmaya basladi. Mesajlarinda canim dedi gülümsüyor konusurken ahh bu erkeklerrr
Başta bana çok yakın davranıyordu şimdiyse ilgisini çekti ve bende o ilgisini çekti diye bağlandığımı düşünüyorum bundan kurtulmam lazım napmam lazım
Bende ayni sorunun cevabını arıyorum 🥹
kaçarı yok artik sen akintiya kapılmışsın g. o.
Nasıl yok kaçarı ya bi yolu olmalı
senin icin bi yol yok artik ama akintiya onla beraber suruklenmek istiyosan sen de onu kendine bagla win win
Nasıl bağlayabilirim bir de şu var başta full ilgiliydi şimdi ilgisini çekti üzerimden
ayni taktiği kullan 😏
Bu onu dahada uzaklaştırmaz mı?
sende zaten araya mesafe girmesini istemiyor muydun
Evet ama uzaklaşan kişi ben olmalıyım şu an onun üzerimden çektiği ilgisi garip bi şekilde zoruma gidiyor bu mesafeyi koyan kişi ben olmalıydım şu an peşimden hiç koşmamış gibi davranıyor
benimde lise zamanlarimda hosuma giderdi playboyluk ama ciddi iliskisi olunca adam olur merak etme
Neden engelleyesin ki
Çünkü bi anda aşırı ilgilendi acayip bi şekilde üstüme titredi şimdiyse soğuk yapıp ilgisini çekti üzerimden işte bu durum canımı sıkmaya başladığı anda ona bağlandığımı anladım bunu durdurmam lazım
Bence ilgisini çektiği için bağlanıyorsun yoksunluktan tekrar ilgilenmesini sağla soğursun
Peki ilgisini nasıl tekrar çekebilirim başta asla takmıyodum o zmn çok ilgiliydi şimdi sanki bende merak eder sorar oldum o yüzden ilgisini çekti galiba off napmam lazım net bi şey istiyorum asla onu düşünmek istemiyorum
Yani ilişki istiyorsan nabza göre şerbet gerekiyor istemiyorsan boş ver gitsin bilemiyorum tam karşındaki nasıl biri
Karşımdaki bi üniversite hocası başta acayip arıyodu soruyodu hoşlanıyorum diyodu yani full ilgiliydi düşünceliydi şimdi noldu birden çekti ilgiliyi o yüzden bunu kendime yediremiyorum kurtulmam lazım ilk zamanlardaki gibi umursamaz olmalıyım
Bir hocayla ilişki zaten hiç etik değil ki bence tiksinç biriymiş öğrencisi sayılan birine böyle yapması iğrenç
Yaşı genç ama tabi dediğinde haklısın
İstediği kadar genç olsun öğretmen sayılıyor ve böyle düşünmesi bile kalitesiz biri olduğunu gösterir
Napmam gerekiyor Peki ne düşünüyosun?
Başta asla umrumda değildi hatta uzak dursun istiyodum ama şu an o ilgisine bağlandım sanırkm
Ben olsam direkt kafamdan atmaya çalışırım yani bir şeyi kırk kere söylersen olur misali sen ona kötü davran uzaklaştır gerekirse
İlgi verip sonra çekmek kadınlar üstünde hep etkili oluyor sanırım kafanıza takıyorsunuz
Evet ya aşırı etkili bi anda o yoğun ilgiye alıştırıp sonra hiç peşinden koşmamış gibi davranmak yani aşırı garip o ilgiyken umrunda değil ama o ilgiyi bi çektimi deli oluysn
Bunu bir kızla yaşamıştık asla taktik olarak kullanmadım ama hoşlanıyordum kesinlikle reddetti sonra ben vazgeçince bir anda peşimden koşmaya başladı sonra karşılık verdim yine uzaklaştı yine vazgeçtim yine geldi falan gibi enteresansınız hahah
Ahhabah bence bunu taktik olarak kullanın acayip işe yarıyo
Taktik yapmak pek benlik değil yahu adam akıllı bir ilişkiyi tercih ederim hahaha sanırım ondan yalnız ölücem hahah
Ben asla bi ilişki istemiyorum hiç hemde yalnız kalıp kariyer odaklı olmak istiyorum bu adam aklımı bulandırdı işte yaa gereksiz bi şey oldu önceden beğenmezdim de şimdi kokusu vs hoşuma gitmeye başladı o gösterdiği yoğun ilgiyi arıyorum sanki işte diyorm ki o hala o ilgide kalsın mesafeyi koyan kişi ben olayım
Yani insanlar özellikle karşı cinsin ilgisini seviyor yani bu çok normal bir şey o yüzden yadırganacak bir şey değil hislerin fakat ben şeyi anlamıyorum ilişki istemiyorum kariyer istiyorum düşüncesini anlamıyorum tam çünkü ilişki kariyeri baltalayan bir şey değildir aslında sadece kendini geliştirmiş ve senin gibi düşünen birisini bulman gerekiyor çünkü kariyerli çiftler çok fazla hani neden böyle düşündüğünü merak ettim kaynağı nedir
Beş yıllık bi ilişkiden çıktım çok yoruldum benim odağımın bu olmasının sebebi bu aslında tahammülüm falan kalmadı şu dönem asla istemiyorum o yüzden
Anladıım yani saygı duyuyorum mantıklı bir sebebi varmış boş trip değil neyseki yani bence boş ver en kolay yolu budur taktiğe gerek yok taze terk edildim mesela ve boş verdim çünkü hayat devam ediyor onunla ilgilenme ve kötü davran rahatsız etmesin seni
Onun zoruna gidecek bi şey yapmak istiyorum çünkü bana yaptığı zoruma gidiyor başta ilgiyi gösterim sonra benden güler yüz görünce ilgisini çekmesi zoruma gidiyor öyle bi şey yapmak istiyorum ki vay desin ne kızmış yani
Bunu demesini önemli kılan nedir peki
Onun bunu yapmaya hakkı yoktu çünkü kendini bi halt zannediyo şu an o zoruma gidiyor
Bence bir insana verilebilecek en büyük ceza onu silmektir mesela ben seni umursayıp böyle yapsam ve sen bir anda ben hayaletmiş gibi davransan çok zoruma giderdi sanırım
Peki şu an ona hayaletmiş gibi mi davranayım çünkü şu an o da bana böyle davranıyor yoksa onu kendime bağlayıp sonradan mı öyle davranayım. Düşün yani bi kız var başta ilgi gösterdin ilgini kestin sonra kızda kesse ilgisini hayalet gibiymişsn gibi davransa mı zoruna giderdi yoksa sen ona karşı ilgiliyken o umursamazsa mı zoruna giderdi?
Yani sen ilgiliyken öyle davranıyorsa zaten yapamazsın ilgisini çekmeyi ama bir anda sen tekrar vazgeçersen kafasına takılır bence sende olduğu gibi
Aynen ya ben hayatıma dersime odaklı devam edeyim görmüyor gibi davranayım en iyisi böyle hem bu arada bende içten içede uzaklaşmış olurum onunda ne hali varsa görsün karekteri bozuk demek ki bende ciddi düşünüyo olgun adam dürüst davranıyo sanıyodum şaka gibi
Zaten dediğim gibi öğrencisi sayııan birine bunu böyle bir umut vermesi nasıl bir karaktersiz olduğunu gösterir bütün eğitmen etiğine aykırı ve tiksinç bir şey bence bu ben dövüş sporu yaparken bana eğitmem için verilen öğrenciler hakkında asla böyle bir şey düşünemezdim mesela iğrenç bir şey bu
Konuşmayarak
Yüzünü hep görüyorum aynı ortamdayız buna engel olamıyorum