Selammm❤️
Hayatınız da ki insanın doğru kişi olduğuna doğru bir insan olduğunu neye göre anlar ve karar verirsiniz. İşte olması gereken kişi bu istediğim kişi bu dediğiniz kişi nasıl birisi olmalı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammm❤️
Hayatınız da ki insanın doğru kişi olduğuna doğru bir insan olduğunu neye göre anlar ve karar verirsiniz. İşte olması gereken kişi bu istediğim kişi bu dediğiniz kişi nasıl birisi olmalı?

Ben artık hayatımda hangi insanın benim için doğru olduğunu hangi insanın benim için yalan olduğunu bilemiyorum doğru bildiğim her insan bana kazık atıyor yalan bildiğim her insan belki beni seviyor emin ol hiçbir şeyi artık bilemiyorum tek bildiğim bir şey varsa insanlar duygulanıma kalbimi vicdanıma bir kenara atıyor ben de yara bırakıyorum sonra tedavi etmeye çalışıyorum
Eğer gerçekten mutluysam ve o insanı kalpten seviyorsam bu şekilde anlayabilirim. yani bunun için insan aslında kendisi hissediyor. yani doğru insan saygı duyduğunuz her zaman sevdiğiniz ve yanındayken kendinizi şanslı hissettiğiniz kişidir. eğer size değer veriyor ve iyi davranıyorsa o insan doğru kişidir sizin için.
Eig için teşekkürler
O insan çok iyi bi insansa anlarım doğru insanı seçtiğimi 😊 Ama benim tek sorunum imkansız yapan zamanın engeli eğer zaman makinesi olsaydı belki de bu imkansız olma durumu ortadan kalkardı onu çok sevdim Kalbimden
Beni seçen ellerin asla piton tutmasın 🤣🤣
Allah razı olsun 😂😂
Piton tutma dememin sebebi pitonu sen boynuna dolarsin felan a ne güzel bir deneyim diye sonra seni boğar mogar ölme diye kıyak geçiyorum hayatını kurtardım bana la fantadan masal anlat 🤣🤣
Cevap
14Cevap
Aynı yemeği afiyetle yiyebiliyorsak, aynı şarkıların ezgilerini paylaşıp azı dişimiz görünecek biçimde aynı şeylere gülebiliyorsak doğru kişiyle beraberiz demektir
Herhalde doğru insanı bulunca insanın anlayacağı bir durum olsa gerek. Yanındayken rahat olursun herşeyi konusabilirsin, keyifsiz olsan bile onunlayken keyifin gelir, huzurlu olursun, pozitif olursun destek olmak istersin o da sana destek olur, suçlamaz yardımcı olur, dinler anlamaya çalışır...
Çünkü birbvirimizi tamamladık, kötü günde ayrılmadık, elalemin lafına kulak asmadık.
En kötü günde bile birbirimize güvenip birbirimizi sevmeyi tercih ettik.
Şöyle söyleyeyim bu zaman gerektirecek bir şey yani onunla olan iletişimim kültürlerimiz en önemlisi Kafa yapısı denen şey sonra kalbimiz aslında tamamen hislerle alakalı bu ve zaman diye düşünüyorum
Hayatımda doğru veya yanlış insanlar olmuş umurumda değil
Bana ihanet etmeyen her türlü insanlara arkadaşlık kapısı açık
en zor anımda bile beni bırakmayıp gerektiğinde benim mutluluğu için fedakarlık yapıyorsa o kişi benim için doğru insandır
Hayatımda kimse yok ama olursa önem verdiğim kriterler var.
Buna göre bakarım.
Bana dişil enerjisi yüzde 100 olan kadın lazım.
Bu sitede bu özelliğe sahip BİR KADIN gördüm sadece.
Zamanla anlıyorsun konuşmasından sana karşı tavrından çevresine nasl baklyrsun işde her şeyini soruguıuyorsun kendi düynda sora da karar veriyn bu o diye
ben nedense o doğru kişiyi bulamıyor hep yanlış seçimler yapıyorum o yüzden hep tanışınca biriyle acabalar oluşuyor kafamda
Karakter, hayat görüşü ve hayattan beklentilerine göre karar veririm tabiki. Bunların büyük kısmı uyumluysa doğru yoldayız demektir..
Bende nasıl bir şans varsa bilemiyorum ama hayatima hiç doğru biri girmedi bu yüzden doğru kişi söyle böyle olur diye bisey soyleyemiyorum
Ayni seye güluyosak gõruslerimiz ayniysa beni anliyosa sakin biriyse ok.
Zamanla vakit geçirerek düşünce yapısı sevdiği şeyler ahlak seviyesi temizlik yemek vb
Büyük memeliyse doğru insandır. Küçük memelilere ölüm
Doğru ya da yanlış kişi yoktur, her şey ana aittir.. O an doğru olan, başka bir zaman diliminde yanlıştır..
onu ruhumda hissettim resmen dedim doğru insan dedim ama yanıldım artık bir yöntemim. yok kalbimde yalanmis dedikten sonra:(
Onun bana göstermiş olduğu ilgi şevkat ve arkamda durması ve dahası
Tanıştığımda hemen laubali davranmıyorsa yani abartmıyorsa yavaş ilerliyorsa anlarım
Konuşması yeterli benim için...
Anında notunu veririm...
Her konuda aklına gelebilecek her konuda aynıyız
Sadık insan doğru insandır
Yapbozun parçaları gibi davranışlar uyumlu olur
Uyuma göre
davranış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?