Sevdiğim çocuğun abisi için beni istemeye geldiler nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

Kendimi bildim bileli birini seviyorum bunu ona söyleyemedim çünkü askere gitti sonra döndü hayatında biri vardı araya girmek istemedim vs. Ayrılmıştı en son. Çok iyi anlaşıyorduk tam açılmayı düşünüyordum ki annesi annemlerle konuşmuş. Dün beni istemeye geldiler. Abisi iyi biri bana karşı çok anlayışlı ve nasıl anlatsam daha olgun ruhlu birisi. Yani aslında kafanla seçim yapsan onu seçersin ama ben ona karşı bir şey hissetmiyorum üstelik onunla evlenirsem sevdiğim kişiyle olma ihtimalini bile sonsuza kadar kaybetmiş olacağım. Ailem muhafazakar bir aile ve beni isteyen aile de varlıklı bayağı işte. Çocuk da düzgün biri olunca o yüzden kaçırmak istemiyorlar. Babama mehir için büyük bir arsa vermişler. Dün de onca takı altın vs taktılar babamın gözü dönüyor paradan. Ben ağlamaktan helak oldum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Sevdiğim kişiyi kaybetmek istemiyorum. Canımı alsınlar ama abisiyle evlenmeyeyim ya lütfen

Sevdiğim çocuğun abisi için beni istemeye geldiler nasıl kurtulabilirim bu durumdan?