Tanıdıklarıma ve sevdigim çocuga rezil oldum ne yapıcam?

Biliyorum olay çok saçma ama yinede sorucam çünkü görüş almadan içim rahatlamıcak, çok yakın oldugum 5 yıllık bi arkadaşım var neyse biz bununla her zaman saçma saçma fotolar çekiniriz ama paylaşmazdık birbirimizin Instagram hesabının şifrelerini biliyoruz, bugün yine çekinmiştik bu fotoları benim ve kendi Instagram hikayesinde paylaşmış bende bunu 3 saat sonra yani az önce çok hatta hiç yakın olmadıgım bi arkadaşım hikayeme 'bune' diye yanıt atınca gördüm hemen sildim ama görecek olan görmüştü ona yazdım hemen işte niye bana sormadan paylaştın böyle bi fotoyu benim oldugum ortamı biliyorsun çok gerici kaç defa anlattım şimdi yıl sonuna kadar onların aptal aptal yorumlarını mı dinliyim yazdım (farklı okullardayız bu arada) oda işte üf ne olacak onlar benden dahamı degerli falan yazdı ve engelledi yarin okula gitmeyi istemiyorum ama gitmem gerek yoksa arkamdan sacma canım seyler salliyacaklar sevdigim cocugada rezil oldum ya öff simdi okudugunuzda ergen derdi gibi gozukuyor ve evet cidden ergen derdi ama işte bi yere yazıp fikir almam lazımdı kafam karışık çok utanıyom 😐
Tanıdıklarıma ve sevdigim çocuga rezil oldum ne yapıcam?