Ailem ve nisanlimin ailesi küs ne yapmam gerek?

Öncelikle herkese merhaba ben 28 yasinda yuksek lisans ogrencisiyim nisanlimla 3 ay önce gorucu usulu gibi bir durumla tanistik. Babam ilk basta nisanlim hakkinda arastirma yaparken herkes kendisinin sinir hastasi ve dengesiz oldugunu soyleyerek uzak durmamiz gerektigini soyledi fakat ben dinlemedim kendim tanimak istedim. Kendisi lise mezunu oldugunu soylemisti ama ortaokul mezunu cikti yalan soylrmis nisandan sonra ogrendim. Ilk baska her sey harikaydi cicekler hediyeler cikolatalar disardan bana yemek gondermeler guzel sozler vs. Daha sonra kendini kavga yuzunden iceri girdi fakat aslinda borc yuzunden girdigi anlasildi o da yalanmis. E ticaret isi yapiyor geliri guzeldi. Benden onceki kiz arkadasiyla ilgili hic isteme olmadi denmisti meger 3 kere istemeye gitmisler o da yalanmis. Aileler de iyi anlasmisti bir gun bize oturmaya geldiler hapisten ciktigi gun annem neden yalan soylediklerini sordugunda bir anda bagirmaya baslsdi nisanlim ve babasi. Annem 2bin tl borc almisti bi anda onu basa kaktilar sen de bizden borc para istedin diye cok buyuk hakaretler ettiler babam ortaligi yatistirmaya calistikca durmadilar. Annem de onlar varsa ben yokum kizim dedi ve ben de hakaretlere dayanamayarak yuzugu cikardim. Erkek arkadasim da suclusunu annem gorerek annemin yuzune tukurdu hakaretler etti dovmek icin uzerine yurudu evden gittiler daha sonra babami annemi kardesimi arayip hakaretlere kufurlere devam ettiler. babasi nisanlin intihar etti arabanin altindan zor cikardim dedi sonra annesi aradi babasi arabayi kilitlemese kendini asagi atacakti dedi yine yalan var yani isin icinde. 14gun gecti aradan ve erkek arkadasim hapiste psikolojim bozuktu dedi gencken esrar tedavisi gormus onu itiraf etti seni cok seviyorum ama aileni sevmiyorum istemiyorum aileni birak bana gel diyor. Ailem bu iliskiye cok karsi cunku isin icinde bir suru yalan oldugu ortaya cikti ve eski nisanlim cok fazla beddua hakaret kufur etti annemin yuzune tukurdu ayrica cok sinirli birisi krize giriyor sinirlenince gozu hicbisey gormuyor. 14gundur agliyorum ailem tamam denemek istiyosan yine dene ama bizi yuzyuze getirme diyor. Nisanlim asla ozur dilemem cok iyi yaptim ailenle gorusmek istemiyorum seviyorsan gel bana diyor. Sizce ne yapmaliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Az once annesi aradi gayet sakin ve saygili sekilde konustum ki kimseye karsi asla saygısızlık yapmam. Hala o gun oglumun psikolojisi bozuktu annen o gun o konuyu açmamalıydı diyor. Arkadan da eski nisanlim hala ofkeyle bagiriyor annemo sucluyor. Annem babam universite mezunu biri noter biri gelir uzmani. Ben de anneme kiziyorum neden borc istedin diye agizlarina laf vermis olduk cunku. Eski nisanlim aileni sectin beni secemedin diyor annenin lafiyle benden ayrildin ben ailene boyun egmem diyor
Ailem ve nisanlimin ailesi küs ne yapmam gerek?