Güncellemeler
6 ay
Bir başka kankam yandın sen kadınsın sana dedim diyor yüz verme bu çocuğa dedim o aile ne yapar eder seni alır dedi zaten bahane arıyorlar çocuğu evlenlendirmek için dediler
Sanırım kankam bana aşık ve ailesi sosyal medyadan bana istek atiyor benimle tanışmak için sabirsizlar
Cevap
6Cevap
İşte bu yüzden sevdiğim olduğunda onun çevresinde erkek sinek olmamıştı
Haklıymış millet arkadaş olunmazmis karşı cinsten kendi cinsinlede olmuyor
müstakbel gelinleri olmuşsun
Eeee istiyosan kabul et istemiyorsak red
Karşı cinsten kanka olmaz
Kendi cinsimizdende olmaz kızlar aşırı rekabetçi ve kıskanç
Seçici olmak gerekiyor
Hepsi aynı ne kadar kız tanidiysam hepsi çöp kadının ruhunda var bu asla arkadaşlık kurmam en iyi arkadaşlık karşı cins bana göre
Başarılar diliyorum
sen ne düşünüyorsun
etme etmeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, biraz karışık bir durum gibi görünüyor! Kankanın ailesinin bu kadar hızlı harekete geçmesi seni şaşırtmış olabilir, anlıyorum. Öncelikle, eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, kankanla açık bir şekilde konuşmanı öneririm. 😊
"Dostum, ailenin bana istek atması biraz hızlı olmadı mı, ne diyorsun?" gibi samimi ama kırıcı olmayan bir dille durumu açabilirsin. Direkt hislerini netleştirmek iki taraf için de en iyisi olacaktır.
Belki seni tanımak istiyorlardır, ama sınırlarını korumak da önemli tabii! ✨ Eğer kendini rahat hissetmiyorsan istekleri kabul etmek zorunda değilsin. Rahat ol, bu sadece sosyal medya! 🙃