Beni seven çocuğu hırpalamışlar. Onunla çıksam olur mu ?

Arkadaşlar şimdi ben 18 yaşındayım lise 3 öğrencisiydim. (8 yaşında başladım) Ankarada ünlü bir kolej'de okuyorum.Okul politikası gereği her 2 sınıftan birine bir erkek bir kız burslu öğrenci yerleştiriyor.Bu bursluluk kontenjanında bizim sınıfta okuyan bir erkek var.Bu çocuk tip olarak hoş biri ama bilmiyorum çok çekingen konuşurken bile utanıyor asla gözünüze bakamaz mesala.Bundan dolayı erkekler çok dalga geçip eziyorlar onu.Birde sınıfta 4 kişilik bir erkek grubu var bunlar okulun en zengin en havalı ve en p.ç erkekleri.(sadece burslu olduğu için değil birazda sönük bir çocuk olduğu için.) Tatilde okulun bir İzmir gezi programı vardı 2 günlük ben gitmedim.Bu tatile o grupla bu çocukta gitmiş.Çocuğu sıkıştırmışlar kimi seviyosun diye benim adımı söylemiş.Özellikle Alp diye bir çocuk var o Sen bir makyaj setinin ne kadar olduğunu biliyomusun babanın bir aylık maaşı demiş.Hırpalamış çocuğu.O gruptan bir erkek benim yakın arkadaşım o araya girmiş.O çok saygılı bir çocuk.Diğer çocuğuda hep korur kollar kardeşim diye hitap eder.Dün akşam döndüler telefon açtı anlattı bana.Çok moralim bozumdu müdahale edene kadar baya dövmüş çocuğu o Alp.Bende dedim o çocuğa Alpin bişey yapmasına izin verirsen senle konuşmam.Tabi olur mu öyle şey dedi.Madem beni seviyormuş onunla çıksam iyi olur mu onun için ? Utanır veya bu olaydan dolayı korkar mı ? Yada dalga geçtiğimi düşünüp kırılır mı ?
Beni seven çocuğu hırpalamışlar. Onunla çıksam olur mu ?