Boşanmış, 14-16 yaşlarında iki kiz (annesiyle kalıyor) devlet memuru ve ticaretle meşgul, görme engelli annesiyle yaşıyor. Yas 42 😀
Görünürde hiç de tercih edilecek biri değil gibi.
Görünürde hiç de tercih edilecek biri değil gibi.
Ben de boşandım. 13 yıl oluyor ve 13 yıl içerisinde ciddi bir ilişkim de olmadı, evlenmeyi de düşünmedim, zinaya da bulaşmadım.
Benim de 2 oğlum var. Annesiyle birlikte yaşıyorlar.
Emekli askerim. Maddi ve manevi yönden çok çok rahat bir yaşantım var.
Benim karşı çıktığım konu ise...
Ulan 45 yıllık hayatıma toplamda sadece 1 kadın almışım; helal ve Allah'ın emri olarak. Kız ise 25-30-35 yaşında bekâr veya çocuksuz boşanmış biri, ama kucağına oturmadığı erkek, penisini içine almadığı adam kalmamış, gelmiş böyle bir erkeğe ben boşanmış biriyle olmam diyor.
Demek ki çoğu kadın doğuştan horoz bu!
Bundan dolayı bu ülkede kadınların güzel bir kafa değişikliğinde geçmedikçe kolay kolay birine ilgi duyacağımı zannetmiyorum.
Ülkedeki kadınların bakış açısı hem yobaz, hem cahilce, hem de at gözlüklü olarak dar.
Diyelim ki tam tersi olsaydı... Kadın boşanmış ve çocuklu. Çocuklar babasında. Kadın maddi ve manevi olarak çok rahat ve konforlu bir hayat sürüyor. Evlenmek istiyor ve ben de bekarım. Eğer çocuklarına veya boşanmışlığına bakarsam namerdim? Kadının bana vereceği ömre bakarım. Olumluysa hiç düşünmeden seve seve evlenirim.
İşte ben buna tutarlılık diyorum.
Ben sizin bahsettiğinizden farklı olarak namuslu edepli kadinlarin kızların olduğunu düşünüyorum.
Ben olaya çoğunluk ve azınlık bakmıyorum bakış açısı olarak bakıyorum. Sizin bahsettiğiniz mevzu birileri için normal iken birileri için anormal. Ve ben çok şanslı bir adamım şimdiye dek karşıma hep iyiler çıkmıştır😊
O konuda hem fikiriz, beyfendi kendi karşısına çıkanlardan bahsetmiş kendi tecrübeleri yani
Ön yargılı değilim. Temiz insanlar olduğunu düşünüyorum. Ama bu düşüncem git gide azalıyor. Bahsettiğim gibi Ankara ve Muğla Ortaca gibi bir yerde karşılaştığım kadınlardan istisna olan birini görmedim.
Açık açık bana "senin paracıklarını yiyeceğim" diyen bu gözlerin gördüğü kadın bile oldu. Ama bekârdı, ama gençti, ama niyeti ciddi ilişkiydi...
Bu yönden soran biraderim gibi şanslı değilim, durum bende daha vahim.
Ben düşüncelerin ve kelimeleridir gücüne inanırım. Şanslıyım, iyi insanlar hep beni bulur, başarılıyım, namuslu ve iffeti kadinlari kendime çekiyorum😉 Böyle deyince de durum değişiyor.
Ben imtihana inanıyorum. Allah kullarının hassas olduğu konular ile sevdiği ve korktuğu konularda imtihan ettiğini düşünüyorum. Sanırım kadın benim cihetimde hassas konular arasında yer alıyor. Aldığı için de bu yerden devamlı imtihan ediliyorum.
Siz hiç sebepsiz veya incir çekirdeğini doldurmayacak nedenden ötürü sizinle iletişimi kesip, yeniden sizi defalarca arayan kadınlarla karşılaştınız mı?
Bu bile başlı başına kişilik bozukluğu. Ben devamlı yaşarım. Boşanmış olduğum için iletişimi keser kadın, sonra aynı kadın merhaba diyerek tekrar yazar. Bu benim gelemediğim bir durum.
kapıları kapatır gibi
Profilinizdeki yaş doğruysa bu çok normal. o yaşlarda olan birinin asıl çocuğu yoksa durum tuhaf gelir bana. Bence hiç kimse de bunu sorun etmeyecektir ben şahsen sorun etmezdim
Profilimdeki yaş da doğru bilgiler de doğru. Görüşünüz için teşekkür ederim
Seni rahatsız etmez mi kızlarım var eşi eşimle yasinilan ve yaşımın fazla olması
Aaaa gercekten mi benimde o yasta olmuyucak bunun neresi garip zorunlu degil insan cocuk sevmeyebilir
Cevap
2Cevap
şu an bekar olduğum için evlenmeyi düşünmezdim, muhtemelen bekar birini tercih ederim
Görüşün için teşekkürler 🙏 Boşanmış olsan?
Yaş farkı var ama😀
Amacım da o zaten siz kendi açınızdan cevaplayın lütfen
Anladım haklısın 👍
Evlenip boşanmış biriyle olabilirim fakat çocuklu biriyle birlikte olmak istemem.
Evet yaslar size yakın iki kız zor olur. Ya tam tersi anlaşabileceğinizi düşünün nasıl olurdu
Yok ya yine olmaz. Ben çocuk sevmiyorken başkasının çocuğuyla hiç uğraşamam, bir iki ay sonra adamı boşarım bu sefer sjsja
Ahhaah tamam tamam. Allah sana insan ve cocuk sevgisi versin inşallah
Bekar olduğum için bekar birini tercih ederim ki ailemde bu duruma izin vermezdi
Bilemezsin çok seversen her şey mümkün 😉
Ne varmış saatte? 28 iyi bir yaş.
Oo süper Allah tamamına erdirsin inşallah düğün ne zaman nasipse?
Profil resim senin sanırım güzel kadınsın Allah bağışlasın
Bekarsam evlenmezdim ama aynı şeyi yaşamışsam neden olmasın
Evet mantıklı. Teşekkürler
Rica ederim
arada sevgi varsa saygı varsa özellikle de güven bunlar cidden takılacak şeyler değil
Sen 18 yaşındasın bu şartlarda bu yaşta bir adamla evlenir miydin
42 yaşında kişiyi napiyim babam yaşımda ben o yaştaki kişiye büyüğüm gözüyle bakarım o kişide çocuğu bana başka gözle bakıyorsa o pedofilidir ben o kişi için 42 yaşlarına yakın birisi adına olur diyom
Kesinlikle haklısın amacım sadece görüşünü almak zaren bu yaştaki aklı başında bir adam öyle bir şey yapmaz. Özellikle boşanmış biri idealdir
Bosanmayi o kadar cok istiyorum ki esim olacak degisik mahlukat resmen artik zulum olarak geliyor. Elimden gelen ilgi alaka maddi manevi herseyden gereginden fazla verdim. Ama cok yoruldum.
Önemli olan kafa olarak uyuşmak bence
Evet gerisi kolay
Ben artık evlenmek istemiyorum
Daha önce birkaç defa evlenmişsin sanırım
Hayır bir defa
Kötü bir tecrübe yaşadın sanırım. Çocuk var mı?
evlenmem boşanmış biriyle işim olmaz
Tamam teşekkür ederim
Evlenirdim
Senin bekar ya da boşanmış olman fark etmez mi?
Etmez ama kızların yaşlarından dolayı sorun yaşar mıydım bilmem
Sorun olur elbet ama erkek burada belirleyici biri ve kontrol onda olmalı arayı iyi ayarlamalı.
Yani.
Teşekkür ederim
Ne demek
Yok cocuklardan nefret ediyorum
Tammam
Kimi cocuk sevmez kimi sever ben sevmiyorum sonusuza kadar sevdigimle bas basa olmak istiyorum ben boyle mutluyum
şans kısmet
Hayır evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?