Boşanmış bir erkekle evlenir miydiniz?

Selam arkadaşlar,

ben 33 yaşında hiç evlenmemiş bir kadınım. En son 2 senelik ilişkim ( nişanlılık döneminde) 6 ay önce çok büyük travmayla bitti. Çok ağır şeyler yaşadım ve doğal olarak güvensizlik oluştu içimde her şeye karşı.
Hayatıma yeni birini alma düşüncesine artık daha sıcak bakmaya başladım. Bir kaç beyfendiyle bu son 3 ayda görüşmelerim oldu ama uygun biriyle tanışamadım. Şimdi daha önce evlenmiş ve boşanmış biriyle tanıştım ve ikimizde çok açık bir şekilde evlilik hakkında ki isteklerimizi ve düşüncelerimizi paylaştık. Biraz görücü usulü gibi oldu.. Günler geçtikçe bu adamın düşüncelerini, bana olan davranışlarını ve benimle konuşmalarını çok beğendim. Hatta içimde ona karşı pozitif bir etkileşim var.
Adamın Allaha şükür bir işi var, dairesi var şu an oranın tamirini yapıyor, arabası da var.
Sorun şu ki ailem onunla görüştüğümü bilmiyor ve öğrendiklerinde boşanmış olmasını kabul etmeyeceklerini biliyorum ben bekar olduğum için. Annem sürekli zengin adaylar bulmaya çalışıyor yok avukat olsun, doktor olsun mühendis olsun çok baskı yapıyor bu konuda. Şimdi bu adamın normal mesleği var ve bana iki üç işte bile çalışabileceğini ve yeri geldiğinde düğün mobilya vs.. gibi konularda gerekirse kredi bile çekebileceğini söyledi. Benim gönlümü kazanabilmek için çok çaba sarf ediyor emek veriyor bunu daha önce kimseden görmemiştim.
Siz olsanız ne yapardınız?
Boşanmış biriyle gerçekten olmaz mı?

NOT: Karşımdaki beyfendi şu an 34 yaşında ve 18-19 yaşlarında evlenmiş 3 sene sürmüş evliliği. Boşanma sebebinide anlattı hakkındaki her şeyi anlatmaya çalışıyor onu daha iyi tanıyabilmem için.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Boşanmış bir erkekle evlenir miydiniz?