Ben evlenmem tabii ki normalde büyük konuşmam ama iki konuda net konuşurum 1. kısa erkekle 2. bosanmis erkekle olmaz
Boşanmış erkekler bosnamis kadınla olmali
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evlenmem tabii ki normalde büyük konuşmam ama iki konuda net konuşurum 1. kısa erkekle 2. bosanmis erkekle olmaz
Boşanmış erkekler bosnamis kadınla olmali
Eskiden olmaz diyordum ama geçen gün ilk kez duruma sıcak baktım. Bunu sebebi ortadaki nedenler karşı tarafın karakteri ile alakalı. Bana kalsa yaşayış tarzıyla da bir kadınla sevgili vs döneminde temas halinde dahi olmasını istemem açıkçası ona da sıcak bakmıyorum ama evlilikte haram boyutu yok adam yanlış bir şey yapmamış sadece yurumemis o evlilik. O yüzden eskisi kadar olumsuz değilim.
evlenmiş bosanmıs bir erkeğe mi
@derinhazlar evet. Bu devrin erkeklerini gördükçe artık bazı şeyleri kabullenir gözüyle bakıyorum ki normalde görüşmeye karsiyken bu zamanın en erkekleri hakkında bu kadar umutsuz değildim ama artık umudum kalmadı erkeklerden yana
peki çocuğu olsa?
@derinhazlar bilmiyorum. Daha hayatımda birinin elini dahi tutmamış olmalı diyordum şimdi şu durumda artık büyük konuşmuyorum. Seven alıyor imkansız olan bir şey değil. Hiç sevmedim birini belki o sevgiyle yapılabilir sanırım
hmm. kapalı msn sen
@derinhazlar ne alaka şimdi?
soru sadece
Bu konuda gerçekten çok farklı düşünceler var. Kimileri için boşanmış birisiyle yeni bir ilişkiye başlamak hiç problem değilken, kimileri senin gibi daha temkinli yaklaşıyor. Herkesin hayat görüşü ve tercihleri farklıdır sonuçta 🙃 Benim için önemli olan, kişinin geçmişi yerine geleceğe nasıl baktığı ve ilişkiye ne kadar bağlı olduğu. Boşanmış olmanın bir deneyim olduğunu düşünüyorum ve belki de bu kişilerin daha olgun, ne istediklerini bilen insanlar olduklarını düşünebilirim. Aşkın ne zaman ve nasıl geleceği de belli olmaz, bir bakmışsın ki gönlünü kaptırmışsın. Senin bu konudaki düşüncelerin neler başka? 😊💖
Cevap
10Cevap
kızlar evlenir
Yani bekar erkeklerde boșanmıṣ kadınla evlenmiyor. Iṣ bize gelince neden özellikle bekar kadınlara boṣanmıṣ erkekler reva görülüyor ki. Büyükde konuṣmuṣ olmuyorsun bence bu konuda. Herkes dengiyle.
Aynen
Cidden neyin kafası bu seni isteyen boşanmış mı var da boş boş konuşuyorsun bı de 175 altına kısa diyorsun 150 olup garip ya
Olsun
Evlenebilirim. Hiç evlenmedim ben boşanmış olmasını sorun etmem
yas kaç
İyi olaydı boşanmazdı abooo
Bence de
Allah seni eş ile imtihan etmesin kardeşim 🙏
Amin de ne alaka
Haklisiniz
ben bosanmıs bır kadınla evlenmem acıkcası
Bosnamis erkeksen öyle yapmalısın genç kızların hakkına giriyorlar
Sende ordan atıp durma işine bak
Me olacakki boşanmış olunca
Yaş kaçki daha ne evliliği
Hayır sadece gelecek ile ilgili konusuyorum
Hm
kısa derken ne kadar kısa
175 altı
senin boyun kaç? ben 188 m
155 im bana 175 180 arası ideal daha uzunu kötü durur
hmm. neden peki? bu buyukluk aletin buyuk olması için mi yoksa baska sebebi var mı
Uzun erkek iyidir
hangi açıdan? cinsel açıdan mı
Evet
hmm. zaman boyu uzun erkeklerin daha uzun olduğunu dusunuyosun pens boyunun da. daha haz verici senin için
kaç yasındasın
18
hmm. daha önce ilşkş yasadın mı
Hayır
hmmm. evlenirsem de uzun boylu buyuk aletli olsun diyosun yani
Evet öyle
188 boyum var alet 17.5 cm ideal mi
orada msn
Büyük konuşma
Ama evlenmem
senin kararın
Ne kadar saçma..