düzgün cevaplar lütfen.
hayatımda kimse yok. sıfırdan bir ilişki kurmaya hiç mecalim yok. ama bir ilişkiye ihtiyaç da hissediyorum. normalde ilişkide olmak istemediğim biri var, severim filan ama uzun vadede ciddi bir ilişki düşünürsek istediğim bir beraberlik değil. normal arada konuşuyoruz sadece flört de değil. ama bunları bile göre yine de o ruhsal açlıkta yine gidip onu düşünüyorum ediyorum ve bu sırada da kendimi kandırdığımı biliyorum. bu sebeple durduk yere pat diye tüm bağımı da koparamam o olmasa başkasına böyle hissedicem. sahte yani. ne yapıcam ben bilmiyorum kendime ve bir başkasına yanlış yapmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yokluktan kastın duygusal olaylarsa hiç girme uzak dur. cinsel yokluksa masturbasyona devam.. yanlış yapmaya açıksın, dikkat et kendine..
elbet cinsellik de vardır ama asıl duygusal. uzak durmaya çalışıyorum. ama hep böyle kaçamak mı olacak bunu çözmem lazım..
insanları tanımaktan bıktım. tanıdım dediklerimin yabancılaşmasından bıktım. sevişmekten bıktım... sana öylesine yazmıyorum. duygusallıktan uzak dur, sevişmiş olmak için sevişme!!! yapışıp kalıyorlar bi de onların derdiyle uğraşma. kafanı dinle, film izle, kitap oku, gez - dolaş... hata yapmaya açıksın tekrar ediyorum, dikkat et kendine
😕 peki teşekkür ederim daha çok yapmaya çalışacağım söylediklerini
üzülme sonra.. alkol vs de çare olmuyor, battıkça batıyosun. az insan çok huzur
sen şu an nasılsın peki
ben şu an 🤔 ağllamaktan göz kapaklarım şiş
gözlerimi görmek için özel çaba harcamalısın.. ayılmadan sarhoş ediyorum kendimi, arıcak mecalim kalmasın diye. durmadan mastürbasyon yapıyorum, kafam dağılsın sağa sola salça olmayım diye. bn bk gibiyim, sen olma diye yazıyorum
bak birilerine iyi gelecek güç var içinde, bunu kendin için kullanmayı deneyebilecek bir yaştasın...
bn öyle bi yıkımın içindeyim ki. anca böyle yazarım.. bunun dışında ne kendime nede başkasına faydam dokunur
manevi bir şeye yönelsen?
deistim ben 😭
belki bu sebepledir
manevi boşluk
yok bnde boşluk falan o konularla ilgili
pekii iyi olman dileğiyle 🙏🏻
teşekkür ederim, dikkatli ol!!!
olacağım
Eğer tavsiyeniz varsa ben de dinleyin çünkü ben de aynıyım hayatimda kimse yok iluski yaşamaya da mecalim yok
ah biz :( bak sana bir şarkı önereyim, baştan başlayamam - doğan duru
Eğitimle ilgilen erkek aramazsın. Kendine yatırım yap.
:) dün gece bunları konuşuyorduk arkadaşla, bu cümleyi de ben kurdum hatta. ama içeriden dürtüyor bir şey uğraştığım şeylere şevkim kırılıyor böyle hissedince 😐
Valla bak benim yaşımda var. Hep talip çıkar kalbim ısınmaz vs. vs. Hep evliliği erteledim. Bunu oturup düşününce kendime zarar veriyorum baktım. Kendime hedefler koydum. Onlar için çabalarken pek böyle şeylere kafa yoramiyorsun. Zamani geldiğinde nasibimizi bizi bulur zaten. Bekleyip kafa yormak zaman kaybından başka bir şey değil
aslında öyleydim biraz, bahsettiğim kişi bazen kilitliyor beni ben kendimi bilsem de enerjim çekiliyor
Erkekler için üzülmek zarar, ziyan zaman kaybı. Allah hesap sorar.
o zaman sana da kalben - tesadüfen şarkısını armağan ediyorum :( teşekkürler 🌿
Aiyy teşekkürler 🥺💗💗
Evlenmek istemiyorsan tanisabiliriz? Cunku bende istemiyorum
hahahha bak sen bizim caner var ayarlıyım sana sevgili ol tam ilişki erkeği sevgilici tam romantikci aşkcı duygusalcı
güldürdün beni şu halde 😅 duygusalcı xljdkdjkd sağol kardeşim ben sorunun kökenini merak ediyor ve çözüm arıyorum belki kafa açan bi şey yazar birileri
aklımdasın yazarım belki 😅
hahaha yaz lan işte iki makara yapacaz belki duygusalcı caneri sana ayarlarım oda yoklukta sevgilisi giç olmamış kafayı yiyecek kızsızlıktan sevgilisi olsunmuş bi cafede oturup birşeyler içmekmiş el ele tutuşmakmış vs hayalleri :D
puahdhsjhdlsjslajslsusls kalsın teşekkürler
bir saçma harflerle gülme olmaz ikinci ise normal makara muhabbet yaparız o zaman gizli üye puhaacı seni :D
alışınca tiryakisi oluyorsun o saçma harflerin dkskkd
yok ben saçma harf kullanmam emoji atarım saçma harf atma bana emoji at ne öyle özürlü gibi a q :D
Bende senin durumdayım evde kaldım herhalde
:(
Yakışıklılığa çok mu dikkat edersin
İhtiyaç duyduğun his nedir
birçok şey, şu sıra en temeli sanırım bulunmak istemek, aranmak istemek, bilinmek istemek.. birinin bunları istemesi gerçekten yani belki bi ayna da istiyorum aynı zamanda. ve tabii ki sevilmek ve sevmek
:) iste tabi hakkın.
baştaki gülücük oldu paşam gülücüğü mü bu kadınlar ne yaşıyor gülücüğü mü :)
Cinsiyet ile alakalı bir durum değil ki. Heves eden her insan dönem dönem istemiştir.
öyle..
Hayatında özel bir insan var mı
ne anlamda
Soru detayında bahsettiğin insan hariç özel bir erkek var mı
hayır erkek fobim var benim biraz 😅
Erkek fobin nasıl oluştu :)
sadede gelelim 😄
Detayları atlarsan olmaz ki
babamla başlayarak, erkek kafa yapısını tanıma ile başladı diyebilirim o halde..
Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız olaylar yaşanmasın :) o ayran dökülüyor işte. Tatsız olaylar da yaşanıyor. Erkek fobin olmasın. Hiç gerek yok. ya da kendin bilirsin :)
tatsızlık olabilir de şerefsizlik olmasın afedersiniz..
Peki :)
Nerede yaşıyorsun
yaralarımı sarmaya mı geleceksin 😅
Evet ❤️ sdff
akışına bırak elbet biri gelir hayatına
akışına bıraktım da akış beni bırahmıyooorrrr😅
demekki akış devam ediyo 😂 durulmasını bekle
puuuuf ;(
Ne kendini oyala nede başkasını
Uzak dur ozaman
ondan uzak dursan başkası olacak, çok yakın değiliz zaten mevzu kökte sorunlu dalları budayınca ne değişecek
Akışına bırak ozaman olursa zaten olur
teşekkürler
Rica ederim
bu i sekilde