Bu kul hakkı mı?

Biz birisiyle çok yarın arkadasiz biz dışarı çıktığımızda falan geç duruyoruz arkadaşimla arkadasim ve onun ailesi o saati geç bulmuyor ama benim annem geç durmamı istemiyor merak ediyor ama arkadaşımda annem beni çağırdığında o da eve gidiyor mecbur ama bende annemi üzmeyip eve gitmek istiyorum ama arkadaşımda tam Tersi ben senin Ailen yüzünden kısıtlanıyorum diyor ve ağır sözleri ediyor ve ailem baskıcı olduğu için bazen dışarı çıktığımızda para alamiyorum ailem vermiyor onda da yine ben senin ailem yüzünden bir şeyler alamıyoruz diyor ve telefona konuşurken annem Ders çalışmamı istiyor bu yüzden uzun konuşunca bana ismimle bağırıyor ve yine anneme saygısız falan diyor ve böyle şeyler olduğunda ben senin ailem yüzünden eve gidiyorum diyor ben diyorum ailem beni kısıtlıyor diyorki ben sonucta eve gidiyorum seni gidince benim hakkımı yiyorsunuz diyor ve ailem de sürekli ben arkadaşımı dinleyip onlar çağırdığında gelmiyorum diye üzülüyorlar ve ailesi düzelt yoksa sizlememi uğraşıcam s***** gibi küfür vb. Şeyler söylüyor ve bende kısıtlanıyorum senin yüzünden diyip HAKKIMI HELAL ETMİYORUM AİLENE DİYOR ve ben çok içim sıkıştı ailem hakkını hello eediği için SİZCE HAKLIMI VEYA BU KUL HAKKIMI VEYA HAKKINI HELAL ETMEDI DİYE BİRŞEY OLUR MU BÖYLE BİR ŞEY YÜZÜNDEN HAK HELAL EDİLMEZ Mİ LÜTFEN RİCA EDIYORUM CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ İÇİM İÇİMİ YİYOR AİLEME ÜZÜLÜYORUM SİRF AİLEM BENIM ARKADAŞIM YÜZÜNDEN GÜNAHA GİRİCEKLER DIYE AILEM KATI OLDUGU ICIN BENI KISITLIYORLAR VE O DA BEN SEN EVE GIDINCE BENDE GIDIYORUM SEN PARA ALMAYINCA BENDE BISEY ALAMIYORUM VEYA SENIN AILEN DER CALIŞ DIYINCE BENDE MECBUR SEN DERS ÇALISICAKSIN DIYE CIKAMIYORUM VEYA VEYA BIZ BI YERE GIDINCE BEN EVDE KALIYORUM CANIM SIKILIYOR DIYOR BIR KERE DUGUNE GIDICEKTIK UZAK BIR YERE YAKIN BIRININ DUGUNU SONRA SEN KAL DEDI burada BENDE UZAK OLDUGU ICIN YASIMDA COK BUYUK DEGIL TEK BASIMA UZUN SURE GECE KALICAK KADAR BU YUZDEN AILEM IZIN VERMEDI ISTE YINE BEN SENIN AILEN YUZUNDEN TEK BASIMA KALICAM DIYOR BIZE O AKSAM BELALAR BEDDUALAR OKUDU HAKKINI HELAL ETMEDİ AMA BEN ONUN HEP BEKLEDIM TEK TE OLSAM BI YERE GITTIKLERINDE AILEMLE TATILE BILE GIDEMEDIK ONUN YUZDUNDEN HEP BÖYLE OLUYOR AILEM BENI KISITLADI DIYE O DA EVE GITTIGI VEYA VB. ANLATIGIM ŞEYLER KUL HAKKIMI VEYA HAKKINI HELAL ETMEDIGI ICIN BU SEYLERDEN DOLAYI BIRSEY OLUR LUTFEN RICA EDIYORUM CEVAP VEREBILIRMISINIZ O DA AILEMI VS BENI COK UZDU KIYAFETIME BILE GIDICEGIM YERE BILE KARIŞTI O DA BENI COK KISITLADI HEP COK AGLADIM COK STRES YAPTIM ONUN YUZUNDEN HEP NOLUR VAP VERINNN?

Güncellemeler
+1 yıl
Nolur cevapp
Bu kul hakkı mı?