Kaynanam haklımı?

Arkadaşlar ben kaynanmla konşuyum ,6 aylık evliyim her günümüz orada geçiyor uyumağa kendi evimize geliyoruz memnun değilim bu olaydan amma eşim çok anneci 6 aylık evliyim amma bir defa bile annemlerde kalmadım cuma günü eşim arkadaşlarıyla tatile gidicekti benide annemlere götürmesini istedim oda annesine yazmış izin veriyomusun götürüyüm diye kayınvalidemde bakarız yazmış somra eşim gitdi beni götürmedi kayınvalodem abine söyle gelson alsın dedi neyse gittiç tesadüftende annemler ben cuma gece gittim cumartesi amcamlara gidiceklerdi bende onlarla giderim dedim ve cumartesi biz kayınvalidemlerle doktora gidicektik sonra yeniden annemlere gelicektim görümceme ne zaman dönürüz dedim amcamlara gidicez buda yememiş içmemiş annesine söylemiş kayınvalidemde bir coşmalar sen oraya gidemezsin ben seni annenin evine gönderdim eşin yanənda olmadığı sürece olmaz dedi bende sinirlendim tabi sizin kızınız hiç eşi olmadan biryere gitmiyormmu dedim kızımla kendini mükayise etme dedi bende siz beni akrabalarımın önümde her düfasında küçsk düşürüyorsunuz dedim eşimi aramıştım eşim izin verdi lakin annesinin izin vermediğini söylenince annem doğru söylüyor dedi beni kayınvalidem aradı ağzından çıkanı dedi yüzüme kapadı eşimde aynı şekilde yüzüe kapadı siniri geçmedi kayınvalidemin annemi aradı ağzından çıkanı söyledi ertesi gün hastaneye gitdik annemde geldi kaynanamla konuştular bildiyiniz bağırışmalar böyle havalardaydı neyse durum tatlıya bağlandı amma ne fayda bugün yanı pazar eşim geldi beni aldı annemlerden babamda bugün babasıyla konuşmağa gelmişti bunlara şimdi eşim beni konuşturmuyor benim hakkımda tatilde olarken bütün herşeyi ya kaynanamdan ya da kaynımdan öyrenmiş onlarda kendin sorsana demiş oda ben onu konuşturmuyorum yazmış sorun eşimde amma eşim böyle biri değil sadece annesigille kaldığımız içim böyle oluyor ayrılalım kendi evimiz var ya otel gibi uyumaəa geliypruz eve hayır ne zaman küçük kardeşim evlenir ondan sonra küçük kardeşi daha üniversiteye hazırlanıyor insan bu kadar anneci olmaz bende konuşturmuyorum eşimi (kaynanamsa benden doluymuş senin kızın çok telefonda sürekli annemle konuşuyormuşum ona iş yapmıyormuşum mesajlarımda çok küstah olduğumu büyüklerimle nasıl konuştuğumu bilmediğimi söyledi )

Güncellemeler
1 yıl
Ben eşimi konuşturmamayı düşünüyorum sizce konuşturmalımıyım?
Kaynanam haklımı?