Evlilik düşünmeyen kişilerin zamanla fikirleri değişir mi?

Evlilik düşünmeyen kişilerin zamanla fikirleri değişir mi?

Hayatın bazı gerçekleri vardır anne babamızın yaşlanıp vefat edeceği, kardeşlerimizin evlenip yuva kuracağı gibi o zaman insan yalnız kalır, tüm arkadaşları evlenip çoluk çocuğa karışmış olur özellikle yaşlanınca insan ona bakacak bir evladı olsun ister ve keşke evlenseydim der bence
Olabilir değişebilir fikirler genelde sabit kalmıyor
Cevap
31Cevap
Biraz daha bekleyip bastonlanınca ha şimdi evlenmem lazım diyebilirler 🤣
Bence zamanla fikirleri değişebilir
Zamanla herkesin fikri değişebilir, ancak şu kadar zamanda değişir veya şu yönde değişir diye bir garantisi yok.
Ben 5 sene önce de düşünmüyordum, hala düşünmüyorum.. Değişmedi yani.. Değişecek gibi de görünmüyor..
Değişebilir degistirecekler insanlar çıkabilir karşılarına ama degismeyedebilir iyimi düşünmemişim dedirten insanlarda çıkabilir 😂
Değişir bir gün karşısına biri bi çıkar işte sonra bi bakmış evlenmiş. Kendi de şaşırır hatta bu duruma 😅
Evlilik düşünmemelerinde ki gerekçe çok önemli. Kimisi maddiyattan dolayı, kimisi güvensizlikten, kimisi karakter yapısı olarak istemiyor.
Değişebilir
Ben evlenmeyi düşünüyorum ama hala kaderime yazılı kişiyi bulamadım kendisini hala bekliyorum 🤷♂️
değişiyo valla biz de düşünmüyoduk sevgilimle. şimdi evlenelim bir an önce diye gün sayıyoruz :D
Değişir değişirde işlerine gelmiyor çünkü menfaatlerine uymayan çok fazla kişi var ve istekleride çok fazla
Evliliği düşünmeyen insan yoktur, henüz doğru insanla karşılaşmamıştır.
Karşısına çıkacak olan insan fikirlerini değiştirebilir...
Bu tamamen propaganda ile ilgili. Reklam her zaman satar...
Belli olmaz değişebilir. Büyük konuşmamak lazım
Hepsinin fikri değişiyor. Düşünmüyorum, kesinlikle olmaz diyen 6 ay sonra evlenen gördüm ben.
Tabi ki, hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi düşüncelerinde yoktur.
Değişebilir kimi evliliğe hazır hissetmez kimide maddi olarak hazır değildir
Kızlar evliliği bu kadar çok neden istiyor ki? Sanırım para yemek birde çocuk yapmak için. Peki erkeklere ne fayda sağlıyor evlilik? hiçbir şey. Mantıklı bir faydasını görmediğim sürece asla evlenmeyeceğim
Fikrini değiştirebilecek bir insanla karşılaşır ise değişebilir..
değişebilir hiçbir şeyin garantisi yok ama yanlızlığı seven birisi halinden memnun birisine rahatlık batacak hali yok ya evlenmez ya da geç evlenir bence
Olabilir biz ne aslanlar gördük gitti bir zillinin kopegi oldular
Kendimi bildim bileli bütün kadınları çok sevdiğim için asla evlenmeyi düşünmüyorum...
Allh aşkına bubkadar evliliğe merak salmayın hayatınıza bakın çalışın, gezin dolaşın eğlenin evlilik bomboş bişey vallahi boş.
Kim düşünmüyorum diyorsa doğru insanı bulup evlenmek isteyen arkadaşından önce evleniyor
Sanmıyorum ben değişmem. 18 de nasıl olsa çıtır var ver parasını eğlen gönder.
Evlilikten korkuyorum yaşım 23 🤣bni oldukça geriyor
Değişmiyor değişmesi için büyük bişey olması lazm
Neden değişmesin her şey mümkün
Bence yas ilerdikce ihtiyac duyar 😉
hayır. evlenirsem atlayamam
hayır değişmedi benim
Eveeeeeet.
Bu ilişkideki kişiye bağlı
ilerleyen zamanlarda tabi
Doğru kişiyi bulduklarında değişebilir
Karşısındakinin ikna gücüne kalmiş
Hazır olduğunda değişir
Hayatın gidişatına göre değişebiliyor.
Degisir ilişki güzel guderse
Benim 35 yıldır değişmedi.
Karşı cinsle takılan biri evlensin saten
akıllıysa değişmez :)
Tabii ki! Kadının değiştiremeyeceği bir şey?
değişebilir son derece normal
Nasibinde varsa evlilik düşüncesi isteği gelir
Sanmam
Her fikir zaman içinde değişip dönüşebilir
Sanmammm
Değişmez
Değişir
Bence değişir
İlla değişir
Değişir
Mutlaka değişiyor.
Ben düşünmüyorum, zamanla değişmedi.