Ben tarih öğrencisiyim fakat son senemi başka şehire taşınma durumundan dolayı dondurmuştum o dönemde hayatımda kimse yoktu okulda öyle donuk kaldı okula tekrar geri dönmek istemedim onun yerine evden online özel tarih dersi vermeye başladım daha sonra hayatıma erkek arkadasım girdi ona özel tarih dersi veriyorum dedim ama okulu bitirmediğimi söylemedim o an söyleme gereği duymadım sonra konu bir daha açılmayınca öyle kaldı ama sanırım o beni okulu bitirdim sanıyor çünkü bana bugün sen neden gidip bir kurumda özel okulda dershanede çalışmıyorsun evde online dersten kazandığının daha fazlasını kazanırsın dedi gerçi şöyle birsey var okulu bitirsem bile kurumda çalışmak için formasyon almam lazım bunun içinde mezun olduktan sonra iki sene daha okumam lazım ve şu an bu adamla evlilik hazırlığındayım ben buna okulu daha bitirmediğimi dondurduğumu işin doğrusunu nasıl söylücem 😑 onu kaybetmek istemiyorum söylersem iş ayrılık boyutuna kadar gider mi onu da bilmiyorum napıcam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Formasyon kalkti artik mezun olurken veriliyor diye biliyorum. Bitir bence. Laf lafi acinca soyle aa mezun mu saniyordun filan de bozuntuya verme
Yalan üstüne ilişki kurulmaz gerçekler ortaya çıkar eninde sonunda söylemek zorundasın bazen bir saklayış herşeyi alt üst eder en azından herşeyi söyleki sana tavır yapacaksa da yapsın en azından dürüstlüğünden ödün vermemiş olursun
Ya aslında yalan da değil çünkü ben ona okulu ne bitirdim dedim ne bitirmedim dedim sadece o tanışma evremizde ve ilerisinde bu konuyu bir daha hiç konuşmadık o beni tarih özel dersi veren biri olarak bildiği için sanırım mezun oldum sandı şimdi ben daha mezun olmadım okulum donuk demek dedikten sonra nasıl bir tepki alıcam bilememek korkutuyor beni ki ben evlenince özel ders vermeyide bırakmak istiyorum benim kendime ait bir evim var o evden gelen askeri ücretin üstünde bir kira gelirim var onunla geçinmeyi düşünüyorum ikimizin parasını birleştirip yaşarız diye düşündüm ams offf ya inşallah ayrılmayız yüzük bile almıştık evlenme teklifi edicek yakın zamanda 😑😑
Sen yine de söyle sen kaybetmezsin bu tür şeyde de bitirecekse seni haketmiyor demektir insanlık hali olabilir hayırlısı olsun hakkında
Bir yol bulup böyle sohbet esnasında araya sıkıştırmam lazım çok tepki almamak için
Dediğim gibi bu şey yüzünden bitirecekse de bişey diyemem basit bir şey için bitiren biri her hangi bir zorlukta seni sırtlayabilir mi?
formasyon yıl gerektirmiyor atanma puanı alınca Bir ayda alıyorsun diye biliyorum
Devlet okuluna atanmak çok zor anca özel okulda çalışabilirim onun içinde iki yıl formasyon eğitimi var
o şekil ise tamam ama arkadaşlarım aldı da yarım dönemden uzun sürdüğünü görmedim ayrıca bence saklama insan seviyorsa kıytırık bir diploma mi bitirecek herşeyi bitirirse sevin bence çünkü bir diploma için masum bir yalan için bunu yapani erkenden tanımış olur ileride daha beterinden sıyrılmış olursun
Ya aslında yalan da değil çünkü ben ona ne okulu bitirdim dedim ne de bitirmedim dedim o beni özel ders verdiğim için bitirdim sanıyor demek ki şimdi bunu kalkıp söylemek söyledikten sonra ne tepki alıcam bilememek korkutuyor
dostum ya insan seviyorsa nasıl diyim böyle şeyler sinek viziltisi bence saklamak daha kötü olayı saklamamissin havası vererek anlat o karşıda daha güven verici olur uzamasin
İşte nasıl o havayı vererek anlatıcam onu bilemiyorum zaten ben evlenince özel ders vermeyide bırakmayı düşünüyorum benim kendime ait bir evim var ordan çok şükür askeri ücretin üstünde bir kira gelirim var onun maaşı benim evimden aldığım kira ile geçiniriz diye düşündüm hatta bir ara sohbet esnasında bu düşünce mi onada söyledim pek birsey dememişti ama şu okul olayını bir şekilde anlatmam lazım
ne güzel bende o asamadayim.. şöyle bence sadece formasyon olayı diye anlat ikisini hallet ve ben formasyonun o kadar süreceğini sanmıyorum ikisini bir yılda halletsen okulu söylenene gerek kalmaz
Bakıcam dediğiniz gibi yapıcam zaten formasyonum yok derim onun içinde şu son senemi bitirmem lazım aynı anda alıcam derim konuyu kaparım bana şimdi mesaj atmış benim böyle söylemem sebebim evlendiğimizde maddi olarak rahat edelim zora düşmeyelim demiş ben şu an çalışmasam bile özel ders vermesem bile kiradaki evimden aldığım kira gelirim var o da 7bin TL kendisinin aldığı maaş 14 bin TL ikimizin toplam parası 21 bin TL bu para bile hesabımızı bildiğimizde bize yetmez mi
değerse bırakma
Yaşınız kaç tesettürlumusun
Sana bsey sorcamm