Arkadaslar bu durumu şu an evlilik hazırlığı içinde olduğum adama söylemedim sizce söylesem mi? Lütfen okuyun 😑?

Ben tarih öğrencisiyim fakat son senemi başka şehire taşınma durumundan dolayı dondurmuştum o dönemde hayatımda kimse yoktu okulda öyle donuk kaldı okula tekrar geri dönmek istemedim onun yerine evden online özel tarih dersi vermeye başladım daha sonra hayatıma erkek arkadasım girdi ona özel tarih dersi veriyorum dedim ama okulu bitirmediğimi söylemedim o an söyleme gereği duymadım sonra konu bir daha açılmayınca öyle kaldı ama sanırım o beni okulu bitirdim sanıyor çünkü bana bugün sen neden gidip bir kurumda özel okulda dershanede çalışmıyorsun evde online dersten kazandığının daha fazlasını kazanırsın dedi gerçi şöyle birsey var okulu bitirsem bile kurumda çalışmak için formasyon almam lazım bunun içinde mezun olduktan sonra iki sene daha okumam lazım ve şu an bu adamla evlilik hazırlığındayım ben buna okulu daha bitirmediğimi dondurduğumu işin doğrusunu nasıl söylücem 😑 onu kaybetmek istemiyorum söylersem iş ayrılık boyutuna kadar gider mi onu da bilmiyorum napıcam

Arkadaslar bu durumu şu an evlilik hazırlığı içinde olduğum adama söylemedim sizce söylesem mi? Lütfen okuyun 😑?