Geçmişte çok yanlış şeyler yaptım kendimi beğenmiyordum ve erkeklerin yorumlarını da merak ettiğim için çıplak fotoğraf attım birsürü erkeğe. Şu an çok pişmanım dini açıdan da pişmanlığı var zaten içimde. Gerçek hayatta kimseyle birlikteliğim olmadı elime erkek eli değmedi diyebilirim. Evleneceğim kişiye ileride bunu anlatmalı mıyım sizce bu yüzden istemez mi beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. geçmişin gelecekteki kocanı bağlamaz. böyle bir konuda yani. kocan olacak insan sonradan hayatına girecek çünkü.. sonrası bağlar onu günahlarınızın üzerini örtün buyuruyor Allah. anlatmayın kendinize saklayın. tövbe istiğfar edin. ve hayatınızı yaşayın. hiç birimiz ak sütten çıkma ak kaşık değiliz. küçükyük gençtik hatalar yaptık yanlış işler yaptık . sonra aklımız başımıza geldi. toparlandık dersler çıkardık. atıyorum geçmişte biriyle yatmış olsan ve b. aki. re değilse bunu eşim olacak insana söylemen gerekir. neden , ertesi gün kötü bir sürprizle veya istenmeyen olaylarlakarşı karşıya kalıp rencide olma diye.. bunu bilme hakkı vardır. ama nude attın falan bunlar sana kalmalı. tekrar ediyorum. hiçbirimiz masum değiliz. gençken yaptığımız böyle aptallıkları eşimiz olacak insana anlatıp ortalığı velveleye vermenin anlamı yok . böyle bir sorumluluğun da yok açıkçası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlat desem bir dert, anlatma desem bir dert. Yani bilemedim senin vicdanına bağlı. İlahi adalet nasıl tecelli eder bilmem ama umarım sana gelen tertemiz ve hiçbir şeyden haberi olmayan biri denk gelmez. Kadın/ erkek ayırmaksızın birisi kandırılınca sebepsiz yere ben bile üzülüyorum yani. Hakkında hayırlısı olsun bilemedim yani.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılyani ön yargılara maruz kalacağın çok açık. evet gizlemek yalan söylemek bunlar iyi bir şey değil fakat sana geri dönüşü önemli karşındaki insanınla bunu paylaştığında destek olup yanında olup seni anlamaya mı çalışacak yargılayacak mı geçmişinle bunlar çok önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın belki de bana anlayış gösterecek ama şöyle bir şey de var belki de benim o fotolarım bilmediğim bi sitede paylaşıldı nerden bilelim o bundan emin olabilir mi kim ister ki çıplak fotosu internette dolaşan birini
- +1 yıl
kimse tabi ki istemez ama konu sensen ve seviyorsa vazgeçmek yerine mücadele etmeyi seçecektir ve seçmelidir. bununla yargılayıp vazgeçerse sevgini sadakatini hak etmiyordur zaten
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:) önemli değil her zaman yazabilirsin farklı fikirlere ihtiyaç duyarsan
+1 yılSen zaten evlenme , çünkü suçluluk psikolojisi taşıyan ne kendini mutlu edebilir ne de başkasını... ne yazık ki bizim kadınların çoğu böyle suçluluk duygusu ile yaşar bu yüzden çoğu ilişkiler mutsuzluk içinde yaşanıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSence fazla takilacak bir mesele mi bu peki? Benim sorun ettiğim şey aslinda şu evleneceğim insan çok temiz biri olursa ancak o zaman vicdan yaparım işte ona layık olabilir miyim bilmiyorum..
- +1 yıl
Bu düşünceyle kendini ezikliyorsun , hiç kimse o kadar temiz değildir kaldiki cinsellik zaten kişinin kendini ilgilendirir... senin karşına cinsel acıdan temiz biri çıktı diyelim... Ama başka türlü yediği nanelerin biri bin para eee ne oldu o zaman...
Bu yüzden böyle saçma sapan düşüncelerle vicdan yapmak nasıl bir şey dir anlamak mümkün değil.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil , yazarsan biraz konuşabiliriz istersen.
- +1 yıl
Gecmise bir sünger cek gelecege bak arti
Sen kendini oyle sucluyorsunki sanki karsindaki erkek cok temiz birisi olcak onunda bir suru hatasi olmustur illaki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki karsindaki erkek sutten cikmis ak kaşık mi olacak saniyorsun? Kimbilir o karsindaki hangi haltlari yedi. Gelip anlatiyorlar mi bize dürüstce? Durust olmayana dürüst olunmaz. Bu gibi seyler bence karsilikli olmali. Simdiki erkeklerin gecmisine insen ne pislikler bulursun. Geneleve giden, esk*rta giden. Kizlara şeyinin fotosunu atan. Abaza abaza her gördüğü kiza yazan, yuruyen, rahat vermeyen. Karsi cins cok mu temiz ki anlatma ihtiyaci hissediyorsun? Ha adam temizse, inanci geregi vs bu islere bulasmamissa kendini tutmussa elbet anlat, bilmeye hakki var. Kendi gibi temiz birini istemeye hakki var. Ama simdiki devirde temiz erkek aramakta samanlikta igne aramak. Hepsi bir b*klar yiyor. Ilerde evlenecegin karsi cins kimbilir neler yapmistir o bunlardan sana bahsetmezken kendini kucuk dusurme bence. Ayni haltlari hatta daha fazlasini evlenecegin kisi yaşamıştır ama sen anlatirsin o anlatmaz. Sonra uste çıkmaya çalışır kendi hic yapmamis gibi. Yerden yere vurur seni. Kendi erkektir yapar sorun yoktur (boyle bir zihniyeti varsa) sen kaş*r, o**pu olursun. Her halti kendi yemiştir ama senin üstüne gelirde gelir. O yuzden anlatmana gerek yok. Karsina cikan kisinin zaten daha beterlerini yapmis olma ihtimali cok yuksek olacak.(temiz beyefendilere sozum meclisten dışarı)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun 👍
+1 yılBu işlediğin bir günah..
Tövbe etmelisin ve bir daha da bu hatayı yapmamalısın..
Evleneceğin insana da anlatman hata olur..
Bişey kazandirmadigi gibi, elindekini de kaybettirir..
Evliliğini etkileyecek bir durum değil..
Hem hadiste vardır ki, kul bir günah işler, Allahta üstünü örter ta ki kul örtüyü kendi kaldırıncaya kadar.. O örtüyü ise, günahını anlatarak kaldırır..
Hem günahı anlatmak da günahtır..
Tovbeni et ve bir daha o hataya düşme..
Allah katında tövbene sadık kalırsan, o günahı hiç işlememiş gibi olursun..
#Vesselam34 Yorumla
Soran+1 yıl@officecat yorumların hepsini okuyorum zaten saçma olmadığı sürece herkesi de ciddiye alıyorum
Soran+1 yıl@officecat teşekkür ederim uyarın için :)
+1 yılGünahı gizlemek yalan söylemek değildir. Eger samimiysen ve tövbe etmişsen icin rahat olsun. işini Allah a bırakmış olursun. Allah işleri en güzel yapandır. Karşına çıkmaz bir daha resimler merak etme. Hata yaptın tövbe ettin bitti gitti. Kimseye birsey anlatmana gerek yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama sana inşallah tertemiz biri denk gelmez diyen bile oldu bana ben zaten pişmanım yaptıklarımın bedelini şu an bile fazlasıyla ödüyorum insanlar böyle şeyler dedikçe kendimi kötü hissediyorum yani evleneceğim insana layık olabilir miyim onu bilmiyorum
- +1 yıl
Allah hiç günah işlememiş ve işlemeyen birini mi sever yoksa günah işleyen ancak tövbe eden kişiyi mi sever. Cevap bu hadiste:“Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11). Nasuh bir tövbe yaptıysan rahat ol. Söyle de olabilir: Sen geçmişini söylemezsin evlenirsiniz sonra geçmişteki resimlerin ortaya çıkar ve sen zor durumda kalırsın. Boyle bir durumda daha da çok sevinmen gerekir.
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
Önce bir hadis: Ebû Yahyâ Suheyb İbni Sinân’dan (ra) rivâyet edildiğine göre Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: “Mü’minin durumu gıpta ve hayranlığa değer. Çünkü her hâli kendisi için bir hayır sebebidir. Böylesi bir özellik sadece mü’minde vardır: Sevinecek olsa, şükreder; bu onun için hayır olur. Başına bir belâ gelecek olsa, sabreder; bu da onun için hayır olur.” (Müslim, Zühd, 64)
Gelelim sorunun cevabına. Demek ki tövbenin kabul olmuş demektir. Böylece Allah yaptığın hatanın bedelini dünya da çektirip ahirete tertemiz gideceksin demektir.
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni
Sen gençliğinin vermiş olduğu azgınlıkla resim atmışsın. Sosyal medya üzerinde bişeyler yaşamışsın. Ama hiçbir zaman real yapmamışsın. Birde tam tersini düşün. Real bişeyler yaşadın. İşte o zaman işin çok zordu. Bu zamanda sanal olarak bişeyler yaşadın ve pişman olduysan bence sevdiğine bunu söyleme. Bırak senle kalsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de reel bir şeyler yaşasam işim daha zor olurdu yaptığım her şey sanalda kaldı. Zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni. Heleki gerçekten severek aşık olarak evlendigim biriyse bana olan bakışının değişmesini hiç istemem.
+1 yılAnlatma, bu tarz hatalar yapılıyor eski konuları bırak ve ileriye bak. Anı yaşamak gerekir ne geçmişi düşün ne de gelecek için kaygılan. Zamana bırak böyle bir konu açılsa bile yapma. Erkeklerde yapıyor sonuçta boşverrrr o sana anlatacak mı ki geçmişte ne yaptığını.. 🤗
10 Yorumla
+1 yılAnlatmamalısın...
Geçmiş, yani dün; geçmişte kalmıştır, yaşanmış bitmiştir, olan olmuştur...
Dün yaşadığın şeyleri, geride bırakmalı ve unutmalısın, bugünü anı yaşamalısın, yarını düşünmeden...
Bununla ilgili profilimde DÜN-BUGÜN-YARIN diye kısa bir şey var, okumanın tavsiye ederim...10 YorumlaSakın hic birsey deme olan olmus bitmis, mutlugunuzu etkiler
13 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafların yayılma ihtimalinden dolayı da korkuyorum ben. Tehdit de edilmiştim daha önce
Bence anlatma gunah paylasirlmaz ztn tovbeni edersn rabbim kabul eder insAllah soylesen bence iyi olmaz adamin aklina kotu seyler gelir kendine sakla senin sirrin olsun bu
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam. Zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni
+1 yılDinin inancıma göre örnek aldığım Muhammed Mustafa (s. a. v) bir gün birisi gelip peygamber efendimize gelip bu soruyu soruyor tam hatırlamıyorum ama yanlış olamasın cevabı Allah ın gizlediğini sende gizle söyleme buyuruyor o nedenle mantıkende söylenmemeli
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni. Heleki gerçekten severek aşık olarak evlendigim biriyse bana olan bakışının değişmesini hiç istemem.
- +1 yıl
Kesinlikle söyleme dinden örnek vereceğim yine (dindar birisi olduğum için değil ince bir konu olduğu için buradan örnek veriyorum ) öbür dünyada mahşer meydanında insan annesinden bile hak isteyecek o yüzden günahını kimseye anlatma günah Allah ile kul arasında olmalı bunu kimse bilmemeli ileride eşinle çok samimi olduğun zamanda içinde asla şüphe olmasın bilmesi gerek falan diye düşünme veya ben olsam bilmek isterdim diyip vicdan yapma vunku doğru olan senin yaptığın vesvese asla yapma doğruyu yaptın zaten emin ol dünya çok kısa gelip geçecek o yüzden eşinle yaşarken bunları düşünmek yerine eşinle güzel bı hayat geçirmeye çalış
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim :) günahı gizlemek zaten doğru olandır bence de.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle umarım hayatınız çok güzel yaşarsınız hep mutlu olun lütfen 😊
Soran+1 yılSiz de öyle. İyi geceler Allah'a emanet olun :)
+1 yılEvleneceğin erkeğin ne yaptığını geçmişte biliyormusun hayır, yaptığın şeyin doğru olduğunu söylemiyorum yüzünü atmadıysan yolladığın fotolarda boşver gitsin üzme kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben zaten çok pişmanım yaptıklarımın bedelini şu an bile fazlasıyla ödüyorum, pişman olduğum halde böyle bir şeyi öğrenmesini de istemem zaten beni ahlaksız biri olarak tanımasın.
- +1 yıl
Yüzün de ifşa oldumu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hiç üzme kendini inan bana😜
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için :)
- +1 yıl
👍👍
+1 yılanlatma oda akkasik degil tövbe et. bu arada istedigini yaparsin gec bunlari hesabi yalnizca Allaha verecegini unutma. erkekten bahsediyoruz akli basinda degil.. sinda olan birine mahcup olunmaz🥴🥴
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ben zaten yaptıklarımın bedelini fazlasıyla ödüyorum çok pişmanım
- +1 yıl
gunahlarini kimseye anlatma derler her gunahini
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
uzme kendini ya herkes neler yapiyor ya
+1 yılEğer bunlari anlattiktan bildikten sonra bir erkek seni istemiyorsa gerizekalidir cahildir. Kırodur. Seni obje olarak görüyordur zaten. O yüzden bunlari bilip seninle olacak erkegi sec.
10 YorumlaKendini geçmişe takılı bırakma her insan hata yapıyor en iyimiz bile bazen dönem dönem saçmalamıştır. Anlatma konusuna gelirsek bence hatanın farkındasın bu duruma bi son vermişsin bunu birisine anlatıp kendinizi yıpratmayın gençliğinde bi yaramazlık olarak değerlendir ve bitsin anlatmakla hiçbirşey elde edemezsin
10 Yorumla
+1 yılSakın anlatma inan ki soğur tavrı değişir veya da ilk tartışmanızda koz olarak kullanır üste çıkar sakın anlatma kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tartışmalarımızda bile haksız olsa da bunun üzerinden kendini haklı çıkarmaya çalışır başıma kakar her seferinde değil mi
+1 yılHic bahsini getirme b*ku ne kadar karıştırırsan
Kokusu çıkar boşver daha da böyle şeyler yapma zaten pişman olmuşsun bunda iyisi var mı?09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni
- +1 yıl
Özelden yazarmisin bana ciddi evlilik için
Soran+1 yılHayır da neden sordun böyle bir şey şimdi durduk yere?
- +1 yıl
Tanımak istedim evlilik düşünebiliriz diye aklına bisi gelmesin
Soran+1 yılYok istemiyorum zaten küçüğüm yaşım daha 18 teşekkürler
- +1 yıl
tamam üzülme bosver
Soran+1 yılNeye üzülmeyeyim?
- +1 yıl
Beni kaybettigine
Soran+1 yılHahah çok komik üzüldüğümü nerden çıkardın ksjskak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle anlatma sende unut bunu Bir hatadır yapmışsın gençsin unut bence
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece tek korkum evleneceğim kişiye layık biri olabilir miyim bunu düşünüyorum
- +1 yıl
Kimse mükemmel değil herkesin sakladığı sırları var o yüzden için rahat olsun
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim :)
Soran+1 yılZaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni
Hayır anlatma. Allah’a tövbe et ve bir daha yapma. Anlatırsan güçlü ve karakterli biri değilse sorun yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılDiyelim bizim ilişkimiz var bana söyledin
Bende sana söylüyorum
Geşmiş geçmişte kaldı tamam 😊00 YorumlaNe alaka neden istemesin nedir yapmış olduğun yanlislar bunlari söylesen öncelikle
09 Yorumla
Soran+1 yılÇıplak fotoğraf attım işte birsürü erkeğe
Soran+1 yılEvet aynen öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Aslinda kendi isteginle yaptığın seylerden asla pisman olmuyacaksin. Ve birseylerden de pisman olacagini dusunuyorsan hic o ise kalkismiyacaksin ama tabiki bunu senin hayatina giren insan belirleyecek evlenebilirmisin evlenemezmisin kim ne yorum yaparsa yapsin anlami yok suanda
Soran+1 yılEvlenememekle ne alakası var söylemem olur biter yani zaten reelde kimseyle bir şey yaşamadım ben sanalda kaldı hepsi. Zaten söylememeye de karar verdim günahı gizlemek yalan söylemek değildir bana kalsa dini açıdan doğru olan da bu zaten ayrıca ben şu anda zaten yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum çok pişmanım üstüne bir de pişman olduğum halde onun beni geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem. Heleki severek aşık olarak evlendiğim biriyse bana olan bakışının değişmesini hiç istemem..
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsoguyabilir resimlerde tanınıyomusun ki
nekadar az bilirse okadar iyi02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm yoktu işte
- +1 yıl
amıydan tanımazsa sıkıntı yok
+1 yılAnlatırsan eğer hala seninle ise cidden bir bağ oluşmuştur. Anlatmazsan hep anlatıyım mi diye arafta kalırsın bence.
00 Yorumla
+1 yılSöylesem iyi olur aslında ilerde başka türlü ortaya çıkarsa alev alır her yer
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem tepkisini de kestiremiyorum
Anlatmak zorunda değilsin ama fotogtaflar nette geziyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılTwitter da ifşa sayfalarına biraz baktım internette de aradım baya ama bulamadım bir şey inşallah paylaşmamışlardır bir yerde
+1 yılİleride başına is açmayacaksa o fotolar anlatma derim.
07 Yorumla
Soran+1 yılTwitter da ifşa sayfalarına biraz baktım internette dolaştım aradım ama bulamadım hiçbir şey inşallah bilmediğim bi sitede paylaşılmamıştır fotoğrafım zaten o bana anlayış gösterse bile kim ister ki internette çıplak fotosu dolaşan birini öyle değil mi? Zaten gerçekten seviyorsam onu kaybetmek de istemem korkudan da anlatamam sanırım ama yine de şüphede kaldım
- +1 yıl
Yüzün açık mıydı yani?
Soran+1 yılHayır değildi
- +1 yıl
O zaman korkmana gerek yok bence çünkü her gün milyonlarca kişi ifşa oluyor zaman geçtikten sonra yenileri gelince eskiler pek gündemde kalmıyor eğer fotoların yayıldıysa eşinin saatlerce hatta günlerce araması lazım sen demezsen de aramaz bence
- +1 yıl
Ama şöyle de bir durum var fotoğraf attigin kişiler eşinle muhatap olmamali inşallah fotoğraflarını yakın çevreden tanidigin birine atmamışsındır
Soran+1 yılYok atmadım zaten en fazla yaşadığım şehri falan söylemişimdir attıklarıma da öyle adres falan vermedim numaramı da bilmiyorlar
- +1 yıl
O zaman korkmana gerek yok canım eşine söyleyip söylememek senin vicdanına kalmış. Bana sorarsan söyleme derim. Hatasız kul olmaz elbette herkesin bi hatası vardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmaya bilirsin insanların geçmişinde illaki bir şeyler olmuştur resim gibi yani dert etme
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de çoğu insanın eşine anlatmak istemeyeceği bir şey illaki vardır kızlığı bozulmasa bile sevgilisiye yatanlar da var onlar da sormadan anlatmazlar bence böyle bir şeyi
- +1 yıl
Aynen dediğin gibi
Ne diyelim hepimize Allah gönlümüze göre versin
Soran+1 yılAmin
+1 yılBence anlatma. Geçmişin başka insanı ilgilendirmez. Bir daha yapmaman yeterli olur.
10 Yorumlaİstiyorsan anlat. Ama zorunda değilsin bunu sakın unutma. Ona neymiş önceden yaptığın bazı hatalar. Bunlar yüzünden de seni istememe bir hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılYa şu gecmise cok takiliyosunuz. Adi ustunde gecmis. Bu kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılŞayet resim paylaştıkların sana musallat olmuyorlarsa ve hayatında değillerse anlatmaya gerek yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğiller hayatımda ama en son fotoğraf attığım kişi o fotolarımı yaymakla beni tehdit edince korktum bıraktım foto atma işini şu an bile korkuyorum fotolarım bir sitede var mıdır diye internette çok gezdim çok aradım ama bulamadım bir şey inşallah bir yerde paylaşmamıştır. Hem dini açıdan da pişmanlığını yaşıyorum hem de ileride eşime bunu anlatsam kötü şeyler olacak anlatmasam vicdan yapicam bunları da biliyorum bir şeyimi saklamak da istemiyorum ondan bu tarz konularda hem de. Sonuçta bu öpüşmek gibi bir şey değil çıplak fotoğraf attım tepkisi çok ağır olabilir söylesem bir dert söylemesem bir dert.
- +1 yıl
Söyleme. Yapmışsın bir hata. Sende sır olarak kalsın.
Tehdit edenlere takılı kalma. Büyük ceza yer.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Anlatma. Kim duysa soğur. Yani pişmansan pişmanlığını Yaradana bildir. Yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatma. Yapmışsın bi hata pişman olmuşsun. Tamam işte...
00 Yorumla
+1 yılattığın fotograflarin geriye donmeyegecinden eminsen söyleme
00 Yorumla
+1 yılBence geçmişini sormadigi sürece anlatmama gerek yok ki.
00 YorumlaAnlatma günahlar anlatılmaz yoksa kabul olmaz tövbe
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hiç gerek yok zaman zaman cogu kadın övgü duymak begenilmek ister o anlardan biri olmuş
00 YorumlaBir şey olmaz merak etme sağlam birini bul devam et
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... bazı şeyler gizli kalmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşu boşuna kendinden tiksindirme eğer senin fotonu xxx bi sitede görmediyse hiç kafası bulandırma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Orası sana kalmış geçmiş geçmişte kaldı keyfin ve vicdanın ne derse o üzülme
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğin insan sana layık mıdır bir de Bunu düşün seninki ne yani onca kız neler yapıyor sen geçmişe değil de onunlayken neler yaptığına bak sıkma güzel canını anlatma ve kendini de üzme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından gotten vurdurma meme vakumlatma ve fütursuzca saksso yapmadı isen bu yanlarında önemsiz, anlatılması gerekmez bile
10 YorumlaBence anlatma kendini de kötü hissetme geçmişinde hata yapmış olabilirsin ama evleneceğin adam tek olucak. Yeni bir hayat eskilerle yeni sayfalarını kirletme. Erkekler daha çok şey saklar unutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni. Heleki gerçekten severek aşık olarak evlendigim biriyse bana olan bakışının değişmesini hiç istemem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver. kimsenin altına yatmamışsın. gene herkesten iyi durumdasın. ama birdaha çıplak foto atma. buda zina sayılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kız arkadasım var idi benden önce grup seks sado mazo ve bu tür bir çok ilişki yaşamış ama ben bunu kafama takmadım benden öncesi onun problemi hatta problem bile yapmamalı
10 YorumlaSakin anlatma delimisin geçmiş geçmişte kalmıştır unut gitsin herkes hata yapar kimse 4 4 lük değildir
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da inşallah sana temiz biri dek gelmez diyen bile oldu bana temiz birini hak etmiyorsun diyen bile oldu. Ben zaten yaptıgımın bedelini fazlasıyla ödüyorum çok pişmanım. Sanalda insanlar öyle bi konuşuyorlar ki tamam ben temiz birini hak etmiyor olabilirim ama geçmişte her türlü pisliği yapmış önden arkadan girmiş biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken?
- +1 yıl
Kardesim sakin anlatma yüzün yoksa hic bir şey olmaz kimse sana resim attin diye karşına çıkamaz adamı tren düdüğü gibi ottururler sen sadece anlatma hic bir erkek kabul etmez hem ufak tefek hataları hepimiz yaptık gördüğüm kadarı ilede aklın başına gelmiş unut gitsin konusunu bile açma
Soran+1 yılBenim yaptığım çoğu kızın yaptığına göre hiçbir şey bence zaten. Anlatmamaya da karar verdim zaten..
+1 yılhayır anlatma sana bakış açısı değişmesin yaptığın bir hatanın bedelini çekme pişmansın zaten çok düşünme allaha tövbe et
13 Yorumla
Soran+1 yılEttim zaten ben şu an bile yaptıklarımın bedelini fazlasıyla ödüyorum çok pişmanım
- +1 yıl
o zaman sakın böyle bir şeyden bahsetme ilerde daha kötü düşnürler senin için senin bir sırrın olsun içinde kalsın ya da git arada psikoloğa anlat tanımadığın insanlara anlat günlük yaz not al ama o insana anlatma ben evleneceğim ve kürtaj oldum ama bunu yıllardır saklıyorum ondan söyleyemem ve aşığım o adama aynı bunun gibi bir nevi benim bir sırrım bu kadar
Soran+1 yılFotoğrafım yayılmış mıdır acaba diye de korkuyorum ben
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Anlatma, bunu yapmayan kiz yok artık.. yine de söylemek şart değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına çıkacak kişiye göre değişir ama geçmiş geçmişte kalmış deyip üzerine sünger çek ve senin hayatında özel gizli kendinle bir sırrın olsun derim
00 Yorumla
+1 yılfazla anlatma unut gitsin
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen anlatmasan nereden bilecek sanki erkekler yapmıyor mu aynısını
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bişy bence sorun değil yapmadıysan ya ne sorunu olucak görmüyor musun nete herkes cıplak zaten kapalı birini çok nadir görüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten çoğu kişinin eşine anlatmak istemeyeceği bir şey illaki vardır değil mi
- +1 yıl
İyi de bu birsey değilki sonuca sanal nereden seni tanıycaklar sanki sana dokundular takma burasını
Soran+1 yılBence de öyle sanaldı yani sonuçta gerçekte bir şey olmadı bazıları çok abartıyor o fotolar kimsede kalmadığı ve yayılmadığı sürece sıkıntı olmaz bence geçmiş geçmişte kalmıştır ve ben zaten pişman da oldum üzerinden kaç ay geçti bıraktım atmayı artık. Yatakta kocanı da aldatırsın kesin sen diyenler var moralim bozuldu
Bence anlat . Hiçbirsey gizli kalmaz aslında sadece zamanı ertelenir. Ya kendin söyle ya da birinden duysun seçim senin
03 Yorumla
Soran+1 yılBilse benden kesin soğur ama kimse böyle birini istemez belki de bilmediğim bi sitede paylaşıldı fotoğrafım çıplak fotosu internette dolaşan birini kim ister ki beni gerçekten seviyor olsa bile bi defa insan rahatsız olur böyle bir şeyden öyle değil mi
- +1 yıl
Başıma bu tarz bir olay geldi. Onu başta kabullenmeye çalıştım. Oysaki en baştan demişti fotolarım var birilerinde diye falan. 1 yıl onu kabul etmeye çalıştım ama kabul edemedim olmadı. Güzel zamanlar yaşamamıza rağmen hiçbirsey bunun üstünü örtmedi. Mutluydum oysaki ama inan bana o şey akıldan çıkmıyor. Söylemesen bir süre sonra vicdan azabı olur. Aslında geçmişte yaptığımız şeylerin esiri oluyoruz.
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şstemzdim ha körü altında kendini satmışsın ha bu fark yok
00 Yorumla
+1 yılHiç anlatma. Sonuçta bir ilişki yaşamamışsin. Herkes hata yapabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir sorun olmaz sanırım sonuçta hepimiz yanlış bireyler yaşadık
00 Yorumla
+1 yılAnlatmak zorunda değilsin herkes hata yapar pişmansan tövbe et bir daha yapma bence
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle bişey yapma hayatinin hatasını yaparsın... İna bana seninseveni bile sogutursun
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten pişmanlığı var içimde yaptıklarımın bedelini de fazlasıyla ödüyorum zaten bi de onun bunu öğrenip ben pişman olduğum halde geçmişimle yargılayıp ahlaksız biri olarak tanımasını istemem beni. Heleki gerçekten severek aşık olarak evlendiğim biriyse bana olan bakışının değişmesini hiç istemem..
+1 yılsenin kadar saçma bir insan görmedim sevgi bedenlerle değil ruhen yaşanır yaptıgına tevbe et ve bu saçmalıklardan vaz geç
00 Yorumla
+1 yılBasta anlatmamanı öneririm. Eger ileride senden emin olduğunu hissedersen ve bilmesini istersen anlatırsın
00 Yorumla
+1 yılKaşar kız gel tost yapam seni eski kaşarlardan kim kaldı 2021de
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bıraktım foto atmayı artık zaten yeterince pişmanım geçmişimle yargılanmak istemiyorum
- +1 yıl
İyi halt ettin
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri