Ben şöyle düşünüyorum. Bir insanın geçmişi aynı zamanda o insanın karakterini ve kişiliğini de etkileyen temel öğelerindendir. Birine kendini açtıpında ve gizlin saklın olmadığında o insana dosdoğru gelirsin. Ama kapalı kutu gibi birşeyini anlatmadığında karşındaki insan sıkılıyor inan. Benim herşey dilimdedir mesela. Dost bildiğim birine anlatırım da anlatırım. Ama karşı taraf kendini açma taraftarı değilse bir süre sonra konuşmamı sonlandırırım. İnsanların olduğu gibi görünmesi tercihimdir. Bu karşımdaki insanın geçmişini yargılamak için değil; onu daha iyi tanımama ve hangi durumlarda ne tepkiler verdiğine bakmamı sağlar. Ya en basiti kendini açan insan özgürdür arkadaşım. Kendinden emindir. Ama kendini açmayan insan gizlidir saklıdır hatta geçmişi ile konuya rast geldiğinde; hayatındaki insanın haberi olmaması ve duymaması için hep bir gizem halindedir. Ben şâhsen konuştuğum insanın gizem halinde olmasını istemem eğrisini de görmek isterim doğrusunuda
02 Yorumla- +1 yıl
bu yorum gercekten de kararimi degistirdi bu yorum üzerine düsunecegim
En İyi Cevaplar
sevdiğimin herşeyini bilmek isterim arkadaşda aynı şekilde çünkü eğer birine aşkım ve arkadaşıms diosam benim hayatimin herşeyini bilmeleri gerek bende onlarınkini bana göre samimiyettir bu geçmişi kurcalamak değil ya da erkek olarak bni düşünürsen kaç kişiyle yattı die fitnelik fesatlık yapmam sadece bilmek isterim çünkü sevdiğimin bişeysini bilmiosam yeterince samimi değiliz gibi hissederim benim için aşk ve arkadaşlık samimiyettir herseyini anlatabilecegin kisidir ve seni öyle kabullenen gercek aşkın dostundur
12 Yorumla- +1 yıl
ben hiçbir arkadaşımın ya da sevgilimin geçmişini merak etmedim şahsen benim için önemli olan benimle tanıştıktan sonraki hayatıdır benim ona kattıklarım ve onun bana kattıklarıyla hayat bir şekilde yürür diye düşünüyorum ve umarım bizi geçmişimizle kabul eden insanlarla aşk ve dostluk yaşarız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sevgililik bağı bağlayıcılığı yoktur. Baktın olmadı bırakırsın. Biter. Ama evlilik öylemi? Boşanırsan bir kere dul kadın oluyorsun. Sonra etrafta çakal sürüsü ağzının suyunu akıta akıta sana askıntı olacaklar. O nedenle evleneceği kişinin geçmişini araştırır insanlar.
Anlatma konusuna gelince, yarın oldu ya evlendiniz. Adam senin önceki durumlarını bilmiyor. Eşinle çıkıp gezerken gelse sana selam verse, eşine de senden önce benimleydi, işte şunu şunu yaşadık derse eşin adliyede alır soluğu. Şeffaf ol güvenini kazanırsın. Bilir ki karısı ondan bir şey saklamaz, sadıktır. Bir yere giderken aklı evde kalmaz. Ve şunu da bilki bu türden ilişkilerin bir şekilde ortaya çıkmak gibi bir duyu vardır. Anlatabildimmi?01 Yorumla- +1 yıl
anladımm çok açıklayıcı anlattın çok teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir kız nasıl olurda enkaz gibi olur hic mi aklı yok sevgili mevkili işlerin ne oldugunu hic mi bilmez
.. bir kız adım attıgı herşeyi bir erkek den daha cok iyi bilir onun için enkazı olan bir kız kim olursa olsun benim için bir hic
... onu sevdim bunu sevdim bu ne iş sevgi bu kadar mı ucuz012 Yorumla- +1 yıl
aynen enkazi olan bir erkekte bir hic
- +1 yıl
soruyu soran kız bak seni kırmak için yazmadım sakın kusura bakma ve yanlış anlama beni
... ben sadece bu konularda baya odunum acıkcası modernize insanlar dan degilim acıkcası
.. - +1 yıl
@araniyorw herkes İcin birşeyler hic olabilir sizin fikriniz dir
- +1 yıl
umarim az modern insanlar da cikar karsimiza
- +1 yıl
çoktan kırdın bile kızı ÖNCE kiriyon sonra geripas yatan kız ya da bişeyler yaşamış kız bilmemne dgldir erkek nasıl olmuyorsa kızda olmaz hatta mantıken baktığında erkek daha çok bilmemne okur çünkü kız sevdiği ile erkek zevkine bu durumda bir tane ahlaksız cikiyor ortaya oda erkek
- +1 yıl
tesekkur ederim @araniyorw
- +1 yıl
sevgili mevgili iliskilerini hic mi bilmez demissiniz de ben ilk sevgili oldugumda 14 yasimdaydim ergendiim yani mantikli düsunemiyordum ya da toplum sevgili olayini bu kadar namussuzca bir kelime gibi göstermedi bize
- +1 yıl
cok tesekkur ederim yookk gene iyi insanlara denk geldim bu soruda
- +1 yıl
@araniyorw ben kızın bir yorumunu okudum ve o yüzden öyle yazdım
.. onun İcin bana laf cakma şeyine girmeyin - +1 yıl
ben kimseye yanlış etap etmedim sadece kendi düşünce mi söyledim.. beni laf kategorisinde boyamak için iş yapmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılGeçmiş bazen geçmez.
Benim için hep önemli olmuştur eğer bir insanı hayatıma alıp ciddi bir ilişki düşünüyorsam geçmişi beni ilgilendiriyor. Öyle basit sevgili flörtlerinden bahsetmiyorum. Biraz derin ve detaycı bir insanım. Tek bakış açısıyla değil farklı bakış açısından bakmalıyız. Hayatınıza aldığınız kişi geçmişin de hırsız mı, sapık mı, katil mi ya da farklı cinsel eğilimleri mi var. Biseksüel mi gibi gibi işte..
Neler neler duyuyoruz bu yüzden evleneceğim kişinin geçmişini bilmek isterim. Çoğu sevdiğimin geçmişi önemli değil diyerek evleniyor sonra geçmişte yaptığı şeyler önüne geliyor ciddi düşünüyorsanız o kişiyi iyi tanıyın iyi seçin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılonunla tanıştığın gün Miladınız olsun o anlat diyen çömezleri dinleme anlatırsan zaman geçtikçe anlattığın herşey hayatınızda problem olur bak demedi deme... ne sen sor nede anlat...
16 Yorumla- +1 yıl
evet işte ben de onu problem ediyorum zaten mesela şöyle söyliyim ki herkesin aklına cinselik geldiğine eminim ; ben geçmişimde bir hata yaptım hdp"li bir arkadaşımın peşinden gittim doğuya gittim sonra bir askerin ikna etmesiyle memleketime geri döndüm uyuşturucu kullandım , sevgililerim oldu yani 4 tane kadar onlarla hiçbir şey yaşamadım tuttum hiç tanımadığım insanlarla birlikte oldum ( seviştim ötesi olmadı ) yani geçmişimde hatalar yaptım ama ilişki anlamında zaten evleneceğim kişiyi bekledimm bunları anlatırsam bir şekilde evlilik içinde yüzüne vurulur ve ben kendim kabullenemediğim şeyleri biri yüzüme vurursa ben o ilişkiyi yürütemem o yüzden anlatmamak bana daha mantıklı geliyor bu kaçmakta değil yani herkesin bir geçmişi var ve ben evlendiysem neden geçmişi karıştırayım ki. ben sormam şahsen merak etmem çünkü bana o an yeter
- +1 yıl
evet bak doğru yoldasın neden karşındakinin aklına bin türlü soru getireceksinki seviştim başka birşey yapmadım dersin inanmaz çevremde denk geldim böyle herşeyi anlat diyenlere köpe olsun kavgalarda ayrılıklarda o erkek sana bunuda yaptımı şunuda yaptımı diyecek kadar karaktersizlik olayları gördüm bayanda soruyor o bayan sana bunuda yaptımı şunuda yaptımı diye ondan sonra siz o ilişkiyi düşünün hiç birşey yaşamadın söyleyin geçin Erkek farklı düşünüyor bayan gibi asla düşünmüyoruz benim olsun mantığı var asla bir paylaşma söz konusu olamaz sizde kalkıp ben şunu yaptım sonra ayrıldım bir başkasıyla şunu yaptım sizce mantığı varsa anlatın ve ömür boyu mutsuz olun doktorlara gitseniz dünya para harcarsınız size bedavadan yapmanız gerekeni anlattım nabercaniko sizden dolayı burdan tüm bayanlara seslendim :)
- +1 yıl
şunu yaptın bunu yaptın mı bu neee yaaa :) koptum orada :) bir kere ben bir insanla bir şey yaşadıysam o benimle özelimdir ve bitmiştir onunla yaşadığımın detayını evleneceğim insana bile vermem ki ayrıca inanmamak gibi bir durumu olamaz sonuçta bir gerdek gecesi var :)
- +1 yıl
Orda genel konuştum Cinselliği yaşayıp anlatanların akibeti o :):):)
- +1 yıl
cinsellikte neler yasadigimi anlatmamaylim ama birseyler yasadigimi anlatmaliyim degil mj
- +1 yıl
çok ayrıntıya girmeden El ele tutuştuk gibi şeyler söylersin :):):)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş geleceğin habercisidir. Ezelden Kopuk yaşamak doğru değil diye düşünüyorum. Lakin bu demek değil ki tüm bk püsürü anlatalım. Her şeyin bir dozu var. Hayat kararında güzel.
14 Yorumla- +1 yıl
mesela? ne kadar anlatalım
- +1 yıl
doğru bende bilmek istemem yani tam bir şeyler yaşarken aklıma gelir sinir olurum
Öncelikle benim için sevgili olmak başlı başına yanlış bir durum ancak evleneceğim kişinin geçmişi kendisine ozelse bunu her türlü kabul ederim. Yani geçmişinde yasadigin ilişkiler olaylar vs. Ama şöyle bir durum var bunları öğrenmek en doğal hakkim. Eğer yaşadığı olayları bilen başkaları varsa benimde bilmem lazim
010 Yorumla- +1 yıl
bende bu yanlışın yeni farkına vardım bundan sonra evleneceğim kişiye kadar yani eğer evlenirsem kimseyle bir sevgililk durumuna girmiycem.. yani karşımdaki kişi ısrarla anlat derse ona şunu söylerim " başıma geleceklerden facebook sorumludur " misali anlatırım ama sonrasında hissedeceğin duygular ya da yaşayacaklarımızın sorumluluğunu almam der anlatır çekilirim
- +1 yıl
Bence her iki tarafta dürüst ve yaşanacak olan ilişkide samimi ise anlatmak en doğrusu.
Şöyle ki ben evleneceğim kişinin evlendikten sonra birisi onun geçmişinden fırlayıp ben bu kızla şunu şunu yaşadım demesini kaldiramam. Eğer bunu sevdiğim kişi bana anlatmış olursa o kişinin karşısında dimdik dururum. - +1 yıl
helal olsun sanaaaaa :) tüm fikrimi değiştirdin şuann
- +1 yıl
Aynı durum senin içinde geçerli.
Mesela örnek vereyim bir adamla evlendin. Geçmişini hiç sormadin o da anlatmadı. Ve bir gun bir kadın geldi. Mutlu oldugun en güzel anda ve açtı telefonu ben bu adamla bu tarihte bunları yaşadım al bak fotoğraflar diye bu seni huzursuz etmez mi - +1 yıl
eğer geçmişinde yaşamışsa bunları takmam ben yani gavatlık gibi gelebilir ama bende ona şunu söylerim " bak şimdi benim yanımda sen o fotograflarla avut kendini "
- +1 yıl
kabul edebilirim benimleyken hata yapmadigi müddetce herseyi kabul ederim
- +1 yıl
Sen edersin ama ailen cevren. Olayı daha çok genisleteyimm.
Bu dizilerde olur genelde ama
Farzetki evlisin ve iki sene somra bir kadın kucağında üç yaşında bircocukla çıka geldi.
Çocuk kocanın öz çocuğu ve kadın onun yasal haklarını istiyor. Ailen bunu öğrendi ve üzerinde baskı var. Bunlarla baş edebilir misin? - +1 yıl
ailem bu konuda bana baski uygulayamaz cunku bu bizim evliligimiz ve esim de kadin ne hakki istiyorsa verir cocuk istedigi zaman bizde kalir ya da esim istedigi zaman cocugunu görür bu niye sorun olsun ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. geçmişini ilişkilerine asla karıştırma, baştan anlayışlıyım sorun etmem desede insanlar geçmişe çok takıyor
ne yaşadıysan sende kalsın.. geçmişi deşen biriylede ilişkiye başlama bence
önemli olan bundan sonrası..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. illaki soracaktır. benim sevgilim anlattı mesela. ben kaldırabilirim ama genelde erkekler kaldıramaz. sana gecmiş der ama takılır. çoğu dürüst olan kız pişman olmustur. bunu sindiremeyen erkek çoktur. bence detaya girme. bakireysen geciştir
10 Yorumla
+1 yılBen evlilik düşünen birisi değilim ama, geçmişini bilmeyen, geleceğini belirleyemez.
Ben şayet evleneceksem, geçmişini sorgularım aga.
Ben şimdiye kadar bir kızı öpmediysem, evleneceğim hatunun da en azından benim kadar olmasını beklerim.
Bu benim düşüncem olurdu eğer evlenmek isteseydim.05 Yorumla- +1 yıl
zaten senin karşına senin gibi insanlar çıkar
- +1 yıl
O zaman neden dert ediniyorsun? Eğer karşındaki erkek her haltı yiyip sana kötü laf söylüyorsa, evlilik zaten yürümez ki.
- +1 yıl
evleneceğim kişi nasıl birisi bilmiyorum öyle biri yok şuanda
- +1 yıl
O zaman dert edinme. Zamanı geldiğinde bunu düşünürsün.
- +1 yıl
kafama takıldı yaa :)
+1 yılBiri dinlemekten diğeri anlatmaktan hoşlanıyorsa anlatılmalı
12 Yorumla- +1 yıl
ben sadece dinlemeyi seviyorum ama gecmsi degil 😁
- +1 yıl
ben yaşadıklarını da yapmak istediklerini de dinlemekten hoşlanırım. Ya da hoşlandığım şeyleri anlatmayı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişde cinsel bir ilişki yaşanmamışsa gerisi önemsiz anlatılmamalı. ama başka biriyle olunmuşsa söylenmeli, elbet ortaya çıkar
23 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bir şey yaşamadım yani seviştim o da cinsel ilişkiye giriyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
ama bu bakış açısını beğendim mantıklı
- +1 yıl
Sakso çekmişse anlatılmalımı peki
+1 yılBence bunu sorun etmeyecek insanlara karsi bir seyler hissetmeye basla
19 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ama kimseye karşı birşey hissetmiyorum sadece evleneceğim zaman sorulur mu diye düşündüm
- +1 yıl
Anladim ama dediğim gibi sorun olmamasi için ve seninde üzülmemen için biri ile sevgili olmadan once ona alismaya baslamadan once gecmisini sorun yapmayacagina emin ol. Ama sakın ve sakin zamanla kabul. eder diye dusun me hata edersin.
- +1 yıl
nasıl zamanla kabul eder yani söylemiyim ileride söylerim mantığı mı
- +1 yıl
Birinden cok hoslanirsin ve onu kaybetmek isyemezsin ve gecmisin hakkinda pek. konusmazsin sonra zamanla gecmisini anlatmak istersin. Zamanla beni kabul eder beni sevdikce sorun etmez diye dusunursun
- +1 yıl
Ben hep anlattim ama ilk basta inanmadilar :) abartiyorum sandilar :) Beni hep olduğum gibi kabul edecek biri olsun istedim ama olmadi :)
- +1 yıl
yok ben bu hareketi de doğru bulmuyorum bence insan şeffaf olmalı eğer anlatacaksam şimdi anlatırım sonraya falan bırakmam olayı
- +1 yıl
Bende öyle yapiyorum ama ilerleyen zamanda sorun çıkıyor.
- +1 yıl
ben en iyisi anlatayım
- +1 yıl
Yani dedigim gibi anlatacagin insani iyi. seç. İlk basta sorun cikmaz sonra. gene sen uzulilutsin
+1 yılAnlatmasin mümkün se😰en saçma şey bu. Geçmiş i yüzünden ayrildim en son iliskimden. Kendi anlatıyor.. Sonra pişman
110 Yorumla- +1 yıl
neden kendi anlattıktan sonra pişman mı oldu anlamadım tam olarak :) ben de şahsen anlatmamak ve anlatmaması taraftarıyım o yüzden inşallah karşımıza geçmişi kurcalamayı ya da dökmeyi sevmeyen insanlar çıkar
- +1 yıl
Benim geçmişim de ter temiz. Nişanlımdi. En başta sordum sevgilim bile yok dedi. Sonra evlenecektik. 1 ay kala bir sürü itiraf. Geçmişi yaptigi pislikler. . kendi anlatti. Bende çok güzel noktayi koydum.
- +1 yıl
Geçmişi çok pis olmayan. Ve geçmişini kapatmış insanlar la yaşanır. Ama hem geçmişi pislik. Hem geçmişini peşinden getiren hemde itirafçı kişiler 😄😂mal. ya onlarin
- +1 yıl
sordugun da yok deyip sonra anlatmaya başladıysa sorun tabiki de geçmişimizi nasıl kapatabiliriz ki? yani biz kapatırız da mesala birisi yazdı azönce dışarıda gezerken karşına çıksa biz eskiden sevgiliydik dese diyee o yüzden geçmiş bir şekilde açılır da ne yapmış ki niye pislik birde sen kız mısın erkek misin ben hiçbişi anlamadım
- +1 yıl
geçmişini peşinden getiren nedir
- +1 yıl
Ben erkeğim profilim kadin profilimi sence.. Geçmişi nasil çıkıyor. sanaldan eskiler bulup yaziyor. Telefonunu bulup ariyor. Benim ki. aşırı pislikti. Sağlık sorunu vardi psikolojik. Sabir sabır ettim. Ama kendi geldi 7 saat yoldan. Itiraflarini söyledi. 3 saat dinledim. Sonra eğrisi doğru. Oluru yoktu. Bir dahada aramadim
- +1 yıl
Karşına çıkmıyor işte. Milletin işi gücü or. spuluk sanalda teknoloji yollu ulaşıyor sana. Kiyametle öyle kopuyor. Milletin g×tü yermi. Sevgilisini karşısına cikip ben bunu. Eski sevgilisiyim desin
- +1 yıl
aaaa sana mesaj atabilir miyim
- +1 yıl
Bende onun eski sevgilisi oluyorum mesala. Simdiki sevgilisine. Benle iken olan seks resmi atsam. Sence hangi insan hangi sevgili bunu gormezden gelir
- +1 yıl
Atabilirsin
+1 yılBen öyle yapıyorum eski hayatı kimseyi ilgilendirmez çünkü ben yoktum aynı şey benim için de geçerli çünkü o yoktu ama karşında ki anlayışlı olmak zorunda yoksa senin çaban boşuna olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişindeki hiç kimse ile bir daha asla muhatap olmayacaksan anlatmana gerek yok. Olacaksan bilmek hakkı, aptal yerine konduğunu düşünecektir aksi halde.
10 Yorumla Bence sevgiliden daha fazlasını bilmeye hakkı var. Evleneceğin adam sonuçta. Evlendikten sonra öğrense daha kötü olur. Söylenmeli. Eşler birbiri hakkında her şeyi bilmeli
10 YorumlaAçık sözlü ; evleneceğin kişinin kapasitesine ve karekter kalitesine bağlı
12 Yorumla- +1 yıl
vayy güzeldi buu
Gizli Üye(36-45)+1 yılne evlilik ne de sevgili kavramı değişmez.
ikisinde de kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez..
ve bence sende anlatmamalısın? zira önemsemeyen biri olsa bile yaşadığınız bir kavga esnasında geçmişini yüzüne vurabilir20 Yorumla
+1 yılBen hayatımdaki insanın nasıl ilişkiler yaşadığını merak ederim. Ama bunu düşünüp düşünüp delirmem, delirecek olan sormasın.
10 YorumlaGecmisinde onmli seyler yasanmissa bilmesi gerektigini dusunuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Ben ulaştm sana ordan geri donus yaparmısn bir sey dicem
- +1 yıl
? :/
Çok detaya inmeden dürüst ce anlatma taraftarayim sonradan bilmek ya da başkasından duymasindan sa sizden duymadı güven açısından önemli
10 Yorumla
+1 yılBence evlenecekler arasinda hic sır olmamalı konuşulup anlaşılmalı.
10 Yorumlaşu anımıza ve geleceğimize varsa söylemesini tercih ederim yoksa eğer söylemese de olur be genco
03 Yorumla- +1 yıl
anlamadım ilk başta söylediğini yani şu anımıza ve geleceğimize varsa derken
- +1 yıl
anladım teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Ben merak etmem şahsen... Anlatmak isterse anlatır sorarlarsa cevaplarım...
03 Yorumla- +1 yıl
peki erkek sorarsa ne yapmalı?
- +1 yıl
tamam
Hiç anlatmamak en iyisi, durduk yere kafa bulandırmanın anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisi anlatmamak çünkü anlatınca saçma sapan yerlere gidiyor ve bitiyor bırak geçmiş geçmişte kalsın
10 Yorumla
+1 yılDetaya girmeden sorarsa anlatılabilir ama bence geçmiş çöptür karıştırmamak gerekir
00 YorumlaSenin geçmişte ne yaptığın kimseyi bağlamaz vekimseye anlatma
10 Yorumla
+1 yılGeçmişi unut bahsini açma
15 Yorumla- +1 yıl
bir şekilde ortaya çıkarsa?
- +1 yıl
Bahset bilsin detay verme. Çıktığım oldu de cinselik olmadı de. Olmadı ise
- +1 yıl
oldu
- +1 yıl
Evleneceksen söyle sonra öğrenir ise daha sorun olur ki ilk gün öğrenecek
- +1 yıl
anladim mantikli
+1 yılAnlatmalısın bence evleneceğin insan herşeyi bilmeli 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Var mı öyle biri?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVuruştum de beni böyle sev de
14 Yorumla- +1 yıl
öyle bir şey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılO zaman anlatma bence çok ısrar ederse yüzeysel geç
- +1 yıl
bence deee
Cevap sahibi+1 yıl😘😘
Ben anlatırım o anlatmazsa ısrar etmem
10 Yorumla
+1 yılBence her şey anlatılmalı
00 Yorumla
+1 yılbence anlatma gecenden bosver illeriye bakiniz
10 Yorumla
+1 yılGereksiz konular bence
10 Yorumla2 dahmantıklı
10 Yorumla
+1 yılSorarsa anlat
10 Yorumla
+1 yılEvlilik daha farklı daha ciddidir😊
00 Yorumla
+1 yılHayır anlatmayın
10 Yorumla
+1 yılSorarsa anlat
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düsünmüyorum
00 YorumlaAnlatmalı
10 Yorumla
+1 yılSorarsa anlat.
05 Yorumla- +1 yıl
anlatmak istemiyorsamm
- +1 yıl
Yalan konuşacan o zaman.
Şahsen yalan konuşmaktansa anlatmayı tercih ederim. - +1 yıl
anlatmak ile anlatmamak arasında fark vardır..
- +1 yıl
Eksik anlatacaksın oda başka var mı diyecek yok diyeceksin yine yalan olacak.
En güzeli maziyi karıştırmamak. - +1 yıl
bence de en güzeli karıştırmamak
Sana kalmış
04 Yorumla- +1 yıl
keşkeee
- +1 yıl
inşallah öyle insanlar çıkar karşımıza
- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılbakire olmAli bende
12 Yorumla- +1 yıl
bakireyim zaten
- +1 yıl
benim icin önemlisi bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlat o anlamadan...
02 Yorumla- +1 yıl
neyi anlayacak ki
Cevap sahibi+1 yılGeçmişini cinsel ilişkini
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler