İnstagrama resim koyan kizin amaci nedir reklam mi
reklam yapmak
sevgilisi yoksa kendini erkeklere begendirmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlara karşı hitap şekillerini değiştir önce. Oranın amacı zaten resim paylaşmak kimse kendini pazarlamak ya da bir şeyler kanıtlamak için kullanmıyor (istisnalar haricinde) Günümüzde popüler bir sosyal mecra bu kadar basit.
Sen ne anlatıyon birader. Instagram global bir kerhaneye dönüşmüş.
Amaç ama o sitenin ona bakarsan burayada facede vs sitelerde atıyor
Sevgilinle olan fotograflarını koyup milleti kıskandırmaktor, yavşak ve orospulara s*ktir demenin en güzel yoludur 👍
Kiskandirmaktan sonrasini anlayamadim :):)
Resim koyan erkeğin?
Ben kullanmiyorum
O zaman erkeğin ve kızın amacı diye sormalısın sadece kızlar mı kullanıyo
Ya banene erkekten ben hoslandigm kizin ogrendum inst hesabi varmis baktim tuhaf tuhaf resimler koymus amacini merak ettim
Sadece kızlara yüklenmişin saçmalık. Evet kendini beğendirmek ben güzelim denmek oldu mu
İste buuu oldu :):)
Cevap
1Cevap
Instagram kullanmıyorum, sevmiyorum ama söylediğin de yanlış
Ne yanlisi amac ne peki sen niye kullanmiyorsun o zaman
Ya yatak odasinda resim paylasms daha ne olucak ben sinirlendim sahsrn hoslandgm kiz var gordum valla vazgecme noktasindym
Ben sadece ona baktim digerleri beni ilgilendirmz isterse ciplak resimlerini atsinlar
Sence fotoğraf atmaması ya da paylaşmaması instagramın misyonuna aykırı değil mi?
Amaç o zati.
Tamam da niye resimlerini atiyor millet gorsun diye niyee ben boyle sosyalim ben boyle guzelm bak tekim sevglm yok hele bide kizlar birbirine askim falan diyor amac ne yanii
Adam gibi kons kizim hoslandgm kiz resmini acmis herkese gosteriyor sinirlendim
Bir tanidigm
Sevgili adayim :) resimlerini gordum acikcasi artik mesaj falabnatasim gelmiyor konusyrduk karsikli vardi biseyler
Konusmuyrum zatenn iki uc gundur demissn ya sevgilin mi sevgilum olsa kapat derim kapatmassa birakirim zaten ben kiskancim ;)
Kizim onemli degil degil kizla aramizda guzel seyler olucakti resimlerin gordum sinirlendim simdide amacini merak ettim Alla Allah
Komiksinn neyse bosver
Instagram'ın amacı foto paylaşmak değil. Haber vereyim dedim.
İnstagram kullanıyorum bini aşkın takipçim var çok mutluyum.
Niye mutlusun onu anlamadimseni takip ediyolarda ne oluyor
soruyu cok sacma buldugundan o tepkim ki ayrica 3 yillik iliskisi olan biriyim erkek arkadasimin da bende kullaniyoruz insanlar tarafindan begenilmekte sakinca bir durum oldgunu dusunmuyorum.
İlgi tatlı geliyor değil mi. Mutluymuş bir de.
Herkes resim atıyor saçma bir düşünce bence
Olabilir demekki geri kafaliyz biz :)
Yok alakası yokta herkes atıyor he bu işin b. kunu ççıkaranlar var onlardan bahseidyorsan haklsıın
Ne sacma dusunce bu lan.
Hangisi :) amac ne peki aydinlat bizi
Yeme beni facebook ta amac beni belki bir erkek gorur kismetim cikar tabii sadece amac bu degil ama ana amaclardanbiri bu
Ben abaza falan degilim turkiyede yasamadigin icin ortami bilmedgn belli burada millet resimlere bakip ne guzel kari l*n falan diyor yani ben sevdigim bir insan icin baskalrinin laf etmesini istemem bizde boyle sizin gibi genis olamiyoruz tatlim ;)
Ya sana laf anlatamdm neyse sen bosver kafana gore takil hatta bikinii rrsimlerini paylas mumkunse linklerini de at :):)
Kizim abaza degilim ayrica baska kari mi kalmadi sana bakkk int on numara karilar var ne yapak seni ben sen benim icin sorunnyok demissunno yuzdennat dedim bana degil siteye
pofffffffffffff
Pofff ne pofuu :)
Bence sen sacmalamissin ulan benim gorusum boyle amaciniz kendinizi baskalarina begendirmek degil de ne
Bna gore boyle yaa Allah Allah
Sana gore ne soyle ogrenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar