İnternet & Teknoloji İnstagramla ilgili bakar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagramda galeri fotoğraflarına nasıl filtre uygulanır az önce yanlışlıkla keşfettim şimdi kaybettim bulamıyorum Güncellemeler+1 yıl ... İnstagramla ilgili bakar mısınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Galeri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Post olarak atılmış fotoğraflardan mı bahsediyorsun yoksa telefonun kendi galerisinde olan fotoğraflardan mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galerimdeki Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Bulabildin mi yardimci olayim 1 47 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım ya keşke yazsaydın ne yapmam gerektiğini Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Galeri fotolarini sadece hikaye bolumunde efekt yapiliyor paylasmadan orayi mi diyosun Yorumla Soran +1 yıl O nasıl yapılıyor Yorumla Soran +1 yıl Valla tam nerden yaptım bilmiyorum Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl İnstagrama gir kendi hikaye bolumune gor asagidan galeri fotograflarina giriyor ordan istedigini sec saga sola kaydirarak yapabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yok onu demiyorum ya hani şu snao efektleri gibi olan bi bölüm vardı ya oradan yapmıştım Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Hee baska efektleri gormek icin dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet yanlışlıkla yaptım sonra bulamadım Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl O hikaye bolumune gir altta fotograf cektigin beyaz tus var orada efektler var saga sola kayiyo onu en saga cek sonda buyutec isareti var ona basinca hepsi çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Benim bunu mal kafam çok güzel anlar ya neyse dur deneyeyim 😂 Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl 😂😂 bi dene yapamazsan soyle yine anlatirim Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte galerideki daha önce çekilmiş fotoğrafa uygulanmıştım onu Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl En sagda ki arama yerini buldun mu Yorumla Soran +1 yıl Buldum Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Oraya girince efekler var orayi demiyomuydun sen birini sec sonra fotolara efekti yap Yorumla Soran +1 yıl Yapamadım ya Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafı seçiyorum efekt seçme yeri çıkmıyor Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Oraya girdin mi Yorumla Soran +1 yıl Efektlerin olduğu yere girdim Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Sen galeride ki fotolara efekt yapcaksin dimi oyle degil mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Kendi hikaye yerine girince sol altta galeride ki fotolar gorunuyor iste orasi birini secince istedigin efekti yapiyosun Yorumla Soran +1 yıl Animasyonlu efektleri koymak istiyorum ama bn Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Animasyon olarak bumerang olani mi diyosun foto cekiyosun video gibi ileri geri yapiyo Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl O alttaki efektleri saga kaydirinca animasyon olanlar var Yorumla Soran +1 yıl Yok sende bilmiyorsun o değil. Makyaj efekti falan var ya onlar işte Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Burdan anlamıyorum ki hepsi alt tarafta makyaj falan daha fazlasi da o en sagda ki buyutece tiklayinca cikiyo Yorumla Soran +1 yıl Çıkıyor da fotoğraf üstüne yapamadım kamerayla çekince oluyor Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Fotogras ustune olmuyo ki snapchat mi diyosun sen acaba Yorumla Soran +1 yıl Olmuştu geçen nerden yaptım bilmiyorum Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Makyaj degilde efektler var ama yuzun falan makyajlı gibi kizarik duruyo onlar mi acaba Yorumla Soran +1 yıl Geçen nasıl oldu bilmiyorum belki instagram hatasıydı :) Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Efektler kaybolur ordan kaydetmen lazim oyle tesaduf cikiyo senin denemen icin kaydetmezsen kayboluyor Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum onu Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Yine cikar karsina bi sekilde Yorumla Soran +1 yıl Okadar uğraştın anlatmak için sağol Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Rica ederim yardimci olsam daha iyiydi de iste Yorumla Soran +1 yıl Bana kimse yardımcı olamaz öyle bi özellik yok sanırım 😂 Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Yo her konu da yardimci olurum butun sm da aklına gelen hersey ama o efekti ben de bulamadim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü yok bulamazsın tabi 😂 Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Ama baska seyleri bulurum butun smya hakim sayilirim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman bana yardım et bi konuda onu da yaparsan ne istersen iste bnden Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Soyle bakayim Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl orada misin Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Soyler misin artık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dur sana yazayım mesaj olarak Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Post olarak atılmış fotoğraflardan mı bahsediyorsun yoksa telefonun kendi galerisinde olan fotoğraflardan mı?
Galerimdeki
Bulabildin mi yardimci olayim
Bulamadım ya keşke yazsaydın ne yapmam gerektiğini
Galeri fotolarini sadece hikaye bolumunde efekt yapiliyor paylasmadan orayi mi diyosun
O nasıl yapılıyor
Valla tam nerden yaptım bilmiyorum
İnstagrama gir kendi hikaye bolumune gor asagidan galeri fotograflarina giriyor ordan istedigini sec saga sola kaydirarak yapabilirsin
Yok onu demiyorum ya hani şu snao efektleri gibi olan bi bölüm vardı ya oradan yapmıştım
Hee baska efektleri gormek icin dimi
Evet yanlışlıkla yaptım sonra bulamadım
O hikaye bolumune gir altta fotograf cektigin beyaz tus var orada efektler var saga sola kayiyo onu en saga cek sonda buyutec isareti var ona basinca hepsi çıkıyor
Benim bunu mal kafam çok güzel anlar ya neyse dur deneyeyim 😂
😂😂 bi dene yapamazsan soyle yine anlatirim
Tamam işte galerideki daha önce çekilmiş fotoğrafa uygulanmıştım onu
En sagda ki arama yerini buldun mu
Buldum
Oraya girince efekler var orayi demiyomuydun sen birini sec sonra fotolara efekti yap
Yapamadım ya
Fotoğrafı seçiyorum efekt seçme yeri çıkmıyor
Oraya girdin mi
Efektlerin olduğu yere girdim
Sen galeride ki fotolara efekt yapcaksin dimi oyle degil mi
Evet
Kendi hikaye yerine girince sol altta galeride ki fotolar gorunuyor iste orasi birini secince istedigin efekti yapiyosun
Animasyonlu efektleri koymak istiyorum ama bn
Animasyon olarak bumerang olani mi diyosun foto cekiyosun video gibi ileri geri yapiyo
O alttaki efektleri saga kaydirinca animasyon olanlar var
Yok sende bilmiyorsun o değil. Makyaj efekti falan var ya onlar işte
Burdan anlamıyorum ki hepsi alt tarafta makyaj falan daha fazlasi da o en sagda ki buyutece tiklayinca cikiyo
Çıkıyor da fotoğraf üstüne yapamadım kamerayla çekince oluyor
Fotogras ustune olmuyo ki snapchat mi diyosun sen acaba
Olmuştu geçen nerden yaptım bilmiyorum
Makyaj degilde efektler var ama yuzun falan makyajlı gibi kizarik duruyo onlar mi acaba
Geçen nasıl oldu bilmiyorum belki instagram hatasıydı :)
Efektler kaybolur ordan kaydetmen lazim oyle tesaduf cikiyo senin denemen icin kaydetmezsen kayboluyor
Biliyorum onu
Yine cikar karsina bi sekilde
Okadar uğraştın anlatmak için sağol
Rica ederim yardimci olsam daha iyiydi de iste
Bana kimse yardımcı olamaz öyle bi özellik yok sanırım 😂
Yo her konu da yardimci olurum butun sm da aklına gelen hersey ama o efekti ben de bulamadim 😂
Çünkü yok bulamazsın tabi 😂
Ama baska seyleri bulurum butun smya hakim sayilirim 😂
Ozaman bana yardım et bi konuda onu da yaparsan ne istersen iste bnden
Soyle bakayim
orada misin
Soyler misin artık 😂
Dur sana yazayım mesaj olarak
Tamam
Bakarım
Baktın mı