İnternet & Teknoloji İnstagramdan anlayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Konu şu arkadaşlar iki faktörlü doğrulamada hesabım. Cihaz değiştirdim yaklaşık 4 aydan uzun süredir hesabıma giriş yapamıyorum. Şifre yenileme bağlantısı sms ve mail olarak gönderildi olarak gözüküyor gelmiyor. Hesabımı nasıl geri alabilirim? İnstagramdan anlayan var mı? Cevapla Şifre Soruları Mail Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı. instagrama mail atmayı dene 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dönüş yapmıyorlar
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben de anlamıyorum 🥹 instamı dondurdum bir daha eski haline dönemedi. Ah ah. Biliyorsun zaten djs 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet bilmez miyim sjsjjs Face ye mail atıyorum cevap veriyorlar, instaya mail atıyorum tık yok sjsjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İnstayı boş vermişler 😃 Yorumla Soran +1 yıl Mark Zuckerberg a mail atayım birde belki görür sjsjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Takmaz :D onun için reklam yapıyor musun? Getirin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet yapıyordum bankayı aradım iptal ettirdim sjsjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Al işte :D iptal edersen böyle olur djdjs Yorumla Soran +1 yıl Hesabımı versin geri açayım 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Para gönder para djdjs Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Şöyle gmail ve numaran farklıdır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İkisinede gelmiyor birine gelse gene tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
instagrama mail atmayı dene
Dönüş yapmıyorlar
Ben de anlamıyorum 🥹 instamı dondurdum bir daha eski haline dönemedi. Ah ah. Biliyorsun zaten djs
Evet evet bilmez miyim sjsjjs Face ye mail atıyorum cevap veriyorlar, instaya mail atıyorum tık yok sjsjs
İnstayı boş vermişler 😃
Mark Zuckerberg a mail atayım birde belki görür sjsjs
Takmaz :D onun için reklam yapıyor musun? Getirin var mı?
Evet yapıyordum bankayı aradım iptal ettirdim sjsjsj
Al işte :D iptal edersen böyle olur djdjs
Hesabımı versin geri açayım 😂😂
Para gönder para djdjs
Şöyle gmail ve numaran farklıdır
İkisinede gelmiyor birine gelse gene tamam