Şimdi abicigim konu basit...
Ulan bir kizdan hoslanirsin kizla arkadas olursun acilinca kaybedersin
Bastan aciklarsin ben senden hoslaniyorum diye yine surunursun
Arkadas biz napalim kiza hoslandigimizi soylememiz mi yanlis sorun nerde ya sorun bende de bende sorun nerde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kabul mü etmek zorunda açıldın diye anlamadım
Yoo ama ona zarar vermicek onu anlicak kisi benim neden gelmiyor
Bu nasıl bir bakış açısı ya
Neden boyle diyorsun ki ne var bakis acimda sevgi bu degil mi abi
Hayır değil sen bir şeyi seviyorsun diye o da seni sevecek değil kendine ne iyi gelecek gelmeyecek insan kendi bilir hisseder bunu.
Dogru haklisin oyle dusunmedim ama benim sevgim nolucak arkadas olalim dedik ama o yazmiyor
Ya sen çocuk musun ben istedim olmadı şimdi ben ne olacağım diye bir şey mi olur hayatına devam edeceksin ben böyle bi bencillik görmedim
Ya sen cok zekisin ben senle konusamiyom sen anlamiyon sen direkt yargiliyorsun
E ne o zaman? Beni istemiyorlar şimdi ben duygularıma ne yapacağım kafası be kafası tam olarak
Abi ya basit bir soruydu tabiki hayat devam ediyor kiz sevgilisi oldu konusmadik bir sure sonra yazdim dedim sana ihtiyacim var.. bak dedi sevgilim var eskisi gibi arkadas olalim dedi. Kabul ettim dedim sinirlari sen belirle. ama onun bana ihtiyaci yoj sanirim ama konusurken onun da var gibi gelmisti
Demek ki yanlış hissetmişsin 😁
Peki yani onun yazmasini beklemeyim ve unutayim mi onu bunu soruyorum arkadasligina deger veriyorum ben onun belki de adam akilli dinlemis tek arkadasimdi
Unut bence
Sevgilimle konusamazdim mesela o dinlerdi
sonra neden beni severken baskasina gittin dedi ben de bana bakmiyordun sen dedim sonra senle arkadas olmaya karar vermistim dedim
Tamam unutucam ama dogum gununu de mi unutayim... Ya bak mesela ben tanimadigim insablarin bile fikrini onemserim biraz el akliyla yasiyorum sanirim
Kabul etmrk zorunda mi
Yo degil.. ben etmek zorunda demedim ama bir tanisa diyor insan
Tipini begenmemis olabilir belki tanimaya gerek duymuyodur
Anladim ben de onun tipini cok sevmedim ama karakteri ilgimi cekti guclu ve zeki biri
Olabilir. Onun seni istememesi seni değersiz yapmaz. Başkalarıyla tanış
Oke ama onun arkadasligini seviyordum. O beni dinlerdi herkesten cok dinlerdi.. ihtiyaci oldugunda o yazsin istiyorum mesela ama yazmiyor unutayim mi yine de
Ben olsam tamamen hayatimdan çıkarırdım onu. Bundan sonra samimi bir arkadaşlık olmaz
Sevgilimle bile konusamazdim mesela o beni hep dinlerdi... sonra neden beni severken baskasina gittin dedi ben de bana bakmiyordun sen dedim sonra senle arkadas olmaya karar vermistim dedim
Pff tamam unutucam dogum gununu filan da mi kutlamicam mesela