en yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşı ile sevgili olduk başta her şey iyiydi ancak aramızda sorunlar çıktıkça arkadaşıma da yansımaya başladı ben çocukla kavga ettiğim zaman arkadaşım bana kızıyor ikisinin mesajlarını okudum yine sorun çıktığı bir dönemde konuşmuşlar ve arkadaşım hakkımda baya kötü yorumlarda bulunmuş çocukla ilişkim çok yıprandı kafamda ayrılık düşünceleri dolaşmaya başladı ancak seviyorum da onu ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki sorun sendedir arkadasin ibjektif bakip kiziyordur sana
olabilir
Bunu hiç düşünmeden kesip atman gerek.
çocuğu mu
Ayrılmalısın sevmek bazen yetersiz kalır
o arkadaşımla aynı evde yaşıyorum ayrıldığım zaman bile sıkıntılar doğacağını düşünüyorum aynı evin içindeyiz ve erkek arkadaşım da onun çocukluk arkadaşı
Ne gibi sorunlar yaşayacağını düşünüyorsun mesela?
mesela ben sevgilim ile ilgili bir üzüntü yaşadığımda arkadaşım buna bile tepki gösteriyor o öyle birisi değil sen yanlış anlıyorsun gibilerinden başta senin yanında senin arkadaşınım onun yanında onun arkadaşıyım demişti eski erkek arkadaşımla ilgili bir şey anlattığım zaman da bana baya yüksek bir tepki verdi bunları senin benim arkadaşıma yapmaya hakkın yok bencil birisisin gibi şeyler söylemişti oysa ki sadece duyduğum bir şeyi paylaşmıştım
Neden hala eski erkek arkadaşınla ilgili konuşuyorsun ki hayatında birisi varken? Bu durum sence de yanlış değil mi?
şöyle ki o çocukla aynı mahallede oturuyorduk çocuk sevgilimin olduğunu biliyor askere gitti ekimde asker eğlencesi falan oldu bana da mesaj atmış toplu yollamış ama açıkça belli asker eğlencesine çağırmış ben de bunu paylaştım onunla askere gidiyormuş bana yazdı toplu bir mesaj herhalde gibisinden konuşuyordum sonra birden bana kızmaya başladı
Kız seni kıskanıyor olabilir de bence
size de danışmak isterim şöyle bir konu da var bu çocukla dediğine göre çocukluktan beri arkadaş ancak ne tuhaftır ki biz çocukla çıkana kadar diğer hesaplarından da takipleşmiyorlardı biz arkadaşımla aynı evde kalmaya başladık sevgilim bize oturmaya geldi samimiyetleri sanki o andan itibaren olmuş gibiydi benim 5 yıllık arkadaşım ancak bu kadar yakın olduğu birini ben bu sene öğrendim oysa ki arkadaşımın tüm arkadaşlarını ismen bile olsa duymuşumdur
Kızın niyeti pek iyi gelmedi bana açıkçası dikkat et derim ben
çocuğun ablası da var arkadaşımla samimi ikisi de bugün onlara evlerine kalmaya gitti ve erkek arkadaşımla ayrılma konuşması yapmıştım dün bugün onlarda gğnah almak istemiyorum ancak biraz dolduruşa getirecek gibi de geliyor
İlişkinize bir üçüncü şahısı sokmayın
Ayril
çok düşündüm ayrılmayı 2 gündür kafamda ancak ayrılırsam da pişman olacağımı düşünüyorum
Neden güzelim sakin kafana takmayan bir ilişki yapmak zor mu kıymetini bil önce sen değerlisin
arkadaşımla aynı evi paylaşıyorum ben çocukla ayrılsam bile mutlaka lafı döner biliyorum hep beni suçlu bulur daha büyük sorunlar olur gibi
Bitiyor yavaş yavaş
ney
İlişkiniz bitiyor
Yürümüyorsa ayrıl
yürümüyor gibi değil sadece onunla kişisel sorunlarımız olmuyor