Annesi babası ayrı büyüyen ya da annesi babası anlasamayan ailede büyüyen kisilere sorum.
Sürekli kavga edilen anne babanın mutsuz olduğu bı ailede mi büyümek yoksa anne yaninda kalıp babayı ara sıra görmek mi?
Annesi babası ayrı büyüyen ya da annesi babası anlasamayan ailede büyüyen kisilere sorum.
Sürekli kavga edilen anne babanın mutsuz olduğu bı ailede mi büyümek yoksa anne yaninda kalıp babayı ara sıra görmek mi?
19 yıldır kavga dövüş eksilmeyen bir evde yaşıyorum, hep ayrılmasını istedim anne ve babamın ama bir şekilde ilişkilerini sürdürmeye devam ettiler. kendi adıma konuşacak olursam boşansalardı kavga ya da gürültü azalacağı için daha kolay olurdu bir şeyler.
Bende kavga gürültü bı ailede büyüdüm şimdi aynı şeyi çocuğuma yasatmaliyim yoksa onu babasından mahrummu birakmaliyim bilmiyorum
aynı şeyi lütfen çocuğunuza yaşatmayın, şiddet eksilmeyen bir evde büyümektense aile bireyini eskisi kadar sık görmemek daha sağlıklı olacaktır.
Cevap
2Cevap
Kavga gürültü büyüdüm. Hergün acı çektim. Boşanmadılar ama ayrı evde yaşıyolar. Babamı özlüyorum ama kavga dövüşten iyidir. Hala acı çwkiyorum
hayırr
İkincisi