Annesi ve Babası ayrı olanlara bir sorum var?

Arkadaşlar ben 24 yasindayım. Ben daha 1 yasimdayken ailem ayrıldı. Yaklaşık 7 yasimda ikisi de ayrı insanlarla evlendi. Beni babam ve babaannem büyüttü. Babam evlenince onun yaninda yaşadım. Evlendiği eşi bana kötü davranmaya başlayınca annemin yanına gitmeye karar verdim. 15 yasimda. Annem beni zaten gel diye çağırıyordu. Fakat tam gittiğim sene bi çocuğu daha oldu. Neyse yıllar geçti üniversiteye gittim mimar oldum. Okulum bitti ve annemin yanıma geri döndüm. burada bir hayat kurup yaşamaya başladım. Fakat Şu an evde sürekli bir evlilik baskısı ve kendi hayatımı kurmamla alakalı bir baskı yaşıyorum. Yurt dışına taşınacakmış diğer kardeşimin okulu için. Bana baskı yapıyor kendi hayatını kurman için bir yılın var diye. Evde sürekli zaten bir laf söyleme çabası. Hiç bir konu da destekçim değil. Her konu da olumsuz ve eleştiri. Şöyle söyliyim basımı dizine koyup saçımı okşamayalı ne kadar oldu hatırlamıyorum belki de hiç olmamıştır. Kendimi evde mülteci gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum merak ediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var? Yani diğer çocuğu için bir hayat gelecek planlarken beni neden sanki sırtında ki yük gibiymişim gibi davranıyor anlamıyorum. Oysa ki ben onu seviyorum ve ona karşı çok düşünceliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben erkek değilim kızım mavi çıkıyor orada
Annesi ve Babası ayrı olanlara bir sorum var?