Ne yapmam gerekiyor kafam cok karışık yardımcı olur musunuz?

Eskiden deli gibi aşık oldugum adam vardi. Çıkmaya başladıktan 5 ay sonra senden soguyorum dediği icin üzülüp ayrildim iste sonra özür diledi affettim. Neyse aradan gecti kavga ettik bu sefer o beni engelledi ve geldi geri seni kirmamak icin engelledim dedi. Sinirli bir insanim dedi tekrar affettim. 3 ay once askere gitti fazla konusmuyoruz eski zmnlari hatirlamama sebep oldu, ondan uzaklaştım soğudum ama Şu an o kadar ilgili ki kırmaktan korkuyorum onu bu soylediklerimle ne yapacağımı da bilmiyorum. O beni severken benim onu sevmem Şu an için ona ihanetmis gibi geliyor bana universite sınavına hazırlanıyorum hayallerim falan var. Ama o okumamis lise terk ve inşaatta çalışıyor. O benimle gelecek planlamış ama onun o hayallerini yıkarsam diye korkuyorum. Ama bizim geleceğimiz uyuşmuyor. O doğudaki yaşadığı küçük ilçede beraber yaşamamız üzerine hayaller kurmus benim hayallerim ise bambaşka universite okuyup okumak istediğim alanda kariyer yapmak ve kültürlü elit bir eşim olsun. Beraber karşı karşıya geldiğimiz de kitap okuyalım okuduğumuz kitabı tartışalım canımız sıkılınca ne bilim çıkalım gezelim gidelim uzaklara oyle birini istiyorum yani 15 yaşımdaki halim ne istediğini bilmez halde asik olmus ona hatalarını affetimiş. Ama ben 18 yaşındaki halim ne istediğimi biliyorum ve ne istediğim şekillendi belki ondan o yuzden soğudum bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizce?
Ne yapmam gerekiyor kafam cok karışık yardımcı olur musunuz?