Kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum yardım edin?

Sosyalleşmek için dans kursuna başladım. orada benim kafadan olan kadınlar var elbet. Neyse bir kaç kişiden hoşlandım. Elektrik aldım ve güzeller. İşin tuhaf yani onlar da arkadaşlığa açık kişiler. Benden elektrik alanlar da var. Napicam şimdi. Sadece bir kişiye yuriyim diyorum ama sınıfta karşılıklı elektrik aldığım 3 kişi oluyor. Napcam üçüne yazıp bazılarını eliycem mi? Diyelim üçü de ilgili ozaman ne yapcam. Ayrıca yüzyüze arkadaş canlısılar. Niyetleri arkadaşlık olabilir ama ben sevgisini belli eden biriyim. Bir kadın benim kendisinden hoşlandığımı anlar. Ben belli ederim bir şekilde. Ne önerirsiniz?

Diğer sinifa da katıldım ordan da 3 kisiden karşılıklı elektrik aldık. Napiyim hepsiyle bişeyler yasamak isterim ama

Sira sıra hepsine yürü, naz yapanı ele
Emin olduğuna bir yürü. Sonrasına bakarız
Hepsine arkadasca yaklaş. Arkadaşca dışarı davet et. Dışarda birşeyler yaşa anlık
Hangisi gelirse ona git
Başka bişey yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
9 ay
Çapkın izlenimi vermek istemiyorum. Çapkın gibi davranmak istemiyorum. Aynı anda tüm kızlara yürüyünce, çapkın damgasi yiyip, sogumalarina sebeb oluyorum. Sorun şu ki. Ben 3 kisiyi begendiysem, üçü de beni beğeniyor. Hangisini taniycagima karar veremiyorum. Üçüne de yürürsem diğerleri fark ediyor çünkü aynı sınıftayız ayni kurs. Ne yapmalıyım. Yardım edin
Kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum yardım edin?