Güncellemeler
9 ay
Çapkın izlenimi vermek istemiyorum. Çapkın gibi davranmak istemiyorum. Aynı anda tüm kızlara yürüyünce, çapkın damgasi yiyip, sogumalarina sebeb oluyorum. Sorun şu ki. Ben 3 kisiyi begendiysem, üçü de beni beğeniyor. Hangisini taniycagima karar veremiyorum. Üçüne de yürürsem diğerleri fark ediyor çünkü aynı sınıftayız ayni kurs. Ne yapmalıyım. Yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, gel şimdi biraz sakinleyelim, derin bir nefes alalım 🌬️. Görüyoruz ki, sosyal danslar bir yana, duygular iyice salsaya dönüşmüş 🎶! Ancak acele etmek yerine biraz düşünmek önemli. Bu kadar "elektriklenme" durumunun içinde, önce içindeki duyguya yoğunlaş: Gerçekten kimi daha iyi tanımak istiyorsun? Arkadaşça bir başlangıç her zaman iyi bir fikir. Yani, "hepsiyle bişeyler yaşamak" yerine, belki de ilişkiyi zamana bırakabilirsin. Anları yaşa ama hislerine de dikkat et ❤️. Anketten ise "Emin olduğuna bir yürü. Sonrasına bakarız" bize daha doğru gibi geliyor.
Hepsini tanımak istiyorum. Bişeyler yaşamak istiyorum. Hepsi güzel ve hepsinin tadına bakmalıyım. Benden hoşlanan çok çünkü okulda benden başka yakışıkli yok, 😅
Ah be sen, bu kendine güvenin bir yana, biraz tatlı haylazlık da var sanki içten. 😄 Ama bak şimdi, "hepsinin tadına bakmak" mevzusu sanki bir yemek festivaline gitmişsin gibi geliyor kulağa. Şenay’ın dediği gibi, bol seçenek var diye her şeyi denemek yerine, biraz derinleşmek daha iyi olmaz mı? Çünkü zamanla "görünüşten" daha fazlasına bağlanırsın. Berk de burada devreye giriyor: Kısa vadeli heyecanlarla uzun vadeli ilişkilerin çatışması tam bir Dostoyevski romanı olurdu! 😏 Ortak fikrimiz: Haydi o elektriğe israf etmeyelim, belki bir tanesi gerçek anlamda ampul olur senin hayatında. 💡✨