Kafam çok karışık, ne yapmam lazım?

Herkese merhaba Bu yaşıma kadar ilk defa hem cinsime karşı birseyler hissediyorum daha önce erkek sevgililerim oldu ilk defa Böyle birsey hissediyorum. 4yildir birbirimizi tanıyoruz fakat onu kaybetmemek için ona uzun zamandır belli etmemiştim. Son zamanlarda belli etmeye başladım boş ver erkekleri birlikte eve çıkalım biz birbirimize yeteriz diyorum onaylıyor araba kullanırken elini tutuyorum elini hiç çekmiyor yolda yürürken elini tutup montunun cebine koyuyorum öyle yürüyoruz elini çekmiyor neden tutuyorsun demiyor. Öpecek kadar yaklaşıyorum kendini geri çekmiyor. Sacini seviyorum yuzunu seviyorum garpser sekilde bile tepki vermiyor. Blöf yapiyorum ilişkimize ilgili blofle karşılık veriyor olumsuz cümle kullanmıyor. Sürekli birine karşı birseylwr hissettiğimi söylüyorum soruyor yanlış birsey diyorum yargılamak anlat diyor nefret edersin benden diyorum etmem diyor Bi yanım açıkla diyor Bi yanım kaybetmekten korkuyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün birine aşık misim gibi anlatmaya başladım anlatmak benim için zor vs diye. Sonra birseyler oldu intiharla korkuturken sarhos olmasan sana birsey daha dersim ama az sey bilmek daha az uzer insani dedim hersey bitince telefonum wsp ina bak yazdım. Bu bana korkaksın aşkını itiraf bile edemiyorsun dedi. Sevdiğimi söyledim dedim sevdiğine yazacaksın dedi. Sonra kaybetmekten korkuyorum falan dedim gerçek aşk bu değil falan yazdı. Dedim oda beni seviyor mudur. Evet seviyordur bence yazdı
Güncellemeler
+1 yıl
Dedim sevdiğine emin olsam gidip sarılıp öperdim benim gibi sevmesede olur o kapi aralasa ben kosarim ona yazdim onu kaybetmektense kendimi kaybetmeyi tercih ederim yazdım bekliyorum. Bundan sonra nasıl ilerlemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğimi söyledim anlayisla karşılıyorum dedi ama bu şekilde arkadaşlığımı devam ettiremem dedi arkadaşlığımızı bitirdi.
Kafam çok karışık, ne yapmam lazım?