Ya evleneceğim adam korkağın teki. Ama karekteri iyi diye seçtim. Aldatmayan dürüst merhametli duygusal biri. Ama çekinir ailesinden. Ben ailesinden onu uzaklaştırıp hanımcı yapmak istiyorum nasıl yola getirecem? Ben aileme düşkünüm ama senin sözünü dinlerim diyor ben inanmıyorum çünkü ailesinden çekiniyor? Ne yapmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendisi aile olacağının farkinda olmayan anne kuzusu ile evlenme sakin. Ve onu asla değiştiremezsin. Yıpranan tek taraflı mucadele eden sen olursun.
Sen niye hanımcı yapmak istiyorsun ki.
Açıkça bu tarz konuları konuşmak lazım ama öyle hanımcı yapmak istiyorum vs terimleri hiç hoş değil
Korkak diyosun ne bekliyorsun yani ailesine bağlı adamı değiştiremezsin ya kabul et ya da ayrıl
Neden eşinle ailesi arasına giriyorsun ki insanın ailesiyle yakın olmasının nesi kötü
Olmazzz. Hangi kaynana iyi ki bunu söylüyorsun. Demek ki içleri fesat ki bunu söylüyorum. Arkadan konuşuyorlar demekki. Ben kocacı o da hanımcı olsun istiyorum asıl bunun neresi kötü acaba?
Kötü demedim ama ailesiyle bağının olması da kötü değil. Aile önemlidir böyle şeyler yapmaya çalışırsan huzurunuz kalmaz
Asıl daha huzurlu oluruz
Arkamdan konuşan konuşuyor benim vicdanım rahat tamam mı
Kimse aramıza girmesin kocamla
Çok yanlış düşünüyorsun hakkınızda hayırlısı olsun
kaynananan kötüyse kötü kanka olacak değilsin. kocan iyiyse idare et. eşinle mutlu olmana bak.
Öyle olmuyor işte anneci mi olsun He
annesi kötü mü etkiliyor ilişkinizi eşin de buna karşı susuyor mu
Evett Türklerde pısırık diyorlar ona
örnek ver yaptığı bir şeyden kaynananın
Örnek beni gündüz arayamıyor bile. Bizimkiler laf edecek diye. Annesi laf ediyormuş benle konuluyor diye. Sadece annesi babası mı görümce olacaklar da fena
Onlarda laf ediyormuş kolay kolay gündüz konuşamıyoruz bile o kadar daha evlenmeden böyle. Evlenince ne olur kim bilir
Konuşma bu kadar göze batar mı ya
Daha ne kusurlar kim bilir neler diyorlar arkamdan da benimkisi saf
bence kocana iyi davran. kocana bir şeyden rahatsız olduğunda böyle davrandığında üzülüyrum da. ara ara sarıl öp. sevgini hissettir. hanım hanımcık ol. erkekler hanım hanımcık kadınlara hep hak verir. annesiyle arasını bozayım derken soğutursun kendinden. pişman olursun.
kocan değilmiş pardon yeni gördüm
İyi de benim ablam da öyle yaptı anneci onunda kocası. Bir işe yaramadı ki. Tam tersi annesine hak vermiş gene
Hatta bizimkiler ayrıl yol yakınken diyorlar daha şimdiden aileme düşkün diye tavrını koyuyorsa diye
bilemiyorum artık.
seninle evlenen de sıkıntı var
Ne alakaaa acaba hanımcı olsun mutlu olsun bende kocişkolu olucam işte mutlu Mesut kimseye minnet etmeyelim
yok canım öyle olmuyo o işler evlenince senin ailen kopar gider ama erkeğin ailesi bir adım daha yakın olur her zaman
Öyle uyardım onu. Bana koca mı yok MK sen ne zamnediyorsun beni umrumda olmaz o. Ailesini seçtiğse keyfi bilir
var tabi herkes koca sana
Ben sinir olup üzülmek için evlenmiyorum onu da ailesini de yerin dinine batsın derim yoluma bakarım
Öyle hanımın gözüne bakan erkek var benim tanıdıklarım karıcım da karıcım ben daha iyisini hak ediyorum o yüzden olmayan skmde olmaz
bu kadar çirkeflik iyi değil insan için
Valla ben hanım hanımcık kızım ama ben kıskanç bir kızım benim olan benimdir bitti nokta
Ben anlamam anasıymış babasıymış sadece ben varım evlenince bitti
Annesi kötülerim gene yar etmem ona
hadi sen de babacıysan? hiç sevmeyiz babacı kızları bilirsin
Evet bende öyleyim ama evlenince olmam çünkü kocacı olcam ben
Babamda aynı kafada zaten el e gitti kafası evlenene kadar ötüyor babaların genelde borusu bilirsin
Benim 2 ablam evlendi takmıyor artık. 3 ayda bir ya geliyor ya gelmiyor evlerine o kadar uzak yani
valla babasına düşkün kızları da hiç sevmem sen önce babanı yakandan bi savur da kocana ondan sonra konuş mk
Tamam kızım ama önceliği kocası der
İşine bak be
Evlenene kadar öter o boru ben kocacıyım
Benim babam evlenene kadar takıyor. Anneler daha iyidir her zaman unutma bunu
Hem cinsim zaten beni daha iyi anlar daha akıllar verir
anası da evlendikten sonra önceliği karısı der hazar
Babacı gibi görünsem de annem ayrıdır babalar evlenene kadar. Evlendikten sonra babanla DEĞİL gene annenle konuşursun
Hayır annem öyle değil annem daha iyi
Hem cinsler her zaman daha iyidir
Babalar evlenene kadar malasef. Benim babam evlenince çok takmıyor. Annemle gene her şey konuşulur canım annem benim
Annem ilişkilere çok karışmaz, güleryüzlü, kendi halindedir. İşin kötü tarafı babama benziyor evlenmeyi düşündüğüm adam ailesinden çekiniyor. Deliricem
Babam gibi birini bulmuşum yani ben bu huyu benzesin istemedim ki. Babamda çekinir öyle millet ne der falan. Hiç sevmem öyle tipleri onun dışında babam iyidir ama o huyundan nefret ederim
Annem sakın baban gibi birini karşıma getirme dedi. Annemin yüzüne ben nasıl bakıcam acaba? Haklı çünkü erkek dediğin sözünü ailesine geçirir
tamam lan yazma artık
Pısırık damat istemem dedi. Çocuğun her huyu iyi ama korkak biraz sanki
Off neyse tamam bb
Kendine köle sectin galiba bu konuşmalar ne
Ne alaka MK ergen misin
Harbi mal bı karısın, rezil sümük
Ne güzel işte ailesine bağlı birinden zarar gelmez
Böyle kadınlarla karşılaştırmasın kimseyi yarabbim
Rezil birisin.
İşine bak boş boş yapma
Rezil olan kim? Fake hesapla sen evli adamlara yaz canım benim işine
Sen ne sacmaliyosun?
Uzaklaştırma ailesine bağlıysa sana da bağlı olur
Halen bu tarz erkekleri kabul eden var mı?
Yapamazsın deneme bile
Nereden biliyorsun
Sorma…
Evlenme.
Püü yuva yıkıcı
cilve yapıcan
Burcu ne
Verince