Sen bana insan gibi davranmayı hem ilişki için de hem de bu son hamlelerinde hiç bir zaman başaramadın. Sürekli bir ego savaşında, kendini kanıtlama isteğindesin. Benim yaptıklarımın temelinde hep sana yaklaşma isteği ve bu ilişkiyi normale yakın hale getirme isteği vardı. Sana, dün de dediğim gibi, elimdeki her şeyi vermek, senin için yapabileceğim her şeyi yapabilmek istedim. Bunları gerçekten kalpten istemiştim ama sen bana hep istenmediğimi hissettirdin. Küçümsedin, bağırdın, çağırdın. Benim bunlara verdiğim her tepki de hep çok fazla oldu. Benim sana yaklaşma istediğimi hep tehdit olarak algıladığın için ben hep ikilemde kalıp sonunda ayrılalım demek zorunda kaldım. Bana vurduğunda, hakaretler ettiğinde, beni ve bana dair her şeyi küçümsediğinde ben sana karşı hiçbir zaman dün yaptıklarını yapmadım.
Duygularım maalesef sana karşı hala bitmedi ama artık bitmeleri gerekiyor. Dediğim gibi benim için bir pişmanlık olarak kalacaksın. Keşke egonu benle tatmin etmek yerine, bana bir kere daha fazla sarılıp beni anlamaya çalışsaydın. Çok yazık ettin her şeye. Umarım sadece bir gün aklına bu yaptıkların gelir ve için kağıt kesmiş kadar acır sadece. Seni gerçekten çok sevmiştim, umarım bir gün biri de beni bu kadar sevebilir. Umarım bir gün sen de birini bu kadar sevebilirsin. Çünkü sevilmekten de güzel bir duygu insanın kalbinin açılabilmesi ve içerdekini vermek istemesi. Sana ne desem boş nasılsa. Sadece çok acımasız ve vicdan tartının bozuk olduğunu görebiliyorum. Dün yaptıklarından sonra, içimdeki seni ben de öldürmek istiyorum artık. Her gün ama her gün onun bitmesi için dua ediyor olucam. Kendine iyi bak.
Ve merak etme; lanet olası evine, ziline bir adım bile yaklaşmam. Sen de bana bundan sonra, aklın başına gelince- 1 ay-2 ay sonra, kafana estiğinde yazma. Ben gerçekten bu sefer bitsin istiyorum, dünden sonra bitsin istiyorum, bana yaptıklarından sonra bitsin istiyorum. Seni hiö tanımamış olmak istiyorum. Keşke hiç tanımasaydım. KEŞKE HİÇ TANIMASAYDIM: Sen kazandın hadi tamam, sensin birinci
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer