AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Karaktersizlikte karakterdir. sana ozelini acan bir insana bu yapilirmi...
kesinlikle annenle konuş ve polise gidin.. seni bence annen anlar..
Simdide o ozel i yine yasarsin istemeden olur biter
Havlayan kopek isirmaz elnden geleni ardina koyma de ona :))
iş fuhuşa kadar gider onun tehdidine boyun eğersen..
ohaaaa elde mesajda var :) direk ispatın var kızım git savcılığa ebesini bile sikerler onun
Aslında bir yol daha var. Aklıma güzel bir fikir geldi. Onu korkutabiliriz
eskı sevgılının numarsını bılgısını ver ya da ulasacagım bısey ver hallederim ben ve senden de özur dıletrım bu yaptıklarınada pısman olur :)
Fotomontaj de sende oyuna getir al fotolarini ben yayacam de
Var fotoları
Tamm paylas de korkma senin fotolarin ben de var ben de paylasirim de kim bilcek paylassa bile foto montaj diyip siyrilirsin
Yüzüm belli
Onun kide belli gider yap ustune git yapanaz guven
Onunki belli değil işte
O zamn almanin yolunu bul
bı daha yapmayacaksın oyle bırsey :) hem hata yapıp atmamıssındır o fotografları
Hata klduğunu sonradan farkettim yaşadığımız bir kaç özel andı sadece
suratın gozukuyo mu
Evet
sen yalan olmussun ya
Onun yaptığı büyük şerefsizlik diyorsunda seninki ne? Seninkide orospuluuk
+111
+11111111
Sevdiğim adamla yakınlasmam mı orospulyk? Sevilmeyenler olarak cok acizsiniz
+1 Oyum kaydedildi.
O seni değil bacak aranı sevmiş sen buna aşk mı diyorsun? Bende seviliyorum ama dişiliğimle değil kişiliğimle.
Git cocukla buluş olay kapansın okadar sey yaşamıssınız sonucta iyi bir cocuk demekki seni seviyo ;)
deki seni bilişim suçlarına şikayet ederim de. nerde ne şekilde olsa bulurlar krkma
ALLAH senin belanı versin namussuz seni islam dininde yaşıyorsunuz Bu din Allah ın sana verdiği namuslu güzel bir hediyedir bunu kirletiyorsunuz namussuz utanmaz şerefsiz
:D beni bu halimle güldürdün. Kuranı kerimden öğrenirim ben dini benim gibi kullardan değil hadi bak işine
Çıplak fotoğraf yolla utanmadan buraya yaz şerefsiz bende iman hocasıyım Kuran ı da YA RESULALLAH Ida senden iyi bilirim okurum namussuz bide Kuran ın adını anıyor anası belirsiz kul
Yanlış tıkladım beğendim oldu. Beğenmedim olcak o :)
Ben işte kuran hocası olsaydım kendimi kimseyle kıyas etmezdim ben müslüman olmayadabilirim ey gerikafalı idiot kınama kınadığını yaŞamadan ölmezsin demiş mevlana az bunları araştır
NAMAZ KIL NAMAZ onun bunun altına girme
Sanane ulan g*vat
Gerçi Namaz da seni kabul etmez de neyse kapat konuyu g a v a t yarın ifşa larina bakarım
Ya yürü git insanlRa namussuz allah belanı versin diyerek dine çağıran bir gerizekalıyla mı muhattap olcam nah müslümansın
Fethullah Gülen in talebesiyim dir dinimiz islam :)
Hahahahaahjahah fetoşçuysan dinin amerika ibadetin de g*t yalamak
Tamam ben got yalıyorum sen ne yaladığını burada itiraf ettin iyi düşün
Ben ne yaparsam kendime yapıyorum, herkes gibi. Ama sen ve senin gibiler islamiyeti en iyi kendilerinin bildiklerini sanarlar kibirlidirler :) allahları fetoş olmuştur resmen, kimin kıçnı yalayacağını o gösterir gider yalarsın sorgulama cüreti göstermszsin:) o kadar idiotsun ki allaha sükür senin gibi man kafa değilim
Üstelik senin gibilerin zararı herkesedir, zararlısınız oğlum memlekete
Yanlış düşünüyorsun sende Kuran ı kerim oku sende en iyi bilen ol tabikide insanları islam a çağıracagız onlara bu güzellik leri yasatacagiz neyse konuyu kapatalım
Namussuz allah belanı versin diyerek insanları islama çağıramazsın söyle fetoşçuğuna iletişim dersleri versin hadi yürü
O r o s p u l a r a böyle muamele kızım hadi şansını zorlama kapat konuyu tövbe tövbe :)
Oo sevap points :D insanlara küfür ederek anca günah kazanırsın dedim ama bidaha diyim NAH MÜSLÜMANSIN
Tamam
Yapmış bir hata lavuk efendi hazretleri, tıpkı senin gibi hıyarın birine atmış resimlerini Allah affeyler belki onu sen kendi hesap defterini kontrol et borcun kalmasın hatasız kul olmaz hıyarsız cacık olmaz. Kuranı iyi okuyaydın hıyar olmazdınız hıyar hazretleri.
şerefsizlik diz boyu ama öyle birşey yaparsa polise verme hakkın olur sen de onu bununla tehdit et
Cok agir sucu var bunun derhal savciliga ya da polise
polise veririm de..
ara söyle..
fotoları yollamadan önce düşünecektin ama polise git
bize de yolla bakalım bizde bir güzellik yaparız sana YOLLAMADAN ÖNCE DÜŞÜNECEKTİN ORANI BURANI...
Ben bir kizjm ve ajnj seyi bende yasadim cjj zor durum allah ojlarjn belasijji versin
+18 sen polise git tehdit mesajlarını göster ailene bişey gitmez
Bu kozu ona vermeyecektin zAmanında, kocan degil biseyin değil ne kadat sevgilin olursa olsun onun yaptığı zaten ayri bir serefsizlik o* çocukluğu
Savcılığa git sessizce hallolur o da boku yer yani ;)
bu korkuyla yasayacgına ailenle bu konuyu konus yoksa sonradan daha kötü olabilir
Yapabileceklerin ortada git ve gerekeni yap. Bu da kulağına küpe olsun ;)
zamanında Yemeseydin o fişkuyi
o kaybeder kızım sıkıntı yapma kendi kuyunuzu kendiniz kazıyorsunuz ama
polise gidiyorsun şikayet ediyorsun...
herkes sana akıl vermiş * bende erkek arkadasına akıl veriyorum tehdiit etmesin sadece senin ne kadar kasar oldugunu paylassın herkesle bellşki adamı aldatmıssın oda intikam alacak
Onu böyle bir kaşarlığı yapmadan önce düşenecektin sayın bayan
Sevdiğim adamla birşeyler yaşadım diye kaşar olacak değilim sayın bay
Adam değilmiş işte sende o mantık varmış ki kusura bakma yani ama öyle evlenmeyi beklerdin çok namusluysan.
Bekaretini vermeyip herşeyi yaşayan birsürü kız türedi sizin gibi 'namusçular' yüzünden be
Kaşarsa yaparlar değilse evlenince yapar zaten madem ailenden çekiniyorsun böyle bir şeyi namusluluk olarak görüyorsun cesaretli ol git ailene söyle ;) zorla güzellik olmaz olursa karşı tarafında içinde var demektir silah dayamamış ya herif.
Ailem bunu normal karsılaamaz
Sen bakiremisin ve yaşın kaç?
Az akilli uslu olsan simdiye rahat rahat uyuyo olucaktin. Yollamiycaktin senin salakligin
İstediğim gibi yaşarım, eleştirme hakkına sahip değilsin. Birine silah verdin diye seni öldürmesi gerekmez, ona güveniyodum
Guvenmemeyi ogretiyor sana..
silah? :)
O bir misaldi..
gidin gidin önünüze gelen herkeze güvenin sonrada burada yakının ozaman. ben birşey demiyorum artık size.
polise gidince önce polis onu arara. o da korkudan bir şey yapamaz. önce polise git derim ben.
gitmeyeceksin gidersendaha kötü olur yayınlarsa mahkemeye verirsin olur biter
Isıracak köpek dişini göstermez.
Öyle diyolarda o yapar tanıyorum kafasına ne koyduysa yapar:(
Polise git şantajlara boyun eğme
engelle kurtul :)
Reşit oldun mu canım sen?
Evet
Kendi işini kendin çözebilirsin o vakit, istikamet adliye sarayı olsun yarın ilk işin
Bir alttaki " 18 den buyuk isen bilmez " sorusuna değilim cevabin..
Reşit olmayi iliskiye girmekle mi karistirdiniz yoksa?
Yanlıs yazdım 22 yasındayım
Konuşmalar ile birlikte savcılığa git!
bunu o fotoları ona göndermeden önce düşünücektin canım :))
Memelerin görünüyor mu
Insan da az utanma olur ya
Sanki nikahli eşine yolluyon
Sen kasinmisin kizim
Hangi sitede yayınlayacak acaba. .. haber ver de bir gözümüz gönlümüz açılsın
Çıplak fotoğraf mı çekiniyorsunuz?
:D
havlayan köpek ısırmaz.
Ya yaparsa:(
çok derler öyle atarım şuraya buraya falan faso fiso bunlar.
onun o fotoğrafları paylaşması onun erkekliğine bile laf gelmesine yeterli. takma kafana he de geç baktın olmuyor sende polise gidicem diye fake at
Sende onu mahkemeye vereceksin.
Ailem bilir.
Ailen değil sen bilirsin.
Ailemle yasıyorum ama
Yani öğrenirler anlamında
Başkasının mahremiyetini internette yaymanın cezası minimum hapis. Bu durumu ona bildir bakalım, göze alabilecekmi...
üstelik tehdit te var işin içinde.
Ama mahremiyetimi kendi rızamla gönderdim ona bu hafifletici bir sebep sayılmaz mı:(
Hayır sana yapılan bir tehdit var ve senin rızan olmadan paylaşıma açılan fotolar. Bence bir ihtar çek. Böyle oyunlara gelme yoksa önünü alamazsın istediği gibi kullanır seni.
hangi sitede yayınlayacakmış birde onu öğreniver.. birde utanmadan eskis evgilimde özel bişi yaşadık diyo ya hak sana ve senin gibilere
Git buluş o fotoları elinden al.
sende polisle tehdit et
Git polise anasnı ağlatsnlar ciddiyim
hahah damar giriyom :)
Ancak tehdit ne gunlere kaldik yarebbim
ne şerefsiz bebeler var ya onun bunun cocugu
bir b*k yapamaz korkma
Yapan yapıyor kızım :D Siz bilmiyorsunuz
yolla bakalım bana bir inceliyim sıkıntı olur mu olmaz mı söyliyim sana için rahat etsin
Cok görmek istiyosan uyu bence
o hiç iyi olmuyo ki kim bilir kim denk gelicek
Senin gibi kızlara az bile öyle bir resim atarsan boyle olur ışte
Sevdiğim adama atmayacağım da kims atacağım? Alışmışsınız para karşılığı yatmaya tabi hiç sevilmediğin nerden belli
Hadi ya sen her çıktığına böyle resimler mi atıyosun?
Ayrıca her erkek aynı değil nerden çıkardın para karşılığında yaatmak falan? Kimsenin sevgisine muhtaç değilim bir allah iki ailem sevsin beni yeter
Sevmediğim adamla cıkmıyorum 2 kisiyle cıktım :)
Sen çok yanlış gelmişsin @soran
Bu sayı 2seneye 5olur :D
Boşuna dememişler deveye diken insana... yaranır diye :D
Cok güldüm ahahhah :D
Yüzün görünmüyorsa s. ktir et.
adres ver uzaktan okla vurum :D
Haketmissin ama.. Polise git
Malsın yapıcak bişey yok
-Sad but true...
Avukatım yardımcı olabilirim
soyle adamlari cokmu ariyosunuz.
3 yıllık cıktıgımdı
3 yilmi. korkudan cok, canim acirdi benim. :/ alttan alma. yukselt sesini. hic bir sey yapamaz. tehdit ve rahatsiz etmeye devam ederse savciliga gidecegini soyle. boyle alttan alirsan cekindigini anlar daha cok ustune gelir.
Canım da yanıyo zaten tanıyo beni ağladım salak gibi telefonda önceden sesi titrerdi simdi tehdit ediyo:(
ver gitsin. verirsen paylaşmaz :)
birşey olmaz yayınlasın..
İyi bari bizimde gorebilcegimiz bir siteye koysunda bizede 31 malzemesi ciksin :)