O: şu şu fotoları da yayınyalacağım bak ( foto gönderdi)
Ben: :) canın sağolsun. Kendimi sana açmıştım milletle paylaşçaksın demek ( alttan alıyorum damardan giriyorum özellikle)
O: gel diyorum. gelmiyorsun baska care bırakmadın.
Bu sorunun cevabini türklere sorma
Onlar derki " neden fotograf attin fotografi kullanip seninle oynar."
Ama ben şunu anlamiyorum ben sevgilime fotograf atmasam öyle bir olay yaşanmaz evlenir çoluk çocuga karisiriz degilmi? Ben 30 yil evli kalsam (atiyorum rakami) 30 boyunca onun piçligini öğrenemicem. Bu çok kötü bisey degilmi
Cunku laflariniza gore 10 yillik sevgilide olsak böyle seyler yaparmiş. Evlilkte etkilemez bu serefsizi. Evliykendeyapar bunu bana. Millete fotograf gosterir
Ben çözüm buldum kizlar. EVLENMEYİN.
Noktasına kadar katılıyorum
Yani bir arada yaşamak için evlenmek gerekmiyor tabi sen de haklısın :)))
Ulan bende ateistimde senin gibi cahilini görmedim, ateist dediğin biraz bilgili olur l*n asşlkfa
Yazdigimi anlamamissiniz sanırım.
Erkeklerin deneme yanılma yöntemine bu sacma bize yaptiklari sinava göre mi yasayacagiz diyorum
Fotograf gosterirsek internete koyma ihtimalini dusunerek mi yasayacagiz
Serefsiz erkek zaten gider evliykende yapar? e ölelim o zaman
Not: bilgisiz ateistsin diyenlere sesleniyorum Not ortalamami bildigim dilleri ortaya koyuyorum
Bakalim hangimiz bilgisiz?
Evleneceğin adam kendini bu gibiler gibi belli eder. Sezdirir. Bir takım durumlarda da bunu anlama fırsatı bulursun. Burada 1-2 günlük süreç sonunda oluşan evlilikten bahsetmiyoruz. Ayrıca fotoğrafı niye yollayacaksın? Ne için? Sen bunları baştan kabul etmişsen yaşayabileceğin durumları da göz önüne almışsın demektir. Benim cevabım yok eğer böyleyse.
Kocam evliykende yollar baskalarina napicaz? Evlenmiyim mi? @kosmokos
Biz ona fotoğraf atmadan anlayamayız onun ne mal olduğunu merak etme :D
burlarda görüyoruz karımı paylaşmak istiyorum diyor. Karısı bilse o piçle evlenir mi
fotografLa tehtit... suc ihLaLidir..
Sana atıLan msjLarı siLme..
Yarın sana yakın oLan emniyete gidip
MsjLarı okutman sonrası onLar seni
YönLerdircekLerdir sorucakLar sikayetcimisin
Diye... bu is savciLiga kaLmaz biLe poLis geregini yapicaktir.. yaninda akıLLı usLu biriyLe git..
Kanıtın oLmasa biLe sende durumu izah edersin
Erkek arkadasinin numarasini ister poLis arar karakoLun yoLunu tutar sizi yüzLestirir.. konu orfa kapanır.. eLinde oLan resimLer siLinir.. gecmis oLsun bida atma kimseye o pozisyonda...
Teşekkür ederim peki internte koyarsa suç yaptırımı nasıl olur
havLayan it ısırmas yapmak isteyen soLemeden sesizcede yapabiLirdi.. sana dedikLerini yaptirmak icin santaj uyguLuyor seni basif gormus durumu poLise biLdir ben aiLemin biLindiriLmesini istemiyorum dersin orda haLLedersiniz aranizdaa
eger ki internette paylasimLar yaparsa cumhuriyet savciLigina yoL aLicaksin suc duyurusunda buLunursun tazminat hakkina sahipmisin onuda biLemem adama sen atmisin resimLeri sanada kizarLar orda.. adam sosyL medyadan calmamis
sesiz kaLma dahada cok ustune geLir.. güL..\\
Bunlar varya adam degil biraz delikanli olun bee 5 dakikalik zevk icin yaptiklarina bak, bizimde kiz arkadaslarimiz cok oldu ama hic bir sekilde cinsel iliskiye girmedik orasini burasini acip bana gostermedi, zqten hic bir kiz benim yanimda orasini burasini acmaya cesaret edemez, agzinin ortasina carpar kitabimdan silerim, Bu arada kizim sende hakkediyorsun birdaha orani burani kimseye acma. biraz edep erkan ogrenin, benim ablama bitisi boyle yapsa pompalo tufekle gebertirim. Unutma bugun orasino acan yarin ne yapar sen dusun.
Nasıl duzgun birisin. Hayatımda umarım aynı düşünceğe sahip insanlar olur. Sevmek oranızı buranızı atmak değil. Sevmek gönüllerin yanyana olmasıdır. Şu an arkdaşımda aynı durumda ondan bu görüşleri okuyorum..
böyle erkekler yüzünden kızlar bizi daha fazla uğraştırıyor.)
Ya istemsizce güldüm:D
ilk EİC imi aldım teşekkürler.) haklıyım ama sapık gibi davranıyorsunuz ilk başta.)
Başkasına Yollarken Daha Çok Gülersin ;))
Kesinlikle :)
Ya ne kadar rahat kalitesiz bir insansın sen ya. bir oturup halay čkmedigin kalmış. bu site necii böyle ya o.. çocugu kaynıyor. l*n sen kızsın birazcık edep arlanma olmazmı. gerci kızlgndanda şüphe duyuyorum. bir tek ailenden korkmuyosan bende bisey bilmiyorum. bence yayınlasn sana müstahak.
Cevap
242Cevap
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim böyle bir hata neden yaparsınız anlamam!!! Neyse,
Yapacağın şudur..
1.) ACR diye bir program var IOS ve Android telefonuna indiriyorsun
2.) Sonra ayarlardan gelen ve giden aramaları kaydet diyorsun
3.) Onu arıyorsun konuşturuyorsun suç delili olarak sayılacak sözler alıyorsun ağzından "bu normalde suç ama sana şantaj yaptığı için geçerli sayılabilir"
4. En yakın karakola gidip bunu dinletiyorsun şikayetçi oluyorsun
5. Konuşurken evinin adresini öğrenmeye çalış gelicem de v. s.
6. Polis seni yönlendirecektir..
Buda sana ders ve tecrübe olsun!
ESMER!
Cok teşekkür ederim ailem bilir mi peki
yaşın 18 den büyükse ailen bilmez sen söylemezsen eve tebligat gelecektir adres olarak iş yerini veya güvendiğin bir dostunun adresini ver ona gitsin böylelikle görme ihtimalleri de ortadan kalkar mahkemeye de sen gidersin..
Yok öyle verebileceğim bir adres:( kimseye söyleyemediö yakın cevremden:( peki şu an ki erkek arkadasıma anlatsam?
Her erkek bunu kaldıramaz olan ilişkinden de olursun "şahsen ban kaldıramam" ! Çok iyi düşün, adamın başını da belaya sokarsın sinirliyse en iyi ihtimalle hastanelik eder çocuğu belki ikinizi!!
Bu hatayı yapmadan önce düşünecektin ama olan olmuş şimdi çözüme bakmalısın yok mu hayatında bir dostun! gerçek anlamda?
Gerçekten yok:) tek dostum arkadasım sevgilim. Geçmişime cok takılmıyor muhalkak sinirlenecek ama geçmişim yüzünden bana sataşmaz bir iki bağırır ama o. Çocuğu öldürtür. Bundan korkuyorum bide benden soğumasından cünkü beni cok saf cok masum görüyo
O kadar yorum gördüm yorum yaptım böylesini ilk defa görüyorum helal olsun abi @ESMERBAKIS
çok şaşırdım insanın hayatında dostu güvendiği bir insan olmaz mı yaa :( neyse.. / yine de sen bilirsin ama şu anki erkek arkadaşına açarsan bu konuyu kaybedersin diye hissediyorum kendin söylüyorsun beni saf ve masum biliyor diye / sence nasıl kaldırsın bu durumu? / @Jösülperdu önemli konularda makara yapmaktansa doğruları söylemek gerek kardeşim.. eywallah!
Yok işte, dost konusunda şanssız bir insan oldum hep, neyse. Yinede ben savcılığa gitsem filan o duysa sonradan bana niye söylemedin diye bana kızacak ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:(
fotoğrafı gönderirken olgun bir kadın gibi düşündün ve kararını tek başına aldın / şimdi neden çocuk gibi davranıyorsun ve düşünüyorsun az kendine gel bu bir sorun ve en az sorunla sıkıntıyla nasıl atlatırım onu düşün.. / Herşeyi ona söylemek zorunda değilsin, insanın özel işi olabilir bunu tek başına halletmelisin dediklerimi yap faydası olur!
Bilmiyorum şu an onun huyuna giderek konusuyorum yanlıs mı uapıyorum
senin kafan çok karışmış normal bir sürü yorum alıyorsun/ neyse benden bu kadar kendin düşün taşın kendin için doğru kararı ver - Benim son yorumum sen güvenerek kaybetmişsin hala güvenmeyi tercih ediyorsun bilemezsin bir adamın bam telini her adam bu durumu kaldıramaz kaldırana da helal olsun ne diyim / Hadi eywallah
Peki tesekkürler
En iyi cevapta seçtiğin arkadaş çok haklı. Böyle erkekler yüzünden kadınlar diğer erkeklerde de sorun yaşıyor.
Örneğin; biz.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Çıplak değildi ama hemen hemen aynı olay aynı konuşma.
Erkek arkadaşıma açtım. Önceki sevgilim böyle böyle rahatsız ediyor, tehdit ediyor diye. Ve bana çok iyi tavsiyeler verdi. Yapamayacağını anca lafta kalacağını falan söyledi ben de inandım, rahatladım. Onunla konuşmak beni çok rahatlattı. Ki kaç ay geçti icraat yok. Her şey lafta kaldı. Ama biz Özgür'le çok sorun yaşadık. Ona güvenmem, açıklamam, hatta konuşmam bile çok zor oldu. Sağolsun o da başta bırakmadı beni, öğrendikten sonra bile yanımdaydı.
Yapacağından değil anca seni korkutup huzursuz etmek istiyor bence. Ki eğer yaparsa da bulunduğun ildeki adliyeye gidip Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe ve kimlik fotokopin ile şikayette bulunabilirsin.
Kesinlikle blöf yapıyor. Eğer bu dediği kadar kötü biriyse ve seni yatmak için çağırıyoda gitmiyosan atacam der ama atmaz. çünkü eğer atarsa eline bişey geçmez hiç gitmezsin. sadece şu an kork ta gel diye yapıyor. eğer reşitsen git savcılığa falan ailene gerek yok. Ama asla ona gitme. eğer ilişkiye girdiyseniz veya benzeri bişey olduysa video falan çeker daha büyük tehditler eder sende mal gibi kalırsın. O çocuktan hayır gelmez canım. Korkak gibi alttan alma bişey fark etmez. Cesur ol ve yiyosa at de. sende onun bir pisliğini bul veya tehditlerini çıkarttır pcden gönder ona. Ve polise gidiyorum falan de ve git. O mal gibi kalsın.
Eski sevgilin amacına ulaşmış zaten panik içindesin bunun yerine biraz daha soğukkanlı yaklaşıp karşı tarafı kendi silahıyla vurman gerekiyor ancak dediğimi sakın ''ben de senin çıplak fotoğraflarını paylaşırım bak'' şeklinde algılama demek istediğim biraz daha sakin ol ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunun 106. maddesi gereğince atılan mesajların tehdit oluşturduğunu ve 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası müeyyidesine tabi olduğunu hissettir. Utanacak hiçbir şey yok bu senin yasal hakkın ve gerekirse sonuna kadar kullanacaksın.
Ailenin vereceği tepkiden korkuyorsan da fazla kasma kendini onlar senin iyiliğini isteyeceklerdir.
Onlara söyleyemem. Korktumu cok hissettirdim salak gibi ağladım telefonda
Olmadı sende onun gibi davran. Nede olsa kimin yaptığını biliyorsun mesajlari silme yayinla sen bilirsin attigin mesajlar bende var gidecegim adres belli polise anlatirsin derdini sekilde atar yapabilirsin malum ergen vakaasi polisi duyunca korkmaya baslar
25 yasında yalnız:( ama ergen gibi davrandığı doğru
Tesekkür ederim:)
Kesinlikle mesajları silme ve ilk işin mahkemeye gitmek olsun eğer reşitsen istemediğin sürece ailen öğrenmez böyle bir konuda alttan almanı gerektirecek durum yok istersen tazminat davası bile açabilirsin, kimsenin senin düştüğün anlık gafleti kendi lehine çevirmeye hakkı yok ona bunu hatırlat haddini bilsin.
Cok tesekkürler
Rica ederim
Evet de ne anlasiliyor ciplak foto atmiyoruz benim konustugum kiz daha facede resmi yok. ettiği resim eli ve ayagi sadece ciplak atilir mi ya ohaaa
Yaptığından pişman olan birinin hatasını yüzüne vurur gibi eleştirmek ne derece doğru?
ya bırak yayınlamayı ben bunun la yattım diyosa adam değildir ama gel gelelim sen kaşınmışın yanlışlık la yapılan şey bir şeyi istemeden bir anlık gafletle yapmak sen yanlışlıkla üstünü çıkardın yanlışlıkla telefona çekip yolladın yani amaç telefona bole cekme böyle şeyleri ha yaptıysanda bence bişey demeye hakkın yok ikinizde hatalısınız o adam değil
Yanlıslıkla demedim ki
yani hatayla hata istemeden ya da sonuçlarını bilmeden yapılan yanlıştır bak sana hayat kurtaracak tavsiye kimseye güvenme kimseye özelini açma bu hayatta herkes tek başına kimsenin dayanağı yok
Ne olursa olsun düzgün bir erkek olsa senden bu tür fotoğraflar istemez. Ciddiyse yani.
Malum sitelerde mercimeği fırına verip bir de marifetmiş gibi vidyosunu çekenler bir sürü. Hadi çektin neden rezil edersin hem kendini elin masum kızını. Bence düşmanın olsa yapılmaz
Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle. O resimleri onda bulurlarsa öttürürler adamı. O çocuk da mal değilse korkacaktır çünkü büyük suçlardan birisidir bu.
bak bunu yapamaz sanal alem hakkında kanun yasa tasarısı çıktı
eğerki ufak bir tehditi bile savcılığa suç duyurusunda bulunursan
3 yıl hapis cezasını ona kitler korkma bir bir halt yiyemez
eğer seni tehdit etmeye devam ederse tehditlerini kayıt altına aldım seni savcılığa veriyorum
derdini devlete anlatırsın ananada söyle sana temiz iç çamaşırı hazırlasın diye yanıtla
sakın boyun eğme boyun eğersen daha kötülerini yapar baktın ki olmuyor
hemen git savcıya onun yaptıklarını kayıt altına beni ediyor yardım edin şikayetçiyim de
evinden ogün polisler alırlar savcının karşısına dikerler mahkemeye gider
şikayetini çekmediğin sürece 3 yıla kadar hapis yatar kızlar aptal olmayın allah aşkına
Bak canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım hallolur bir an önce. Ailene durumdan bahsetmesen bile ilerde öğrenmeleri çok muhtemel. O yüzden baban olmazsa bile annenle durumu mutlaka paylaş. Çocukla son bir telefon konuşması yap ve sakın ağlama. Yeter artık buraya kadardı ilişkimiz bitti bizim ben artık sana güvenemem bni arama de. Hala tehdit etmeye devam ederse polise gideceğini söyle. O muhtemelen sallamıyormuş gbi yapacak. Polise gt çocuğun tüm bilgilerini ver. Hem tehdit suçu var hemde kasten yaralamakta tehdit etmiş. Özel hayatın gizliliğide ihlal edilmiş ve cinsel taciz var. Adamın aklanması mümkün değl. Polise başıma bişi gelmesi halinde ilk şüpheli budur diye de tutanak tuttur. Sonra polis onu ifade için alacak. Savcılığa sevk edecek ve olay kamu davasına dönüştüğü için dava açılacak. Muhtemel para cezası alarak yırtar ama bu durumu tekrarlaması durumunda hapis cezası alacak. Sn boyun eğdikçe seni sömürür. Olay bitti artık fotoları geri alamazsın. Sonuca odaklan.
Teşekkür ederim, tatl ı dille halletmeye calıstım ama olacak gibi değil öncelikle ailemin ve erkel arladasmın öğrenmesinden cok korkuştuğum icin iyice bir arastrııcam:(
Eğer erkek arkadaşın şu dönemde seni terkedecekse boşver terketsin ondan hayır gelmez zaten
Özel hayatın gizliliği esası başta olmak üzere, tehdit ve şantaj, taciz gibi bir çok suçu içermektedir. Arkadaşa bunları yaparsa hayatının mahvolacağını ama kendi hayatınında mahvolacağı gerçeğini bildir. Türk Ceza Kanunu kitapçığı hediye et ve okumak istediği merak ettiklerini kendi okuyup cezasını hesaplasın tabi cxezasını çektikten sonra iğrenç ve aşağılıyıcı suçlardan oluşan sicilinin hayatına vuracağı darbeyide hesaplasın. Öteki dünyayı söylemiyorum bile.
bak sımdı ıyı oku guzelım. 1. bunu hak ettın geber anandan babandan temız kemıklerın kırılana kadar bı dayak ye. 2. akıllan bıdaha yapma boyle bı hata. ogut mogut vermıcem sana daha dıl dokmucem. 3. blof yapıyor karaktesız serefsız. hıc bı b*k yapamaz. senın fotograflarının onda olması onun adına bı tehlıkedır. dava acsan anasını aglatırlar. ona oyle soyle. bu mesajların dahı yeter. ıcın rahat olsun. aılenden felan korkma kucuksun cahılsın derler gecer gıder. cocukta yaptıgı salaklıkla kalır yanı kısaca senın ıcın rahat olsun hıııc bısey olmaz. cocuk korksun asıl
Bir şey sorabilir miyim
öncelikle kaç yaşındasın? benimde böyle bişi geldi ama fotoraflarım olmadıgı halde arkadaşlarımı var diyerek kandırdı ve adresime kadar ulaştı öncelikle bende aynı olmasa bile benzer olaylar yaşadım işin zor ama sakın boyun eğmee yüz verme bir b*k yaparsada tehtitler artarsa savcılıga git ben bir salaklıke dip aileme durumu anlatmaktan kaçtım ve intihar girişiminde bulunmuştum tehtitleri öldürücem demeleri beni bıktırmıştı ama durumu annene anlat uygun bir dille hatta yaptın diye seni kimse evlatlıktan reddetmez onların destegi olmalı ya da polise git mutlaka
22 yasındayım ailemin gözğnden düsemem:(
ailene habe rbile veremezler istemedigin sürece polise başvurabilirsin reşit bireysin 18 yaşından küçük olsan bu konuda sıkıntı yaşardın emin ol hem polise gidebilirsin tehtit ve sözlü tacizden ceza alabilir
mahkeme tebligatıda facebooka geliyordu demi
bir arkadaşının adresini versin başkasından yardım istesin halla halla
Hic bir b*k yapamaz merak etme asla da alttan alma onun gibi ibnelere erkek denmez erkeğin fahişesi denir... Bende de eski kız arkadaşlarımın cok videoları fotograflari vardı ama ayrildim sildim herseyi. Erkeklik bu mu ama sende de suç var niye gonderiyosun birlikte cekindik desen anlarım da gondermek nedir ya...
O an öyle gerekti 3 senelik sevgilimdi güveniyodum
hayatta kimseye güvenme
Şimdi hata sende resmini isteyen birisi hakkında nasıl kötü düşünmezsin anlam veremedim lakin bir cahillik etmişsin. Bir dilekçe yaz olanlarıda anlat imzanı at ama resmi bir yazı olsun bunun resmini çekip o lavuğa gönder baktın kem küm ediyo göndericem diyo dilekçeyi gerçekten götür adliyeye ver. Aileni sormazlar sonuçta reşitsin kimse karışama z resmi olarak sana. Mesajları da silme bunlarıda göndericem de bak o zaman nasıl yola geliyor. Böylelerini asıcaksın ki bidaha yapamasınlar.
'' Ahahahaha sevgilimin fotoları bende var '' kafasıyla arkadaşlarına resimlerini gösteren bir ergenin kafasında bir düşünce tipi bu.
Bunu yapamayacağını biliyorsun, onun şu an tek güvencesi fotograflar ortaya çıktığında ailenden ve arkadaşlarından utancağın rezil olacağın korkusuyla bişey yapamamandır.
Eğer korkmadıgını gösterip savcıları verdiğine dair bir belge gösterirsen (sahte olması farketmez) ve sosyal toplumdan korkmadıgını umrunda olmadıgını belli edersen zaten kendisi korkar. Ha cidden savcılığa verirsen hiçbirşey yapamaz. O seni döverim tarzı tehtitleri ekran görüntüsü alıp kanıt olarak sunarsan cezası dahada artar. Eyleme geçirmeye kalkarsa para cezasıylada kalmaz. O yüzden korkmanı şey ettirecek herhangi birşey yok. Asıl sessiz kalırsan kötü
sende korkma bu fotoğrafların elinde olduğunu bana yolladığın resimlerden kanıtlıyorum. Eğer tek bir yerde görürsem şantajdan hapis yatarsın. Umrumda olmaz gider savcılığa suç duyurunda bulunurum de. resmi sen yolladın dese bile kişinin mahrumiyeti üzerine hak ve özgürlükleri var. bir yerde çıktığı anda hayatı biter. bunu belirt açsın hz. google sorsun. Şantajın cezasını :)
oha yaw çok ağır eleştirilmişsin haksız yere.. üzüldüm bak..
olabilir normal bişi yapmışsın sevgilin şerefsiz çıkmış..
hiç bişi yapamaz korkma.. zaten belli ki seni tekrar istediği için böyle yapıyor
yayınlarsa seni tamamen kaybedeceğini bilir ve seni görmek içn elinde koz kalmaz..
korkma boşwer umursama daha iyi
Bu msjlarla beraber polise gidiyorum ben böyle bir hata yaptım beni tehdit ediyor diye şikayetçi oluyorum madem beni tehdit ediyorsun bak ben seni nasıl aldiriyorum karakola sana neler yaptiracam bunu sesli söyle sonra şimdi gidiyorum msjlari aynen gosterecem ceza evine girdi tehdit şantaj etmekden aklın başına gelsin diyerek yüzüne kapat telefonu
Aileme herşeyi anlattım ve haberleri var öğrenecekleri birşey kalmadı ve savcılığa gidiyorum dersin. Eğer ikna olmazsa gerekirse savcılığa gidersin. Özel hayatın korunması kanunlarda vardır ve ailen eğer 18 yaşını doldurduysan haberdar olmayacaktır. Bunuda beyanında dile getirebilirsin. Böylelerini bu şekil tehditlerle amaçlarına ulaştırırsan hem kendine saygısızlık etmiş olursun hemde böyle insanların ekmeğine yağ sürüp şerefsizliklerini doyurmuş olursun. Hakkında hayırlısı olsun.
Korktuğunu belli etme bana blof gibi geliyo. Canın sağolsun falan diyip acindirma umrunda olmadığını belirt o resimlerin sana zarar veremeyeceğini düşünsün sırf benimle uğraştığını için seni mahkemeye veririm para cezasiylada kurtulamazsiniz de göz dağı ver biraz.
İlk aşamada polise git. Tehdit ettiği mesajlar varsa onları göster. İfadeye çağırdıkların da zaten üç buçuk olacaktır. Baktın daha da intikam almak istiyorsun veya geri adım atmadı. Savcılığa bir dilekçe verdiğin taktirde 6 aydan 2 seneye kadar hapis cezası ile yargılanır. Reşit isen olayı kimse duymak zorunda değil. Kendi başına halledebilirsin. Ama buradan da bir ders çıkar. Özelini ne olursa olsun kimseyle paylaşma.
Yeşekkür ederim reştiim aama ailemle yasıyorum:(
Bu modelin aynısından bende de vardı en sonunda savcılığa şikayette bulundum, içeri alıyolardı yalvar yakar oldu o. çocuğu şikayetimi geri çektim, ama 1 ay takip kararı çıkarttılar her hafta eve gelliyolardı polisler arıyolardı sık sık bir sıkıntı var mı dye
Seni çok iyi anlıyorum şu an aynı durumdayız ben bir ara kurtuldum ve evlendi çocuğu var bana farklı feyk hesaplardan meaj atıyordu benim ınst hesabımı bulup mesaj attı abuk subuk şeyler söyledi benim çıplak fotomu bana attı ayy kuzenine atacaktım yanlışlıkla sana attım bu daha baslangic dedi ben biraz korktuğumu belli ettim sonuçta evli ve 1 çocuğu var kimse yuvasının yıkılıp düzeninin bozulmasını istemez ona seni savcılığa verecem şantaj mesajlarin duruyor aileme de bu durumu aciklicam dedim ve bikac birsey daha yazdım bana birşey yazmadı karaktersiz korkusundan feyk hesaptan yazıyor du
Gerizekalı pislik.. Bir kızla yaşadığı özel şeyleri kalkıp başkalarına yayan şerefisizler yüzünden erkeklere güvenim kalmadı
Bide 3 yıllık sevgilimdi biliyomusun:( ona güvenmeyip de kime güvenecektim:(
Haklısın işte bazılarını insan sanıp yanılıyoruz. Sen korkma burası dağ başı değil hiç birşey yapamaz. Tekrar ona dönmen için blöf yapıyor belli.
Sevgilim var ondan saklamıstım heryerden engelşemistim yani öğrenmesin diye öğrendiğinden beri cıldırdı basıma bela oldu
Allah böylelerden korusun biz kızları. Güveniyorsun bir şeyler paylaşıyosun özel anların oluyor erkek arkadaşınla. Ayrıldktan sonra herşey biter gider diyorsun ama bir bakıyorsun adam sorunlu hayatını mahvetmeye çalışıyor. Böylelerden uzak durmak lazım ama kimsenin kişiliğini bilemiyoruz ki ilk başlarda
Malesef öyle allah belasını versin
Pezevenge bak hele. Eski manitanda olsa yapılır mı l*n bu. Bunları sikip resimlerini billboard yapmak lazım. Mk şantajcısı. Korkma l*n sende bir b*k yapamaz. Bedelini ödeyemeyeceği şeyler için artistlik yapmasın. Adresini ver şu piçin site olarak toplanıp gidelim. Bakalım nası oluyormuş. Aşağılık piç kurusu! :@
Yanına kar kalacağına büyüsün daha iyi puşt belki yarın başka şeyler de ister onun için sakın dediğini yapma gidersen eline kozu vermiş olursun yiyorsa yaysın açıkçası. Zaten ailemizden korktuğumuz kadar Allah tan korksak böyle şeyler hiç olmayacak ama neyse
İstedi ve attın karşına güzel bir malzeme verdin bakıp bakıp mastürbasyonlar yaptı hoşnut ettin onu peki hiç ayrılacağınız aklına gelmedimi? İşte böyle kızlara müstehak böyle şeyler. Mahkemeye polise falan gidersen ailen kesin öğrenecek zaten öğrenmeme gibi birşey yok. Eve yığınla kağıtlar gelir. Paralar ödemen gerekir. Ancak o çoçukla çözebilirsen çözersin.
Ama çoçuk zannımca seninle yatıp sevişmek o attığın bedene sahip olmayı istiyor mastürbasyondan çıkılmış artık. Ya vericen ya yanıcan gibi duruyor.
3 yıllık seviglim ben ilk onla yattım zaten o istemedi ben attım yeterince acıklayıcı olmustur sevdiğim zaman takılmam böyle şeylere
Şimdide de takılma o zaman.3 yıllık sevgilimdi ne yaparsa yeridir deyip bırak yayınlasın. Ailen duysun rezil ol. Senin karekterin bozulmuş bence tüm mesajlarını okudumda karakterin bozuk.
Çoçuk yayınlarsa da iyi eder bizede malzeme olur işte ne güzel
Ben birinin eline silah veriyorum diye. O beni öldürecek mi? Bu nasıl bir mantıktır allah askına? 3 yıl sevgilim sevdiğim dedim adam güvendim gönderdim diye fotolarımı yayınlamak zorunda mı? Nasıl bir mantık sende ki?
Ya sen kendi mantığını düşünsene bu akılla gidersen bunlar sana haktır be güzelim.
Silah pisliktir kötüdür sen bunu birine verirsen başına geleceklerede katlanman gerektiğini düşünmelisin. O yüzden kimseye vermemen gerektiğinide anlaman gerek. İşte kapasite düşünce bakış açısı buda. Bakıyorumda sende pek yok.3 yıl olmuşta nolcak baksana tanıyamamışsın çoçuğu bile. Gelmiş 3 yıl 3 yıl diyorsun burda. Ulan amma şeysin bee
Evet onu tanıyamamışım bu doğru ama ne olursa olsun onu seviyo ve güveniyodum adam olan kimse güvenip de mahremiyetini paylasan bir kızı yaymaz adamlık burada işte, kimin neyi hakettiğine sen karar veremezsin bu arada gerçi pek umursamadım o dediğini düsünce yapın ortada cünkü
Bende senin karakterini çözüp umursayıp gelip yazdım buraya. Ama senin haksız olduğunu herkes gibi bende söylüyorum. Hadi benim düşünce yapım senin haksız hatalı olduğun yönünde peki senin düşünce yapında ne vardı o fotoları atan kişinin düşünce yapısı azgınlıktır. Başka bir şey daha varda söylemyorum
Yoo seviyodum sevdiğim adamla cinsellik yaşamicam da kimle yaşicam?
Evlendiğin adamla yaşıcaksın güzelim. Önüne gelenle yaşarsan böyle kalırsın ortada götün tutuşur sonra napıcam diye.
Önüme gelen değil, ısrarla belirtiyorum sevdiğim. Tabi siz her gün farklı birini seven tiplere alıstıgınız icin önüme geleni sevdiğimi düsünüyosunuz ama yok öyle bişey kendi bedenime değer veririm bu yğzden sevdiğimm adamla olucam tabiki
Tamam bebeğim sen bu kafayla devam et. Hayatın kayar sonra buralarda çözüm beklersin. Eğer atmasaydın şu an rahat şekilde olacaktın.
Ne oldu mevzu :D
Aynı
Konuşmadın mı çoçukla
Konustuk aynı
ne diyor
Ailenin öğrenmesinden korktuğunu bildiği için böyle rahat rahat konuşuyor mal. Karakola git ve şikayetçi ol. Karakol önünde foto çek ve at. Tehdit şantaj ayrı suç yayınlarsa ayrı suç. Hayatı kaysın serefszin. Korkma dediğimi yap. Başka türlü başa çıkamazsın.
kaanil.blogcu.com/.../13047194
o g*t var mı erkek arkadasında.
(SON KARAR AÇIKLANDI Yargıtay 12. Ceza Dairesi, eski Milli Basketbolcu Gökhan Demirkol'a, manken Gamze Özçelik ile olan ilişkisini cep telefonuyla kaydettiği ve internet yoluyla yaydığı gerekçesiyle verilen 3 yıl hapis cezasını onadı.)
erkek arkadaşını tanımıyorum nasıl biridir bilmiorum ama ben yapabilecegini düşünmüyorum acıkcası bunu bu şekilde yapacak kadar şerefsiz ya da haysiyetsiz olamaz tamam aranızda bişeyler geçmiş olabilir ilişkide bunlar normal artık ama ne bileyim senin zaafından faydalanıp bu şekilde yapmaya calısması adilikten başka bişey değil bence. eğer böyle bişey yaparsa değerini hiçe saymış olur.
Başka birini bulamadigindan boyle yapar bir erkek bence yoksa gidip sevgili yapar hatta o kiz gormesin diye fotolari siler atardi. Ne bu şantaj cilginligi boyle almis basini gidiyor o ozel ani yasa gitsin yani neden o kizin en dogal halini rezil etmek icin ugrasirlar boyle erkegim diye gecinenlerin alayini...
At de savcılığa gidiyorum dersin, ailemden korkutma zannetme dersin, seni tehdit etmesini sağla konuşmaları ve yazışmaları kaydet mesajları da tabi, sonra delilim de var de, avukata sordum de erkeksen at de, asla altdan alma taviz verme, atsana şerefsiz yiyorsà de kaydettiğin ses kaydını kendine at inandırıcı olsun varya o dötü yemez hıyartonun basitmi öyle, ailenin yanına giderim falan de, ailemle
Ya kafayı yemis durumla hem fotoları atarım hem seni döverim filan diyo şerefsiz
Sevgilime söyleyim mi sence?
Tehdit mesajını polise götür hem maddi hem manevi tazminat aliyorsun.
Polislerde dövüyor bu arada buna emin ol.
Ailem bilir mi? Benim icin önemli olan o.
reşitsen gerçekten aile işin içine girmez sen istemedikten sonra
Değilim
Pardon reşitim
22 yasındayım birsürü yorum alıyorum kafam karıstı reşitim
Ben hic bilmiyorum o işleri:(
en agir suclardan bu hani su internetime dokunma diyenler vardi ya iste bu yuzden tepinip duruyorlardi simdi yasalar insanlarin bu haklarini koruma altina aliyor bunu yapanlarada en buyuk cezaları veriyor adamin anasini aglatirlar oyle kolaymi o isler git savciliga sikayette bulun o seni rezil etmeden sen onu rezil etmis olursun gorsun ebesinin sortikasini
Ailenin rahatsız olacağını bilerek o adamla beraber olduysan sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaksın. Erkeği savunmuyorum burada, yaptığı ağır gavatlık da sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin malesef. Bu tarz olaylardan işi eyleme dökmeden önce düşünmek en zoru olsa da en önemlisidir. Sevgilin diye her dediğini yapmak zorunda değildin...
Korkma Ya, korktukça kazandırırsın! Seni mahkemeye verip adımı duyurmak istemiyorum ama sen bunu yapınca adımı duyurmuş olacaksın ve benim kaybedecek bişeyim kalmayacak, seni mahkemeye verip tazmınat isteme zevkim dışında de, korkma!
Etkili konussan yapmaz onandeki seni sevmisdim guvenmisdim o yuzden bunu yaptim seni adam bilmisdim cunku simdi sana guvünen birine bunu yapacak kadar adam degilsen yap.. falan
Emin ol kurduğum cmller hep bunlar tam duygusala bağlıyor sonra yok sen gittim başkasıyla seviştin falan diyor.. başkasıyla cıktığım için aldatmadım ama ayrıldık zaman geçti öyle cıktın
Bu çocuk bir b. k yiyemez.
Ben bir dahaki tehdidinde polise gidip mesajlarını gösterip "suç duyurusynda" bulunacağım de.
Ve de bir daha asla muhattap alma.
Muhattap alırsan daha çok üstüne gider sakın "muhattap alma" sakın.
Sevgiline değil eşine "verseydin" çıplak bedeninin paylaşılma tehlikesinin olmadığını görürdün.
Beden benim bedenim olduğuna göre bu kararı ben verebilirim
Verin hanımefendi verin.
Istediğinize istediğiniz kadar verin.
Folloş olana gelip geçen her pipi dokunana kadar verin.
Zaten Atatürk "medeni kanunu" ve "evlilik" gibi bir kurumu neden getirdi ki bu topraklara.
Yazıklar olsun ki aynı topraklarda yaşıyoruz.
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun.
Yazma burata midemi bulandırdın.
Ne münasebet bu ne hadsizlik? İstediğim kişiyle istediğimi yaşarım evlilikle ne alakası var ya? Biraz haddinizi bilin başkasının özel hayatına karışma hakkını kendinizde nereden görüyorsunuz?
l*n burası benim sayfam sen yazma asıl hastaya bak:D atatürk kişilerin özdl hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini de söylemiş ayrıca evlenmeden birlilte olmayın gibi bir beyanını hatırlamıyorum? Resmi nikah yokmus da adam o yüzden evlendirme olayını getirmiş ülkeye salak mısın nesin ya
Resimleri paylaşırsan eğer bunu sosyalmedya görücek ozamanda kaybedicek birşeyim olmıyacak polise giderim diye blöf at hatta 18den küçüksen eğer çocuğa söyle bak yaşım bu ceza verirler sende ailene rezil olursun falan filan zırvala ki 18den küçüksün galiba Allam bizde genç oldukda çıplak resim istemedik ki eve gelirdi direk yaşım 19 :D :D :D
22 yasındayım
Dediğin herşeyi dediler ama o yayınladıktan sonra şilayet rtsem nolcak:( inanmama lüksüne sahipsin.
Rezil olucam rezil tazminat olsa neye yarar
Bir erkek olarak aynı durumu bayan sevgilim bana yaptı ve polise gittim şikayetçi oldum. O gece sevgilimi aldı bayan polisler bunu nezarette bir güzel dövmüşler kızı tanıyamadım ertesi gün hala sikayetci misiniz diye sordular allaha yakin benden uzak. olsun dedim geri cektim beni nerde görse yolunu degistirir
Oha.. Ailem bilir diye korkuyorum
Resit iseniz aileniz ogrenmiyor
eğer kendi paranı kazanmıyorsan ailen mutlaka öğrenecek. dava açılacak bu dava için harçlar yatırman gerekecek. hadi avukatı barodan ayarlarsın. ama bir sürü dosya paraları yatırmak gerekiyor. kısacası para şart. mahkemelere gitmen gerekecek. ailen bir şekilde çakar. bence direk söyle ailene.
Söyleyemem ki off
10 20 liralık şeyler değil. birkaç kere işim düştü. hele ki öğrenciyse yüksek gelir. ailene açmaktan başka çaren yok. olabilecek en kötü şeyi başında yaşamış olursun. senin bu kıskaca girdiğini bildiği için rahat rahat tehdit ediyordur. belki ilk etapta çok kızarlar ama sonuçta anne baba öldürcek halleri yok. yine en çok yardımına onlar koşar. kendi başına çözmeye çalıştıkça daha çok kapana kısılmış hissedersin kendini. psikolojin bozulur.
Babam onu öldürür
bence hiç riske girme. bunun ucu tecavüze hatta başka arkadaşlarına pazarlamaya kadar gider. tehdit ve taciz çok önemli bir suçtur. kendisine polise gideceğini söylemelisin. hatta gitmelisinde bence
Direk polise git, zaten gelişmelere göre telefon ile ararlar ailenin haberi olmaz, tehditin sonu gelmez, bence sen onu tehtit et polise gitmekte korksun
Şimdi öncelikle böyle bir konuyu dışa vurarak seni tehdit etme çabası kendıne duydugu özgüvensizlikle alakalıdır. hiçbişey yapmana gerek yok sayın çıplak fotoğraf atan hiç bir şkilde bişey yapamaz yapma cesaretinde bulunamaz hadi yaptıda seni rezil etti sonra karşısına alacağı sorunlarla baş edemeyeceğini bilip anca tehditler savurur :)
Ya yaparsa?:( allahım ölüm gibi
Yapamayacağına adımdan daha çok eminim :) tehtid et onu
Ağlayarak telefon aç numaraciktan ailenin herseyi ögrendigini , herseyi biliyor olduklarini söyle ve bundan sonra kaybedecegin hicbirseyinin olmadigini ekle ve polise gidecegim de
Oha bunu yapabilirim evet
Secenegin var mı ya gideceksin yanina onunla yatacaksin ve seni kamerayada alir hergun tehdit eder benle yatican diye ya da gidersin sikayet edersin o adamada santajin kac sene hapis oldugunu anlat sen en fazla ailenden tepki gorursun
Yapmak bişiy yok bir kere daha git fotoları almak kaydıyla. ya da polise git savcılık falan ugraşmazsın. Polisle fotoları al bidaha şantaj yaparsa ver mahkemeye. Mahkemeyede adres isterler senden adresi ailenin ulaşabileceği adres olmasın. Bunları yapman için 18+ olman lazım...
tamam sen bir hata yapmışsın hatada değil gücen , ama karşındakide az orsp ç*ocuğu olmasaydı keşke herşey olduğu yerde kalır karaktersiz insan çok ne diyim
Aynen öyle...
ama sana tavsiyem seni parmağına oynatmasına izin verme , sen sevgilinin böyle bişi yapıp yapamıcanı kestirmelisin bence beraberliğiniz var sonuçta , eğer kesin böyle birşey yapar diyosan kesinlikle savcılığa git cezasız kalmasın veya savcılığa vericem de savcılıkta buluşalım buluşmak istiyosan de
Eski sevgilim, bulusmam sikayet edicem büyük ihtimal
Valla yoluma cıkar evimi de biliyo
Zaten bitek sevgilimle cıkıyorum. Oalıyo. O bırakıyo şu aralarda bu cocuk daha önceden bana sinirlenip siddet uygulamıstı herseyi beklerim
karakola git şikayette bulun aileni duymasından korkuyorsan bence yaninda büyüğün baska birileri olsun ayrıca reşitsen ailenin duyup duymaması senin isteğine kalmış.
Olay mahkemelik olursa duyarlsr ama
Derdin ne senin? @panter_hatun
@beylerbeyi_ ne derdim olacakmış benim ne yapmışım?
Ne bileyim bir soruda ben dahil beş kişiye copy paste yapıp cevap verdin alaksz şekilde. Şimdi söyle ben ne yaptım sana? @panter_hatun
bu mesajlar telefonunda kayıtlı arkdaşına mesajların kayıtlı resimleri yok etmezsen savcılığa suç duyusunda bulunacağım dersin savcı ile görüştüm her sey gzli kalacak seni bulacaklar dersin gerisini o düşünsün. cezası şantajdır
Onun şantajlarina boyun eyip hayatini karartmaktansa konuyu annene ac durumu anlat kararcaksa oyle kararsin anne yuregi kizar eder ama ama yavrusunu kimselere yedirmez baska caren yok ya annen ya da o serefsiz
Senin gelmişini geçmişini de söv geç. Yayarsan yay ben sana güvendiydim cahillik ettim pazartesi veririm seni savcılığa uğraşır durursun de geç.
o çocuk bence kesinlikle böyle bişi yapmaz benden söylemesi tek istediği seni arzuluyor bence.. böyle bişi yapmaz yapamaz. ama son çare rest çekeceksin mesajların duruyor polise gidiyorum diye. araştır bakalım cezalarını yiyorsa hemen yayaınla diyeceksin bak işler nasıl tersine dönüyor
şimdi %50 suç sendeyse %50 de onda sen bir kız olarak ağır başlı olmalıydın atmamalıydın hadi diyelim bir hata attın onun da böyle bir durum da gerçek yüzünü görmüş oldun kimseye güvenmemen gerektiğini de anlamış oldun ders oldu yani bir yandan
Sen de onu şikayet etmekle tehdit edersin, hiç bir halt yapamaz, hapislerde çürümeyi gözü alamaz bu zevk düşkünü salaklar... Sen de bir daha böyle saçmalıklar yapma, o kadar olay oluyor daha hala çıplak foto gönderiyorsunuz...
Senin beynin yanmis. O fotolari atarken usun neredeydi? Savciliga git. Hukuksal yollara başvur. Bu santajla , sende bu kafa olduğu surece seni duman eder. Yol yakinken şikayet et ^^
Sevdiğim biriydi bilincli olarak yaptım bu fotoları yayacağı anlamına gelmez ama burada suçlu olan taraf o bir psikopatı bile haklıcıkaracaksınız utanmasanız ya
Yapanlar var yapabilirde. Türk forum adult siteleri sizin gibi insanların resimleriyle kaynıyor. Sen kalbinle değil bedeninle sevmişsinde göstermişsin. Neyse artık senin resimlerinede bakıp mastürbasyon yaparız bizde.
Savcılığa gidebilirsin ama eve birçok kağıt gelir ailen illaki duyar. Mahkemede ailene de başvurabilir.
Yazık olmuş. Hayatın kaymaz ise iyidir. Tam olarak nerelerin çıplaktı?
Anca mastürbasyon yaparsın zaten, bikiniliyken ne kadar cıplaksam o kadar cıplaktım ama ic camasırı işte
Heh bende tam olarak vajinan, memelerin gözüküyor sandım. Ama mahkeme işi olmaz ya öğrenir ailen. En iyisi aranızda halletmek. Bu arada benimde 4 yıllık bir sevgilim var ve ben de o kadar istememe rağmen kız atmıyor atmıyor atmıyor. İşte kişilik, karakteri, ruh meselesi oda seviyormu seviyor.
Neyse ya fotoğrafların nete düşerse artık mastürbasyon yapmaktan başka çaremiz kalmayacak. Sevgilinde yapıyordu onlara bakarak halada yapıyordur tabi. Bu arada yeni sevgilinede atacaktır gibime geliyor. Bayahı hırslı duruyor.
O benden hiç istememişti ben kendim attım canım istedi hiç bir kızı bir tutma
Onunda canı yayınlamak istemiş nolcak :D Sevgiline bence söyle durumu böyle böyle yaptım de en azından senden duyarsan affedici olur ama o resimleri bir yerde veya eskisi ona atarsa bittiğinin göstergesi olur. Soğur işte o zaman ve kim bilir daha ne haltlar yemiştir bu kız der. Bu arada kendini asla bakire sanma.
:D ben bakireyim diye bişey demedim bu bir ben ona foto attım diye onun eline yayınlama hakkı geçmedi buda 2
Hadi git şuradan saçma sapan konuşma burda. Sen birine koz verirsen o kozu kullanabileceğini anlayamayacak kadar safsın.. Hayat böyle işliyor bebeğim atarsan sonuçlarınıda değerlendireceksin. Bazısı var 15 16 yaşında ama bunları düşünüyor ve atmıyor. Sen ise 22 bakıyorum saçmalıklar var
Yasal yönden ben haklıyım ama atmış bile olsam yalptığı suç? Demek ki o dar yapılı beyninizin icindeki dar düsünceler doğru değil :)
Ah ah keşke şu düşünce yapını bir değiştirsen.22 yaşındasın ama olgunluk göremedim sende. Bariz ergenler gibi konuşuyorsun. Demek şu netten fotolarını yayınlayıp baktığımız kızlarda senin gibi düşünen kızlardı. Eğer kanun işleseydi o fotolar şu an nette olmazdı be gülüm. Bu kanunlarda tecavüz edilip tututksuz yargılanan o kadar kişi varki anlatamam. Gelmiş tehditi konuşuyorsun burda. Maddi cezaya çok kolay çevirilecek bir cezadır o. Ki bencede mahkeme sürene karar verene kadar 1 sene geçecek o zamana kadar o resimleri kimler görür kimler arşiv yapar be :D Olay kim haklı kim haksız değil. Kanunlarda o haklı gözükürsün ama burada şu an benim gözümde haksız olan sensin eline büyük koz vermişsin çünkü.
Bence sizin gibilere namuslu denmiyor. Belki bacak aranı koruyorsun ama namuslu sayılmıyorsun.
İşte sen benim namuslu olup olmadığıma karar verecek kadar erdemli bir insam değilsin
İslama göre başa müsibet gelmemesi adına cinselliği evlendikten sonra yaşayın diye emir var. E sen uymadığına göre bu tür şeyler başına gelir ve çekersinde. Ya sen çok değişik bir karakterde insansın ve gözümde bir hiçsin. Dahada yazma bana.
:D cok ğzüldüm ay gözünde bir hiç mişim sen bana yazıyosun farkındaysan
Polise git. Gerisi Hallolur, üzülme, sıkıntı yapma ve birdaha da böyle birşey yapma.
Teşekkür ederim ama ailem öğrenir diye korkuyorum:(
eğer böyle bişey yaparsa savcılığa şikayet dilekçesi vereceğini söyle. sakın dediklerini yapma bence çünkü istekleri asla bitmez ve altından kalkamazsın onun için baştan tavrını koyup sende onu savcılıkla ilgili tehdit etmelisin. asla cesaret edip koyamaz o zaman emin ol.
Ailemin öğrenmesinden korkuyorum
işte bunu ona belli etmiyceksin savcılığa vermiycek bile olsan kararlı bir şekilde savcılığa veririm diyceksin yani blöf yapacaksın zaten o korkuyla cesaret edip koyamaz emin ol.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar