ben boğa o oğlak burcu. buluşma sonrası engelledii beni. ben de aradım açmadı mesaj attım sonra engelledim her yerden akşam wptan engeli açmış. ama ben açmadım hiç engellerimi sonra diğer gün tekrar engellemiş. ve böyle kaldı. çok özledim :( napsam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dengesiz hallerini senden uzakta yaşasın sende aklın varsa sonsuza dek silersin zaten
ilkte ben de öyle düşünüyordum ama sonraları özlem duygum ağır bastı işte offf. herkese hak vermek kendine de hak vermek aşırı yorucu.
Özleye özleye bir bakmışsın zaman geçmiş unutmuşsun
inşallah öyle olur teşekkürler
Niye engelledi beğenmedi mi seni yoksa 😂😂
beğendiğini söylerdi hep kafası karışık ne istediğini bilmiyor belki de umduğunu bulamadı bilmiyorum 1.5 aylık ilişki
Napacagini bilmiyor o hazır değildir hicbiseye boş ver
evet sanırım öyle :(( ama yine de özlyorum ve özlem çok ağır bir duygu. ve ben kendime hakim olmak için engelledim... kafamı karıstırmasın diye
Sen niye engelledin o seni engellemiş zaten
o kadar dengesizdi ki yani fikirleri bi öyle bi böyleydi hangisine inanacağımı bilemiyordum artık bi senin için elimden geleni yapmaya hazırım diyordu bir 20 dk sonra sana bağlı değilim diyordu hem seviyor hem sevmiyor gibi. ben de ümit bağlamamak adına kendimi tutmak mesaj atmamak adına engelledim ama yine konuşsaydık diyorum bi taraftan da kpss çalışmam lazım fazla düşünüyordum şimdi daha az düşünsem de özlüyorum sadece işte konu bu
Anladım
Boğa burçları niye engeller
hangi burçsun ki :)
ben engelledim çünkü kafamı karıştıramasın diye
Yengec :(
Bi tane Boğa burcu vardı bana hediyeler vs alırdı kıskanırdı Bir anda kavga çıktı engelledi istemiyorum dedi seni her yerden engellicem dedi ve engelledi 11 gün oldu
yönetmeye calısma onu öfkelenir saygı sınırını aşma kesinlikle naptın mesela sen? şundan dolayı olabilir dediğin birsey var mı biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olurum eğer sadece bişey yokken gitmişse ki genelde öyle olmaz mutlaka nedeni vardır.. gitmişse eğer nedensiz aynı şeyleri senden beklemiştir görememiştir o yüzden olabilir
Ilişki istemiyorum diyor bağlanmaya korkuyor sanki. Bence bana güvenmiyor ben biraz gösterişli giyiniyorum gıcık oluyor buna kendini benden çirkin görüyor. Ama bana harçlıklar veriyor hediyeler alıyor ihtiyaçlarımı görmeye çalışıyor izin versem. Boğa burcu sevmediği birine hediyeler alıp gezmeye götürür mu menfaati olmamasina rağmen yardımcı ol nolur çok sıkıntılıyım
sadegiyin zarif olmaya çalış. mütevazı ol. hanıımhanımcık olmalısın. boğalar muhafazakardırlar aşırı hoşgörülüdürler. bağlanmasını istiyorsan evlilik ilişki düşünmediğini söyle bunu dene bir de :) bağlanmaktan korkuyorsa eğer belki de bitiremediği bişey vardır kafasında. iş olabilir okul olabilir ertelemiş olabilir. baturolog Instagram hesabına git orada öne çıkanlardan boğa burcu erkeğine bak en sonda olması lazım. hikaye:) inadı nasıl kırılıra bak :)) boğanın menfaati manevidir... senin için her şeyi yapabilir en çok istediği ise sadakat güven yüzüstü bırakılmamak tır arkasında olduğunu her zaman hissettirmelisin. ben mesela sevdiğim biri olursa onun hatası olsa da yanında dururum yüz çevirmem çünkü onu her hali ile kabul etmişimdir. ona sözel olarak neler söyledin mesela bunlardan bahset onun yaptıklarından değil senin yaptıklarından bahset biraz?
Sürekli kaçıyordu bi geliyordu bir kaçıyordu en sonunda artık canımı yakamiyosun sevmiyorum dedim :((
Ondan önce hep sevgi verdim hep aradım yazdım hediyeler aldım bir sürü tatlı yaptım götürdüm ne bilim hasta oldu sordum halini hatrini. Hep yanında oldum en sonunda delirtti benj
sabırlıol ve düşünmesini bekle
Ben adım atmayayım dimi zaten her yerden engelledi düşün ki aynı oynadığımız oyun vardı sırf ben varım diye o oyunda oyunu sildi o kadar istemiyor
Allah Allah çok garip noldu ki bu kadar ben olsa çabalardım ama sen biliyorsun yine de naif bir şekilde ama
Nasıl yani sen olsan böyle bir durumda çabalar miydin
Boğalar gelmesini ister en azından ben öyleyim biraz benim için emek önemli
O d öyle diyodu mesela hep ben yazardım şikayet ederdim yazcan tabiki işin ne diyodu hep benden bekliyodu 11 gün oldu ne ben ne o acı çekiyorum
Neden çünkü boğalar sakin sessiz bir kişiliğe sahiptir. Sen konuş o suistimal etmez bu tavrını emeklerini. Ama sen yazcan tabi ne o nasıl üslup? Mesela oğlak erkek arkadaşım konuşuyordu hep ondan sonra sessizliğe gömüldü böyle değildin demiştim artık ben de sessiz kişiliğe büründüm. Kendin ol dedim ben kasten yapmıyorum dedim. Kafasında beni cezalandırıyordu belki de. Öyle işte. Numaradan ve smsten de engelli misin
Her yerden engelledi arızalı
Aynen ben de engelledim her yerden sana bağlandığını düşünüyor musun eğer bağlıysa işin daha kolay sadece gönlünü almaya çalış
Bak bu adam ben kimseye bağlanmak istemiyorum vs diyor ama beni kendinden çok güzel buluyor yani ona gazla olduğuma inanmış. Bana seni sevmiyorum zorladigin için buluştum diyor ama ben zorlamadım ki. Birde buluşunca elimi tutmadan durmaz. Ve bana dedi ki seninle yüz yüze ayrılamıyorum mesajda ayrilicam dedi. Bana hediyeler alıyor düşünüyor harçlık yolluyor istediğini al diyor. Ben de ona ne hediyeler aldım. Bana seni sevmiyorum diyordu ama bunları yapiyordu bide benden kaçıyor net hissediyorum neden kaçıyor? Sence bağlı mi değil mi sen anlarsın boğasın
Ben olsam şöyle derdim her şey dış güzellik mi? Bana erkek arkadaşım vücut fotosuatmıştı bana onun gibi olucam diye ben de iç güzellik diyorum dedim 😅 seni çok çok çok seviyorum demişti. Mesela böyle söyle. Her şey dış güzellik mi de sen onu inandır. Senin ruhunu seviyorum de sana sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum de. Ama bunu böyle hissediyorsan söyle. Eğer sana sevmediğini söylediği halde bunları yapıyorsa sana acıyordur dik durmanı güçlü olmanı istiyordur hayatta ihtiyacın mı var senin bunlara? De ki “sen kimsin!” Bana biri seni sevmiyorum dese o zaman neden yanımdasın derim? Mantıken? Ben sana bağlı değilim dedi erkek arkadaşım engelledi buluşmadan sonra ben de mesaj attım görüşelim mi diye insanlık yapayım dedim her şey için teşekkür edip her yerden engelledim. Bence boğaların en ilişkideki en büyük mottosu”ekip ruhu”nda bir ilişki sürmek
Yanı heidye almasının sebebi acıdığı için mi
Yok onu anlamış değilim
Ama ben yazmıcam ya hep ben gittim hep ben çabaladım artık kendime saygısızlık olarak görüyorum bu işi o gelir mi ki bi süre sonra
Ne gbi oneri lazim kardas
engeli kaldırsam çok mu cepte gözükürüm ki engelledim de her yerden.. :( özledim konu bu aslında tamamen özlem değil konu. onunla bi son düşünyordum ama yanlış kişi olduğunu anladığım halde vazgeçemedim işte napıcam bilmiyorum unutma moduna geçsem de özledim
Sebep yok mu
aşırı bağlanmadan rahatsızım, ben sana bağlı değilim dedi.. sebep sunmadı engellerken