Öneride bulunun lütfen?

Merhaba. İki senelik bir ilişkim var. Aileler falan tanıştı. Fakat bu çocuk beni bir kere aldattı geçen sene yaz tatilinde. Ayrıldım. Aynı fakültede oldugumuz icin okullar açıldığında barışmak istedi özür diledi. Yaz tatilinde hep beni düşünmüş falan filan. Yalan tabi. Ben de dedim ki yaz tatili boyunca bir kızla sevgili olmadıysan/temasta bulunmadıysan olabilir düşünebilirim. Yeminler etti olmadığına dair. Beni inandırdı ve barıştım. Sonrasında aradan bir sene geçti. Ailemle tatile geldim o da bizle geldi. Telefonunu karıştırırken arkadaşlarıyla konuşmalarına denk geldim geçen sene Eylül ayında ( o ay benim doğum günüm vardı) eski sevgilisi ile birlikte olmuş. Hem de iki kere. Bunu benden sakladı. Yalan söyledi. Bu ilişkiyi yalan üzerine kurmuşum. O kadar ağır geldi ki bu durum bana. Hazmedemiyorum. Aile evindeyim hiçbir şey yapamıyorum. Anneme anlatıyorum, erkek yapar diyor. Yapamaz abi.. Kızın görüntüsü bana göre çirkin baya. Ama sürekli kızla kendimi karşılaştırır oldum. Özgüvenim düştü. Ayrılmak istiyorum bu çocuktan ama şu an yapamıyorum tatilde olduğumuz için. Ne olur öneride bulunun. Anlatacak kimsem yok. Size anlattım. Eğer yazdığımı görüyorsanız lütfen önerilerinizi söyleyin.
Ayrıl
Süründür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Öneride bulunun lütfen?