Öneri verin lütfen?

Merhaba arkadaslar konuya girmeden önce lütfen duyar kasma felan demeyin çünkü ben bu konu yüzünden ailemle çok tartıştım ve çok ağladım

Konu ise ailemin kiyafetlerime karismasi
Bilgi-uyg yasim Gercek yaşım degil

Annemden bahs edecek olursak namasını kılan orucunu tutan bir kadin hani giyim icin geçen sene çok tartışırdık (bende geçen sene biraz aptaldim ama ) bi kere sıfır kol gösterdim olmaz ben izin vermiyorum dedi ben ağlamıştım ama mesela bir yere gideceksek şık olmami ister elbise atarim hafif diz ustu oratama göre al alma der tayt almak istiyorum dedim bugün al ama baban izin vermez dedi dedim sende biraz arka cik dediki olmaz ben sen kapanma yazma takma diye zaten yapacagimi yaptim dedi (babam göbek üstü giydim diye beni okuldan alip kapatacaktı ona diyo)

Babam ise annemin tam tersi sadece ramazan da oruc tutup namaz kılar ama kiyafet icin baya takintili herhalde ben ona zıtlaştığım icin biraz da böyle oldu ama mesela cok laf ediyo annemin sorun etmedigi kıyafete o laf eder ve crop felan asla izin vermez ben cok istiyorum crop giymeyi ama giyemiyorum annemi de defalarca aldattı neden bu kadar dindar değilken kıyafetlerime karisiyo anlamıyorum gunah diye mi millet ne der diye mi yoksa erkekleri etkilemeye çalısiyo diye mi bilmiyorum ama ben çok yoruldum

Babamın köylüsü var amca derim karısina da teyze felan hatta aynı kandan oldugumuz amcam (babamın kardeşi degil ama soyadımız aynı ve amca deriz) ve kızı var onlarda kıyafete karışan yok ve onları gordukce ozguvenim de hevesim de gidiyo

Kollari tam sıfır kol olmayan ve önde küçük yirtigi olan üst almak istiyorum ve gerçekten acik degil ama annem ne der bilmiyorum almak istiyorum Şu an anneme desem mi yazi mi beklesem onu da bilmiyorim anneme gösterirsem sadece ustu ve konuya nasıl girsem nasıl kavga çıkmadan hallederim bilmiyorum

Kıyafette bu
Nolur empati kurup gercekci fikir verin
Ailemle tartismak kavga etmek istemiyorim
Öneri verin lütfen?