Eski sevgilim ayrılırken ayrıldıktan sonra başka kadınlarla beraber olacağını söyledi. Bunu yapar mı? Yoksa tehdit etmek için lafta mı söylemiştir?
1 ay
Eski Sevgilimle ayrıldıktan sonra başka kızlarla beraber olur mu?

Eski sevgilim ayrılırken ayrıldıktan sonra başka kadınlarla beraber olacağını söyledi. Bunu yapar mı? Yoksa tehdit etmek için lafta mı söylemiştir?
Olur, olmaması için bir neden yok ki, hayatı boyunca sana mu bağlı kalacağını düşünüyorsun cidden
Hayır. Sırf benim inadıma yapar mı bunu hırsından diye sordum.
Olay çok farklı.
Benden cinsellik yönünde istekte bulundu ben karşılamadım. Sonra sen evlenince kadınlığını yapamazsın dedi. Bende sinirlendim daha iyi kadınlar çıkarsın Allah dedim. O da emin ol senden daha iyi kadınlar bulurum. Her gün biriyle beraber olurum dedi
Sadece lafta mı? Zaten sinirliydi. Canımı acıtacak şekilde konuşuyordu. Ama ben onu bıraktım diye hırsından bunu yapar mı?
Vicdanı sızlamaz mı ya?
O sinirlenince gözü dönen tiplerden ve kırıcı can acıtıcı konuşuyor o yüzden yapıp yapamayacağını kestiremiyorum.
Bu çok can acıtıcı.
Rica ederim, evet düzeldi konuşmaya başladık. Özlemişiz ama umarım yine bir anlaşmazlık çıkmaz yoksa yine kavga ederiz
Çok teşekkürler ☺️
Görüş
9Görüş
Yapmaz be ya yapsa bile birksç günlük olur o ilişkiler bunu diyen de bırak ne halt yiyosa yesin zaten
Ayrıldıysan bunun umrunda olmaması gerekir.
Ayrıca başka kadınlar da kollarını açmışlar ve onu bekliyor sanki.
Umrumda değil ama ister istemez insanın zoruna gidiyor.
Egosu tavan zaten. Senden daha iyi kadınlar bulurum diye iğrenç şekilde konuştu.
Bi iki üç ay muhakeme yapar ondan sonra olabilir
Yalnız beraber olmak derken yatmak manasında dedi.
Haa yatmak için yapabilir çünkü bi baskı üzerinden kalktı 3 ay sonra kendine gelir anlar her şeyi fakat duygusal açıdan zor yapamaz
Ya ama şerefsizlik değil mi?
Başka kadının kollarına gidince huzuru mu yakalayacak, beyinsiz asıl o zaman kendini daha çok kötü hisseder.
Ya ama anlaşamıyorsunuz birlikte kalıp her şey dahamı kötü olsun ozaman anlaşmaya çalış, sorun ney bilmiyorumki
Hayır her şey başka kadınla yatmak değil huzur sadece yatmak değil olumlu pozitif olmak sürekli tartışmamak uyum yapabilmek çok uyumsuzssa ayrıl zaten çok zorlanırsın yorar
Hayat bu ve devam ediyor hayat. Biri gidiyor biri geliyor
Neden yapmasın ki. Tutan mı var?
Yapar tabi niye yapmasın
Adı üstünde ayrilmissiniz kendin istemişsindir
Nunu diyen sevmiyordur zaten yol ver
Yapar.
Şerefsizlik değil mi? Her gün Bi kızla olurum dedi.
Yapar
Cokmu tipsizim
En İyi Görüşler