Merhaba öncelikle şu an olan biten bi durum yok ben suyu bulandırmadan olayı sırasıyla anlatayım:
Lisede okuduğum dönemlerde kısa bi süreliğine 1 sene kadar aynı sınıfta bulunduğumuz bi kız vardı. Ben bu kızın yakın arkadaşıyla baya iyiydim bu yüzden kızı ilk gördüğümde falan sormuştum o da bana baya uzun bi süredir sevgilisi var demişti (2 yillik falanmis herhalde) ben de zaten orada kapattim konuyu kaldı öyle.
Üzerinden 2 yıl kadar geçti şu an üniversitedeyim
2 3 ay falan önce (instagramdan takiplesiyoruz) sevgilisinden ayrilmis baya belli st falan atıyor. Benim de direk aklıma geldi lan acaba yazsam nasıl olur diye ama şu da var uzun iliskiden çıkmış insan istemese bile karşısındaki kişiyi üzebilir (maalesef aynısını ben de yaptım), kaldı ki yazacak gtüm yok yazsam da olumlu bi cevap verecegini sanmiyorum yani sonucta yillar geçmiş. yillardir takiplesiyoruz bu arada ama post paylaşınca beğeniyorum o kadar baska tek bi mesajımız olmadı. Ne yapmaliyim ya? Ben yine de yazmak istemiyorum ama gecmisten kalan bi umut kırıntısı da var maalesef.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaman ayirmaya değecek biri olduguna inaniyorsan olur. Ama zerre suphen var ise yaklaşma. Zaman çok degerlidir.
inan onu hiç bilmiyorum işte. Ben onu cok sevebilirim ama tek başına yetmiyor tabi.
Senin kararin. Kendi kararini kendin ver. Ama bi karar ver. Ortada durma.
Yazma kız zaten senle olmaz gibi ilişkisi bitmiş belki istemiyirek bjtti ve mutsuz başkasını hayatına almz
Fiziki olarak kötü oldugumu düşünmüyorum tabi zargana seviyorsa orasını bilemem :dd şaka bi yana ben de kimseyi isteyeceğini sanmıyorum
Hic aranızda bu konuyu açma şimdilik
Simdiden itiraf etme arkadas olarak adim at kademe seklinde sonrasi belli mi olur 🤷🏼♀️
olmaz, hatta yeni çıktıysa hiç olmaz. Kendi haline bırakmalısın bir süreliğine. Ondan sonra hisslerini söylersin.
en doğrusu bi süre daha beklemek o zaman
Hatun buldunuzda kisa uzun ilişkisini tartisiyorsunuz
Dayı tamam yazmak istedim diyelim ne yazarak gireceğim konuya saçma sapan bi durum yıllardır sadece takipleşiyoruz tek bi muhabbetimiz olmadı
ee kusura bakmada odunluk sende haci kiasaca yazsana yillardan sonra seni görmek güzel umarim hersey yolundadir yorucu bi sezon gecmistir tatile gittinmi vs yaz olmadi sacinin seklimi degişmiş senin yeni farkettim vs sor bisiler işte istiyorsan senin adina ben yaziyim ona senin hesaptan yarina randevun hazir
Eyvallah 😁 kendi göbeğimi kesmeyi tercih ederim ama taktikleri deneyeceğim
kizlar yapisi geregi atlamaz hemen isterki erkek mucadele etsin ilgilensin, sen ole beklersen bi kamil gelir yazar alir günlünü ceylanin. Abini dinle az
Abim ben seni dinliyorum zaten ama uzun iliskiden çıkmış kafası da baya karışık yani hiç alakasız stler paylasiyor şu aşamada ne yapabilirim ki
Kafasinin karisik olmasi daha iyi şuursuzca karar verir :D sen direk yazil abisi ama israrci olma sakin itici gelirsin
Fena gaz veriyorsun reis gidip kapıdan olmazsa pencereden gireceğim valla
Kemal sunal gibi karakola kadar pesinden gitme tabi mk
nereye kadar takip edeyim abi sen bilgili birine benziyorsun
Ln bizi boyle seven olmadı 4mk
beni öyle seven oldu da ben sevemedim karşılıklı olsa çok daha iyi olur böyle şeyler :))
Bizde karsiliksiz bil3 olmadi
Illa olmustur ama muhtemelen ya davranislarinla ya hareketlerinle geri durmasına sebep olmussundur
yaz bence
Enkaz devralırsın birader uzak dur
Çekindiğin şey ne
Uzun ilişkiden çıkmış sonuçta yani kafası karışıktır. Hayır dese ayrı bi sorun evet dese ben güvenemem. Ama seviyorum yani
Onunla sohbet etmeden bunu anlayamazsın. Konuş onunla çok bahsediyorsa ondan bitmemiştir
Yıllardır tek kelime muhabbetim olmadı ki nasıl konusma baslatacagim?
Hikayesine yaz, yürüyomuş gibi değil ama.
Naber nasılsın diye mi girmeliyim?