Uzun ilişkiden çıkmış kızla olur mu?

Merhaba öncelikle şu an olan biten bi durum yok ben suyu bulandırmadan olayı sırasıyla anlatayım:

Lisede okuduğum dönemlerde kısa bi süreliğine 1 sene kadar aynı sınıfta bulunduğumuz bi kız vardı. Ben bu kızın yakın arkadaşıyla baya iyiydim bu yüzden kızı ilk gördüğümde falan sormuştum o da bana baya uzun bi süredir sevgilisi var demişti (2 yillik falanmis herhalde) ben de zaten orada kapattim konuyu kaldı öyle.

Üzerinden 2 yıl kadar geçti şu an üniversitedeyim

2 3 ay falan önce (instagramdan takiplesiyoruz) sevgilisinden ayrilmis baya belli st falan atıyor. Benim de direk aklıma geldi lan acaba yazsam nasıl olur diye ama şu da var uzun iliskiden çıkmış insan istemese bile karşısındaki kişiyi üzebilir (maalesef aynısını ben de yaptım), kaldı ki yazacak gtüm yok yazsam da olumlu bi cevap verecegini sanmiyorum yani sonucta yillar geçmiş. yillardir takiplesiyoruz bu arada ama post paylaşınca beğeniyorum o kadar baska tek bi mesajımız olmadı. Ne yapmaliyim ya? Ben yine de yazmak istemiyorum ama gecmisten kalan bi umut kırıntısı da var maalesef.

Uzun ilişkiden çıkmış kızla olur mu?