@sıwar @mert_1 @suskunemre12 @last-yigit
@by Cılız
@archsila
@archizmir
@deriniyah35
@okan61trbzn
@sıwar
@mert_1
@suskunemre12 @last-yigit
@by Cılız
Birinin fotografini googlede nasil aratiyorlar fake mi degil mi diye?
Ve buradakilerin linkleri nasil kopyalanir?
Var misiniz?
Ay dur ben bu işin profesörüyüm ŞSPCÖGISCPGÖ
Şimdi paylaşılan fotoğrafı ss alıp Googleye giriyoruz arama çubuğunun yanında kamera var zaten oraya basıp ss aldığımız fotoğrafı seçiyoruz ve arama tuluna basıyoruz çıkan fotoğraf fake ise onuda ss alıp KS ye geliyoruz görüş yap tuşuna basıp sağ altta çıkan fotoğraf seçeneğine tıklıyoruz ve Googleden ss aldığımız fotoğrafı yayınlıyoruz, iyi günler 🏃♀️
Sorulari siliyor KS, fakeleri nasil ortaya cikaracagiz
Onları çıkarmak biraz zor boş ver buradakilerin geneli zaten hepsine inanıyor bu tür insanlar için çabalamaya gerek yok yani.
Hic fakelerle konustun mu peki maviden kiz cikan vs
Anlıyorum direk. Konuşmuşluğum var.
Taktik verir misin nasil anliyorsun kiz oldugunu veya tam tersi. Bunlari bilmek gerek burasi, fake dolu
Fenomenlerin cogu fake. Ozellikle cinsellik kategorisiyle fenomen olmus kisiler. Bunla ilgili mesaj attim ve dedikleri tek sey. Kendilerini koyma zorunlulugu yokmus 😂
Ciddi misin cidden burasi fake dolu. Peki sence fake erkek profilin arkasinda kiz mi vardir erkek mi (ozelden fake karizma erkek fotograflarini atarak kendini o kisi gibi tanitarak tavlamaya calisan)
Cevap
0Cevap
Çok uzun sürer ve zaten kendilerini belli ediyorlar ya
Nasil fark edilir sence? Ve genelde fake erkek profilin arkasinda kiz mi vardir erkek mi? Gerci tam tersi de var burada.
Bunlari nasil ortaya cikarilabilir cidden cok fazlalar.
Valla ben pembeleri kız sanıyordum yarısı erkekmiş
Nasil fark ettigini soyler misin
Peki fake karizma erkek profilin arkasinda kizlari tavlayan profilin arkasinda erkek mi vardir kiz mi
Hiç gerek yok ne yapıyorsa yapsınlar
Bunlarin hesaplarini kapatmaliyiz
Hic fakelerle konustun mu peki
İşsiz
Burada olduguna gore farkli degil gibisin
Hatta farkli degilsin
Boş sorular sormuyorum en azından
Profilini acsan da dolu sorularini gostersen
Ben anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?