Güncellemeler
3 ay
Bu iki kız niye görüşümü yorumlarda yazacağım deyip yazmadı acaba?
Güncellemeler
3 ay
Şu soru bile süper soru seçildi ya. Ne güldüm ama. 😂😂
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Profilinize bakan fake hesapların kim olduğunu düşünürsünüz?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Profilinize bakan fake hesapların kim olduğunu düşünürsünüz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Profilime kim baksın ki burada bea. Kimseyi tanımıyorum doğru düzgün.
Başla bir sosyal medya kullanmıyor musunuz?
Hayır.
Ben burayı düşünerek sormamıştım. O zaman başka.
Tahmin edemem açıkçası çünkü bazen insanlar birbirine bileniyor neden olduğu belli bile değil mesela birisi küsüyor kızıyor birisine diğer tarafın haberi bile yok.
Böyle şeylere pek rastlamıyorum
Konuşmak isteyen konuşsada yazışına göre kızmı erkekmi belli olur
Muhtemelen beni çekemeyen ya da yaptığım bir şey bir tarafına dokunmuş acısı olan kişi olduğunu düşünürüm.
Burası hariç sosyal medya hesabım yok. v
İşin aslı hiç umurumda değil kimin bakıp bakmadığı
Sadece fake hesap olduğunu düşünürum
Sarı çizmeli mehmet ağa.
AKP trolleri 😂
Orijinal bir yanıt oldu. 🤣🤣
Teşekkür ederim 😊
Düşünmem
Tabii, o da bir tercih. Sadece insanın dikkatini çekiyor.
Bu kim diyorum geçiyorum 😃
Anladım. Zaten bu kim dedikten sonra insan her olasılığı düşünüyor. Ben sadece ilk aklına geleni merak ettim.
Bir de mesela benim gel gitli bir ilişkim var. Her tartışınca engel yiyorum. Artık engeli bile ciddiye alamıyorum. Yine yedim engeli. Bugün instagram hikayeme bir fake hesap bakmış. Numarasını son hanesine bakarak anlarım belki diye düşündüm. Baktım ve numara ile açılmış bir hesap değil. Allah Allah dedim.
Öyle şeylerle uğraşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. İnsan psikolojisini bozuyor boşvermk en güzeli
Aynen. Katılıyorum. İnsanın psikolojisini bozuyor.
Vallahi bilemedim şimdi
Fake stalkerim yok
kk♥️
Eski sevgilimdir 😂