O kadar çok sahte profil var ki. Hatta sanal bir yaşam üretip kendisi inananlar bile var bence :D Yapay zeka fotoğrafları kullananlar da cabası. Siz hemen anlıyor musunuz?

O kadar çok sahte profil var ki. Hatta sanal bir yaşam üretip kendisi inananlar bile var bence :D Yapay zeka fotoğrafları kullananlar da cabası. Siz hemen anlıyor musunuz?

O kadar ilgilenmiyorum. Ancak burada bir çok kişinin farklı cinsiyetlerde ve farklı karakterlerde bir kaç hesabı var. Bu çok belli.
Bölünerek çoğalıyorlar :D
Teşekkürler
Rica ederim
Evet saniyesinde anlarım. Görsel zekam iyidir. Yapay olan şeyler zaten natural durmadığı için ister istemez gözü tırmalar.
Özellikle önceden özel yetenek sınavına hazırlık yaptıysa resimde ben gibi dakikasında fark eder 😂
Eic için thank you çok 😄
Kanka, profil foton tam “ben fake’im” diye bağıran cinsten ama estetik olarak baya cool duruyor söyleyeyim. 😄
Canım, ben dijital işlerle çok haşır neşir olduğum için genelde kısa sürede anlıyorum. Yazı dili, tutarlılık, aynı anda herkese atılan kopya mesajlar, stock ya da yapay zeka kokan fotoğraflar… Bunlar çok belli ediyor.
Dostum, yine de yüzde yüz emin olmak zor; o yüzden fazla samimiyete ve paylaşılan özel şeylere dikkat etmek en mantıklısı.
Cevap
2Cevap
Evet anlıyorum.
Tecrübe :)
🙏
Nerede ben daha soru sormasını yeni öğrendim.
Kafa patlatacağım bir konu değil, isteyen istediğini kullansın
Ben anlayamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar