Güncellemeler
+1 yıl
Toplumun dayattığı bir algı var, erkeğin peşinizden koşması gerekir gibisinden, ama bir kadın onu kırdıysa kadın da özür dilemeli diye düşünüyorum, umarım anlatabilmişimdir, kötü bir şey yapmak istemiyorum sadece ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
özrü ilk onun dilemesi lazım. sonuçta bir söz vermiş ve sözünü tutmamış.
Ben çok fazla yalancısın sen dedim, ay biraz uzun olucak ama anlatabilir miyim
Anlatıyorum ben o zaman, biz 11 aydır beraberiz ve ayrı kaldığımız süreçler de oldu.
İlk olarak kendisi 15.000₺ biriktirdi, bizim geleceğimiz için altın yapıp kenara atmak istedi.
Ben buna tabi çok sevindim, ama birsürü abisi var ve bir abisinin nişanı oldu evlenicek.
Ailesi de bu parayı almak istemiş, o da gidip kendine iphone 11 almış tüm parayı harcamak için.
Ben tabi ki çemkirdim, ama sonra yine barıştık, aradan 4 ay geçti ben bu telefonu satıcam, 2. El bir telefon alıcam tozlu ortamda çalışıyorum kalan parayla da altın alıp kenara atıcam kimseye de söylemicem dedi çok sevindim tamam dedim.
Sonra tekrar sordum buna aradan biraz süre geçti telefonunu satıcak mısın aşkım dedim, ne alaka dedim 'benim bu diger telefonumu 2. El olarak satmıştım telefoncuya sorun çıkartmış Bin ₺ ordan kesti, bu telefonunda ekranı kırıktı 10.000₺ verdi benim içim el vermedi satmadım, abime de satmam gerektiğini söyledim sakın satma ben sana 5,6 bin₺ çekerim kendine telefon alırsın bunu satma bana ver' demiş, ben inanmadım sen yalancısın daha bana verdiğin sözleri tutamıyorsun ileri de nasıl tutucaksın vesayire dedim
Ona yalancı demek belki de hayatında duyabileceği en kötü söz çünkü verdiği her sözü tutabileceğini söyleyen ağırbaşlı birisi, günümüzün çocukları gibi sana yalancı dedim özür dilerim diyince affedecek birisi değil, bende 2 gün öncesi sesli mesaj attım çünkü bana çok ağır şeyler söyledi, sonra engelledim, aslında bana cevap vermiş bi adım atmış ama ben onu anlık durumla maalesef engellediğim için birşeyler yazmış ama ben göremedim, yazdım tekrar konuşmak istiyorum fakan dedim, biraz atıştık istemiyorum da demedi, bende bu akşam sesli konuşalım dedim
Bence görmemezlikten gel kacan kovalanır olayı unutmus hic birsey olmamıs gibi naz yapsın dursun ararsa aç hic birsey olmamıs gibi konuş normal rutinde yani ekstra bir çabaya girme
O kadar nazlı birisi ki, asla ve asla kendisi yazmaz bak iki ay ayrı durduk ben dedim ki seven adam adım atar ben bunu böyle bildim dedim ama o kadar sevildiğimi sonrasında da hissettirdi ki, adım atmamasını anlayamıyorum, neden atmıyorsun diye sorduğumda ben sen beni reddedersin, hayatında birisi vardır artık diye atmadım demişti