Sevgilim kalbimi çok kırdı şu an pişman affetmeli miyim sizce?

Ben o kadar berbat bir yerde yaşiyorum ki ne otobüs var ne araç var biyerlere gitmek için. sevgilimle 2 aydır buluşamıyoruz araç yok oda benim yasadıgım yere gelemıyor laf soz olur diye en sonunda dün bana patladı. arkadaşlarım sevgilileriyle her hafta bulusup geziyor biz napıyoruy 2 ayda bir buluşmaya çalışıyoruz onda da her zaman gıttıgımız cafeden başka yere gidemiyoruz 2 saat vaktımız oluyo gozlerine hasret kalıp özlemekten deli oluyoruz sade bir ilişkımız var farkında mısın sen ailenın baskısından sıkılmadın mı? Dedı. bu söyledikleri beni o kadar çok kırdı ki en sonunda bende patladım ben çok mu istiyorum bunu ama şartlar uygun olmuyor arkadaşlarının sevgılilerinden rica et o zaman sana bol vaktı olan kız ayarlasınlar dedim. sonra özür dilerim bir anlık ofkeyle ağzımdan çıktı bunlar asla bunu dusunmuyorum ama ben özleyince böyle oluyorum ben senden de ılıskımızden de memnunum dedı. ama ben cok kırıldım bana dediklerını unutamıyorum soğuk davranıyorum affetmek gelmıyor hiç siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilim kalbimi çok kırdı şu an pişman affetmeli miyim sizce?