İlgisiz büyüdüğüm için çok minik bir ilgiye bile kanıyorum, kimseye hayır diyemiyorum. Ne yapmam lazım?

Canım benim harika bir kalbin var. Bende senin gibi iyi niyetli idim. Artık değilim. Herkeze iyilik yapardım zoka bana patlardı. Artık yapmıyorum. Borç isteyenle bile alay ediyorum bir daha istemesin diye.. geçen bir arkadaş 5000$ borç istedi 3 aylık. Bende dedim para vadelide vadeliyi bozma zararı faiz zararı derken 5500$ olarak geri alırım. Öyle diyince istemedi. iyi ki de adam 1 ay sonra kalpten gitti. Ulen dedim doğru yoldayım Artık.
Görüş
19Görüş
İyi bir arkadaş ortamında gir
İlgisiz büyüyen insanların bazıları da aksine ilgisizdir ve ilginin ne olduğundan bir haber olduğu için insanlara mesafelidirler.. Kim olduğunuzu ve neye inanıp inanmayacağınızı siz şekillendireceksiniz.. Bazı şeyleri yapıp sonrasında içerisinde bulunduğumuz yaşam koşullarını ya da karşımıza çıkan insanları suçlamamalıyız.. Kendi davranışlarımızın ve eksikliklerimizin sorumluluğunu almaya başlayınca aslında büyüyoruz.. Keyifli günler..
Bence de
Belli ki bu durumu sana düşündüren ve farkına varması sağlayan bir şeyler yaşamışsın. Böyle olaylar yalnızca yaşantıyla fark edilir diye düşünüyorum. Artık sonraki ilişki ve iletişimleri de daha temkinli yaklaşabilirsin. Napimmm ben de böyleyim demek yerine bu özelliği değiştirmeyi kabullenmek daha mantıklı olacaktır.
insanlarin sevmeyi kesinlikle cikarina gore aldigi dusunulurse nabza gore serbetcilige donusur bu gunumuzde. hayir sevmeyin arkadasim, sevince kaziginizi yiyince daha pis acitiyor nefret edip pislik yaptiginizla kiyasla. hayir anasini satayim, insanlar kendilerini minik minicik gruplara ayirip, kendi deger yargilari dahilinde insanlari "yargilayinca" kimi nasil sevecek, kimden nasil sevgi bekleyeceksiniz ki.
inanmiyorum ben insanlarin sevebilecegine..
Sana Hayır demesini öğretecek kötü bir deneyim yaşamadan önce HAYIR demesini öğren!
Baba sevgisinden mahrum kalan kızların genel problemi
Sadece baba değil direk ebeveyn
@Elmayanak01
🤣🤣🤣 beni niye güldürdün gece gece yaa ayy Allah'ım
@Elmayanak01 gülmek güzeldir bye
By👋
Şimdi aşkım bu ufacık ilgiye ketun olcksn kanmican herkesin sahte oldunu idrak et sevgiyi Birinde ya da Bi yerde arama başta verilmemiş görmedin şeyi gördüm sanarsn ama yanılırsn herkesle fazla samimi olma ağırlığını koy her konuda mantık ara kendini firenle hayatında insanlar yerine hayvanları sev bence bunlar işe yarar çünkü bende öyle yaparak çok güçlü birine dönüştüm eskiden ufacık bi ilgide kanardm şimdi hayatımda kendimden başka kimsem yok
Bunun farkına varmışsın bu güzel bir şey. Bundan sonra ilişkilerinde bu zayıflıgini (herkes ilgi sever ama en ufak bir seye kaniyor oldugun icin boyle dedim) göz önüne alarak hareket etmen yeterli. Bu senin hem ordan oraya savrulmani önler hemde daha sağlıklı bir ilişki oluşturabilirsin.
Hayır demeyi ve sınırlarını çizmeyi bilmelisin yavaş yavaş yoksa bu gidişle harcanırsın gözünü aç güzelim
Duygularınla hareket etme mantığın ağır bassın kolay kolay yanlış yapmazsınız
Sana hediye almamı istermisin. Bu başarın için tebrik mahiyetinde
İsterim dkdkdj
Nereye göndereyim
Bak farkındalığın var rahat ol biraz kasma
Ilgi sevmen çok normal o ilgiye bağımlı olma sadece.. Ilgiyi kestiğinde azalttığında tavrını koy beklemeye devam etme..
şekerle bile kandırırlar diosun yani
Sende haklısın ama çoğu kişi kötü niyetli
Bana gelmen lazım
Neden
İlgiye kanmamayı öğreteyim
Bende ilgilenmek isterim seninle
Yapma yanarsın
Neyi
Kanma heryese üzerler seni
Hayır de :D
Büyük sikinti
En İyi Görüş