Yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım kafam çok karışık?

Ben neredeyse kızla tanıştığımdan beri ondan hoşlanıyorum ama bunun olmaması gerektiğini düşündüğümden hiç bir hamle yapmadım. kızla ilişkim şöyle benle aşkımlı konuşuyor eski sevgililerini ve bazı kötü anılarını anlatıyor (genelde kızların yaşadığı türden sıkıntılar) anlatıyor intihar girişimlerinden falan konuşuyor. En son ben dayanamayıp kızla birşeyler yapmak ve ona açılmak istedim onu partiye davet etim kabul etti partide göz göze gelmeye çalıştım ama hep gözlerini kaçırır gibi bir hali vardı neyse parti çıkışı ikimizde sarhoşuz ona seni seviyorum dedim, o da bana, kızı evine götürdükten bir süre sonra ben yine kıza seni seviyorum diye mesaj attım. O da öldürmem kendimi merak etme diye yazdı ben de seni gerçek anlamda seviyorum seni önemsiyorum diye yazmışım o da random atıp eve geldin mi yazdı ertesi gün bana günoo diye mesaj attı telefonda konuştuk bana karşı soğuk bir tavrı yoktu. Ben den hoşlanıyor mu yoksa çok mu sıcak kanlı mesaj da ne demek istediğimi anladı mı merak ediyorum.

Ne olur yardım edin ya kafam karışık ne yapmam gerek

Yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım kafam çok karışık?