AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haklısın delirmekte. bir kaç gün sonra kaldır onu farketmez
Farkedilmiycek bı buyuklukte değil ki çerçeve olsa bı kenara koysa anlarım ama kocaman poster gibi tablo nedir
ayy azzzzkkııııım siliyordum yere düştü kırıldı dersin. duvara tutturamaamışsın anneciğimizi dersin :)
Keşke kırılacak bişey olsa öyle bir malzeme de değil
Sende babanla olan fotoğrafını daha büyük yap as
Evde aile resmi sevmiyorum ayrıca misilleme yapmak onu haklı çıkarır anlasamadigim birinin resmi evimin baş köşesinde neden olsun
Şaka bir yana ne kadar anlaşamıyorum annesiyle dersen olmaz sonuçta annesi aile başkadır kimse ailesini atamaz büyütülecek bir durum yok abartıp yuvanı huzursuz etme
Evet annesi saygım sonsuz annesi ile konuşmasın demiyorum ama ikimizin yaşadığı evde bana saygı duyması gerekmez mi
Gerekir tabi ama sen şeytana uyma sorma da bir resim için yuvanı eşinle aranı mı bozacaksın saçmalama bence
Ben zaten atsın demiyorum ki bunu istemeye de ne onun ne benim hakkım var biz oda kalabalık oluyo diye kendi resmimizi koymadık annesi ile resmini koymus demek ki fazlalık gözüken benim diye düşünce geçmiyor değil aklimdan
Bende bozmak istemediğim için ona bunu nasıl düzgün bir dille anlatıp konuyu kapatırım arayisindayim ben huzursuz oluyorum diğer türlü mesela gidip annesinin evine asabilir öyle yapsaydı kızmaz takdir bile ederdim
aynı evde yaşıyosunuz. çivi bile çaksa senin fikrin veya haberin olmalı.
Ben de bu düşüncede biriyim
annesiyle aran kötüyse ve bunu biliyosa kasıtlı yapmış olabilir. ilişkinizde her şey yolunda mı?
Evet her şey yolunda hatta dönem dönem kendisi bile annesi ile karşı karşıya kalıyor bı anda böyle bişey yapmasi beni çok sasirtti
tuhaf
Bence de çok tuhaf ve değersiz hissettiriyor
kendisiyle konuştun mu konuyu neden yapmış?
Resmi çok beğenmiş ne kadar açıklayıcı bı cevap dimi
ahahahh var altında bişeyler. seninde dediğin gibi çerçevelettir koy bi köşeye poster ne
iyi halt etmiş cezamandırmalısın bence
Nasıl bı cazalandirma yapabilirim kocaman adam çocuk değil ki
bunuda bizmi soylicez arkadaş araya yastık falan koy yatarken
abooo :D
Bence de aboo tam kriz gecirmelik
abartı
Hemde ne abartı nasıl huzur bozmadan kaldırıcam bilmiyorum annesiyle konuşmuyoruz bile
Normal
Nesi normal bu bana saygizlik değil mi birlikte yaşadığımız bı evde ikimizin resmi yok annesi ile ne mana
O zaman konuş böyle böyle diye onu kaldır kendi annenle resmini tak oraya