Eşimin annesi yatak odamıza daldı?

Beş aydır evliyiz eşimin ailesinden farklı şehirde yaşadığımız için bize geldiklerinde bizde kalıyorlar. Bir haftalığına geldiler bu ikinci gün. Kadın gelir gelmez zaten yıkadığım çamaşırlarımı karıştırmaya kalktı yakaladım, iç çamaşırlarım geceliklerim vardı çok utandım eşime söyledim annen böyle her şeye elini atar mı öyle olacaksa saklıycam kirliye atmıycam dedim. Yanlışlıkla bakmıştır dedi oysa ki banyoda kapaklı kirli sepeti belli olmaz mı çamaşır makinesinin dibinde? Her neyse kaynanalık yapıyor işte kendince dedim onu geçtim gece eşim rahat durmadı biraz sırnaştı annesi odaya daldı iyi ki sırnaşırken girmiş ya biraz sonra girseydi? kızım benim yakın gözlüğümü gördün mü dedi eşim de anne tamam sen çık ben bulup odana getiririm dedi. Ben de annenler gidene kadar yapma bak kapı çalmayı bilmiyor demek ki dedim sinirlendiğim için eşim bozuldu neden acısını benden çıkarıyorsun dedi daha geldikleri ilk günden tartıştık yani. Sabah da işe gittiğim kıyafetime bu etek kısa değil mi ki sen rahat edemezsin diye diyorum dedi laf soktu evden çıktıktan sonra eşimle yine tartıştık ailem varken neden böyle giyiniyorsun ayıp değil mi dedi şok oldum hiç karışmayan adam benimle kıyafet için tartıştı ve evi kayınvalideme bırakıp çıktım kim bilir nelerimi karıştırmıştır. Nasıl davranmalıyım beni saf sanıp her şeyi yapıyor? Nasıl tepki vermeliyim?
Eşimin annesi yatak odamıza daldı?