Annem salonu bastı ve?

20 yaşındayım ve skypeda toplam 5 kişi kız erkek karışık muhabbet ediyoruz ama aynı zamanda oyun oynuyoruz. Cs go oynuyoruz. Annem benim sesime uyanmış ve sert adımlarla geldi salonu bastı bas bas bağırdı sabahın 5inde hala ayaktasın allahın cezası vs. skypetaki insanlar annemin beni azarladığını duydular ve ben ordaki insanlara mahçup duruma düştüm. Hemen mikrofonu kapadım arkadaşlarıma aşağıdan ben yatıyorum iyi geceler yazdım. Ben sustum ama annem hala üzerime geldi ve en sonunda bende bağırdım dedim ki anne tamam bişey demiyorum git ve yat bende yatıcam dedim. Lambayı kapattım bişey demeden gidip yattım. Ve bu çoğu zaman oluyor. Bende bıktım artık yeter yani. Bana diyor ki zamanında yat zamanında kalk. Zamanında yatıp zamanında kalkan insanlar işi gücü olan insanlar değilmidir? Ben öğrenciyim 4 yıllık uzaktan eğitim okuyorum ama işte boş vakitlerimde gece bilgisayarda oyun oynamayı arkadaşlarımla o saatte vakit geçirmeyi seviyorum. Peki neden bunu annem anlamıyor her seferinde beni salonda basıyor? Bide arkadaşlarımın yanında yani. Kötü bişey söyleyip kalbini kırmak istemediğim için her dediğine okey diyorum. Ama bende insanım daha nereye kadar okey dicem? Benimde sabrım taşıyor yani ama ben sabırlı bir insanım mdır. Babam zaten yıllardır annemin bu davranışları yüzünden gitti. Yıllarca anlaşamadılar ve en sonunda boşandılar. Ama annem babamın gitmesini istemedi çok üzüldü ilk zamanlar ama sonra onsuz yaşamaya alıştı. Peki babam annemin bu davranışları yüzünden ayrıldılarsa annem neden hala kendini değiştiremiyor? Neden halen daha bana böyle davranıyor? Bende çekip gidicem en sonunda o olucak artık bunumu istiyor yeter yani. Bunları neden anlatıyorum bilmiyorum sadece beni anlamanızı istiyorum bu durumda ne yapmam gerek çünkü ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Üşenmeyip okuduğunuz ve beni anladığınız için teşekkür ederim
Annem salonu bastı ve?