Unutamadığın ex aşkını sevgilisiyle görsen ne hissedersin ve ne yaparsın?

#DeliMavi
6 ARALIK 2022
Unutamadığın ex aşkını sevgilisiyle görsen ne hissedersin ve ne yaparsın?

#DeliMavi
6 ARALIK 2022
Bitmiş gitmiştir uzulmenin anlamı yok o demek ki unutmuş ya da onun sana karşı değeri yokmuş veya bitmiş sevgisi de öyle sen uzaktan bakıp acı cekiyorsan o senin temiz kalpli hala onu bekleme arzun ama bu safliktan başka bir şey değil yoluna bakıp kendine yeni bir hayat cizmen gerek
Unutamasaydım başkasıyla olma fırsatını vermezdim zaten.. O fırsatı varsa, içimde bir şeyin kalmadığındandır.. Görmüş olurum sadece.. Başka bir şey hissettirmez..
üzülürüm bu duruma
Hiç bir şey yapmam
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim 💙
Cevap
34Cevap
Unutamadığım ex aşkım yok. Olsaydı ve görseydim de bir iki defa bakar dönüp giderdim
Takılmam sanırım umrumda olmaz
Hiç bir şey.
Darısı bana derim. O bulmuş benim neyim eksik derim. Falan
Buda birşeymi ben 3 yıl boyunca tek taraflı olarak ölecek kadar çok sevdim sonunda geleceğim dedi gelmedi vazgeçtim hastalandım neler çektim geçen hafta nişanlandı istediğim elbise saç konsept her şey hayallerimi çaldılar onu gördüm
Çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Unutamamak benim kitabımda olmayan bir kavram yani aramızdaki sorun problemler ise ben dağ olsa aşarım ve ayrılmam ama ayrılmışsam eğer benim için vazgeçilebilir hatta vazgeçtiğim birisidir zaten.
Pek umursamadım.. Ekstra birşeyde yapmazdım. Hala seviyor olsaydım ayrılmazdim. Yanında başka bir kadında varsa zaten beni unutmuş demektir. Uzulupte kendime zarar vermezdim. Adı üstünde ex geçmiş gitmiş.
Unutamadıysam çok üzülürüm tabi ki. Yani hem hala sevdiğim birini başkasıyla görmek hem ben unutamamışken onun çoktan başkasını sevmiş olma düşüncesi çok ağırıma gider.
İllaki insanın zoruna gider onun hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor olması mutlu olması kabul edilir şey değil sürüm sürüm sürünmesi gerekiyor. maalesef ki böyle düşünürüz
@Fevzi34 gerçekler böyle istedikleri kadar inkar etsinler
Ayrildigimizdan beri O bile buldu birisini ben daha bulamadım derim.. kendi kendime. Zaten beni görmezden geliyor artık. Bana konuşmuyor.. beni pek etkilemez yani bu durum.
Merhaba,
Hiçbir şey yapmamış sonuçta herkesin kendi hayatı bir şekilde yaşamak zorunda görmezden gelirim önüme bakarım
Bir şey yapmam zaten arada cidden aşk olsaydı bitmezdi kimle istyorsa olsun bana ne
Hani bir şarkı var severek ayrılanlar! Böyleyse yüreğim yanar, değilse umursamam.
Kimse unutulmaz veya vazgeçilmez değil. Ex ise zaten unutmuşumdur, umurumda bile olmaz.
Ex aşkımla geçmişte olan, yaşanmışlıklarima göre o anki duygularım değişir.
Vay derim bunda bende olmayan neyi buldu da beni reddedip ona gitti derim
Ben de karımla geçerim yanından bjasldhııpjoşasnldb
Kızım saçma sapan hareketler yapma hemen kendi hayatına odaklan derim ve öyle de yaparım
bir şey yapmazdım. Ben onu seviyorum diye illa benimle olucak halı yok ya.
Attan inip eşeğe binene ne denir😂 allah mesut etsin djdj
yolu ben verdiğim iin unutamadığım bir ex hiç olmadı. he görsem adamı tanımam o kadar yok.
Ex kategorisine geçtiyse benim için artık bir anlamı yoktur o kişinin
Unutamama değilde bana sensiz yapamıyorum ya sen ya hiç dedikten 2 hafta sonra sevgilisiyle el ele foto atmıs bitanem diye ve sevgiliside biz beraberken arkadasım dediği bi çocuk sadece zoruma gitti
Gordum gormemezlikten geldim. Saplanti haline getirmeye gerek yok hicbir seyi
Çay ısmarlarım ikisine de
Bir bok hissetmem
Yaşandi… eve gidip bir kaş gün ağladım ☹️
Layığını bulmuş derim 🙂
Unutamadığım ex aşkım yok
umursamam umrumda olmaz
Bunu ağlayarak günlüğüme yazarım.
yazık bunu mu bulmuş derdim herhalde. d
Görmemiş gibi yaparım
Görmezden gelirim.
görmem ki şehir değştirdi