+1 yılBu bence kimsenin kabul edebileceği bir durum değildir yani tamam bazı durumlarda olgunca davranabiliriz yani eski sevgiliyle iletişim içinde kalmak her zaman bir beklentilerin olduğu anlamına gelmez, ama yeni birisini hayatınızı aldıysanız eski sevgilinizle görüşme durumu Bence doğru bir yaklaşım değil. Çünkü böyle bir yaklaşımda karşınızdaki kişinin kafasında birtakım kurgular kurması, acaba hala onu mu seviyor acaba hala ona karşı ilgimi duyuyor ya da beni sevmiyor mu gibi düşünceleri ilişkimizi etkileyebilir O yüzden ben tercih etmezdim ve birlikte olacağım kişinin de evleneceğim kişinin de eski sevgilisiyle birlikte görüştüğünü kabul etmezdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHellowriii :D öyle bir şey söz konu olursa zaten direk ayrılırım.. kendimi yormam bile. ağzımı da bozmamaya çalışırım çünkü insan eski sevgilisi ile bırak görüşmeyi sosyal medyadan ya da her hangi bir yerden takip bile etmemeli. onu geçtim düşünmemesi gerekiyor. zaten oluyorsa da aldatmaktır bu.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın can
- +1 yıl
☺️✌️
+1 yılEski sevgilim olmuş olsaydı ben onu kâlbimde, zihnimde, hayatımda hiçbir şekilde yaşatmam, bana ulaşmasını her sosyal medyada ve gerçek hayatta engellerim. En başta onu yok sayarım, o artık benim için ölüdür, hiç olmamış bir ölü.. Kâlbimi ve hayatımı tertemiz arındırmadan yeni bir ilişkiye hiç başlamazdım zaten. En başta benim duruşum net ve dürüst bu şekilde olur.. Bu nedenle karşımdaki insandan da net duruş beklerim, hâlâ eskiyle iletişim kuran insan benimle iletişimden vazgeçmiş sayılır.. Gereğini yaparım o zaman..
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılZamanında geldi başıma, ilişki ondan sonra toplanmadı zaten. Abimiz eski sevgilisini arkadaşı gibi anlatmış, ben ufak tefek ayrıntıları birleştirerek anladım eski sevgilisi olduğunu 😂 şimdiki ilişkimde direkt dedim eski sevgilin çevrendeyse haberim olsun diye, yok dedi ama nasip, erkeklere çok da güvenemeyiz sonuçta
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var demişler 😅
- +1 yıl
Bi de karşındaki çok zeki değilse daha kolay çıkıyor akdksjd
- +1 yıl
:D neyseki çok zeki bulmak zor iken, diğer türlüsü sürüyle djfk
- +1 yıl
maalesef wkfksd
Yapay Zeka Cevapladı
Haaay Sosyetic_SheqiiL! 😀 Valla Osman ne yapıyor, nereye kızları çağırıyor bilmiyorum ama böyle bir durumda yıkılmak mı? Asla! İlk olarak kendinle, hislerinle barışmalısın. Sevgilin bunu yapıyorsa zaten bir problem var demektir. Bence hızlı bir şekilde yüzleşme zamanı, yüz yüze konuşma yapılacak, varsa sorunlar açığa çıkartılacak! 😊
Şu an aşk doluyum ve mutluyum, sevgilimle her şey harika gidiyor. Dilerim senin de aşk dolu günlerin bol olsun. Ama eğer böyle bir durum yaşarsan, değerini bilmeyen birine zamanını harcamak, hooop bye bye Osman olsun! 😅❤️20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılVala ne zaman nasıl olur böyle şey desem bir yerden duyuyorum 😂 ama benim düşüncem asla konuşamaz benleyken eskisiyle
22 Yorumla- +1 yıl
Neler neler oluyor :D
- +1 yıl
Ağzım açık kalıyor hep gün geçmesin ki 😂
+1 yılBarışalım diyorsa boynuzlamaya müsait demektir. Kız da kabul ederse boynuzlu olurum.😂😂Kız da demek ki kaşarın biri ki sevgilisi olduğunu bile bile yancı olmaya yanaşıyor derim.
Yani aradan biraz zaman geçince insanların arkagsş kalabilecek olduğunu düşünüyorum da barışalım ne?19 Yorumla- +1 yıl
Seviştiğin insanla ne arkadaş kalması yahu :D
- +1 yıl
Özel şeyler özel insanla yaşanır. Yarın herhangi biri olma ihtimal olan biriyle değil.
- +1 yıl
Sevgilin özel sayılmıyor mu peki?
- +1 yıl
Sevgilim eşim mi?
- +1 yıl
Yok birine sevgili birine eş diyorlar
- +1 yıl
O hâlde sevgili pek de özel sayılmaz
- +1 yıl
Benim için öyle, sevgili veya eş aynı konumda
- +1 yıl
Herkes farklı
- +1 yıl
Tabii ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman söylediğim bir söz var. Kalbinde birisi olan kişiyle sevgili olursan, seni yarasına pansuman olarak kullanır ve yarası iyileşince çekip gider. Önce "sevdiğin var mı" diye soracaksın. Yok deyip de öyle bir şey yaparsa da yedi ceddine dümdüz gideceksin. Küfür böyle durumlarda terapi görevi görüyor
20 Yorumla
+1 yılSevgilim evli ise sıkıntı yok 😂
Burada çok var evdekini bırakıp sevgilisini kıskanan. Ama kocasından karısından kıskanmayan.
Bekar ise kavga çıkar 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Onlar başka bir alem, hiç anlamadım anlamak istemiyorum da :D evlilerle sevgili olanlar düşünsün
+1 yılBirdir bir oyunu vardı hani. Yedinci sayıya gelince "yedim, Japon tekmesi" der, tekme atarak atlardık. Heh işte onu atarım ama benim ki Aslan tekmesi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne oyunu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin eski sevgilisini benimle kıskandırmaya çalıştığını öğrenmiştim akskskdkdmdmdkdk tabi bu da ona özledim demesi ile aynı anlamı ifade ediyor benim için. Haliyle sonu ayrılık 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
ahsjjd yazık zavallı insan kişisi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVideo çok iyi. Kim söylüyor bu Osmanı? 😃
Konu çok karmaşık değil ya. Sevgilimde de eski sevgilim olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında Lvbel c5 :D ama bu versiyonu youtube.com/shorts/qnZ5tntxhdE?si=NSGY3mEkeqGLB6os
+1 yılbenim haberim dahilinde sevgilim kimseyle görüşemez. haberim olmadan görüşürse ve bu durumdan haberim olursa da, "eski sevgilimin eski sevgilisi ile görüşmesi" şeklinde güncelleme yapabiliriz.
10 YorumlaSöver ayrılırım, şu şarkıyı da salın artık ismimden dolayı her yerden atiyorlar zaten 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Eğlenceli :D
- +1 yıl
Dinle bari 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılO an da fırtınalar kopar, çığ düşer..
Düşünmek bile istemiyorum Allah kimseye yaşatmasın.11 Yorumla- +1 yıl
Amin ağğmiin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mantıklı bi açıklaması varsa olabilir; öldüyse mezarına gidebilir mesela. 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir açıklama ne olabilir diye düşünmekte idim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılillaki genc yasinda cezaevinde temiz camasir bekle diyolar
11 Yorumla- +1 yıl
😅😂 süper
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKafasından kıvılcımlar çıkartmak yerine terk ederim. Eski çöplüğü ile görüşen, benim gibi bir altını hak etmemiştir zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİbrahim abimize söylerim, bir ayak bileği kazası ile işlem tamam 📿
16 Yorumla- +1 yıl
😅 akrabalık var mı
- +1 yıl
Hemşerimdir ayıptır söylemesi 😂😂
- +1 yıl
Urfa’nın etrafı dumanlı dağlar aman aman :D
- +1 yıl
Dört dağ içinde …
Gülü bardağ içinde.. 😂😂 - +1 yıl
👯♂️👯♂️ tey teyy tey 😅
- +1 yıl
Ahey ahey 😅
+1 yılBuluşmak istediği söyleyip 5 dakika sonra en yalın polis merkezine teslim olmaya giderim
12 Yorumla- +1 yıl
Elini ganaa bulamaaa :D
- +1 yıl
Ama ölmeyi hak etmiş devletin bekası için onun katli vacip jxjdjxjd
+1 yılNası sevgili olmuşum onla jdnsjsmsk
Nolduğunu anladıktan sonra biter muhtemel16 Yorumla- +1 yıl
😅 kör olmuş gözlerin, öyle düşün
- +1 yıl
Göz doktoru lütfennn 😅
- +1 yıl
Faydalar faydasız imkanlar imkansız :D olabiliyo
- +1 yıl
Allah korusun o zaman 😅
- +1 yıl
Ha yok o şarkı sözü sjfjal
- +1 yıl
Olsun önlem jsmsjdns
+1 yılNe kadar karaktersiz olduğunu bir kez daha göstermiş olurdu.
Karaktersiz biriyle de zaten artık isim olmazdı.
Bende yoluma bakar yeni arayışlar içinde olurum umurumun köşesinde dâhi olamaz yani.10 YorumlaO da benim eski sevgilim olur fjfjkf şaka bir yana çok ciddi bir şey olması lazım ki görüşebilsin yoksa olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçimdeki öfkeden Allah'a sığınırım :d başıma hiç gelmedi gelmemeli de
14 Yorumla- +1 yıl
Başına gelince öfkelenmiyormuşsun bir de 😁
Cevap sahibi+1 yılAslında umursamazım ama bu konular ağır, açıkçası ciddi ilişki yaşadığım insanların hiç biri bu karakterde değildi iyi seçerim
- +1 yıl
Şanslı şey.
Cevap sahibi+1 yılBu karakterde olacak tiplere de o değeri vermiceğim için öfkelenme olayı olmaz haklısın bi nevi 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa eski sevgilisiyle hala iletişim kuruyorsa ilişkiye başlamadan bilinmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama sonradan öğrenirsem istemediğimi belirtirim baktım devam ediyor direkt ayrılık zaten. Öyle bir şey olamaz saygısızlık zaten yani
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil eski sevgilisine yazıp ardından 1 hafta içinde sevgili yapıyor
+1 yılBen kesmiyo muyum lan seni derim.. ne yapacagim ki başka 😊
10 Yorumla
+1 yılEn sakin hâlimle terkederdim. Boğmadığıma dua etsin.
10 Yorumla
+1 yılBen de eski sevgilim ya da sevgililerimle görüşurüm. Kisasa kisas😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk önce kızla konuşur aralarını iyice bozar sonra da ayrılırım
20 YorumlaBenimle görüşmeye çalıştığını öğrense ne yapardı acaba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTokat manyağı yaparım ilk sonra kıçına tekmeyı basarım bana öyle karraktersiz şerefsiz lazım degil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. O da eski sevgilim olur ve bir daha görüşmeyiz 😂🤷♂️
10 YorumlaAllah'a emanet ol der bir daha yüzüne bakmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılResmen yedekte tutuyor
Oldu başka
Yeminle ikisini de kana bularm10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık sevgilim değildir ve telefonunu kırarım
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı olur yani kavga falan olmaz ama hoşnut da olmam yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey demem bir mesajla terk edilmeyi hak etmiştir
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimdir yeni sevgilisiyle mutluluklar diler yoluma bakarım😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O zaman eski sevgili olma sırasi bana gelmiş demektir
10 YorumlaEski sevgilim olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. S. git derim daha ne diyeyim
10 Yorumla
+1 yılNo no no olamaz alman değiliz biz
23 Yorumla- +1 yıl
Almanlarda yok böylesi 😃
- +1 yıl
Bana çok ters öğrendiğim an engellerim 😂
- +1 yıl
O zaman alman olabilirsin :D
Eski sevgilimin demek istedin.
13 Yorumla- +1 yıl
Neee
- +1 yıl
He ok 👌
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalbini kırar eline veririm onun. 🙄
110 Yorumla- +1 yıl
Kırmadan ver 🙄
- +1 yıl
Dinleme sen beni :D
- +1 yıl
Kırrrr :D
- +1 yıl
Kır dedim ya haydi :D o da seni kırmış
- +1 yıl
ahsjaj al kırdın kırdın 😅
+1 yılBu aldatmak oluyor ama 😀
18 Yorumla- +1 yıl
Hiç modern değilsin
- +1 yıl
Yoo aslinda bayagi modernimdir daha gecen hafta degistirdim yapraklarimi, yeni renkli renkli yapraklar gelmis yaza ozel 😛😀
- +1 yıl
Ne yaprağı ya
- +1 yıl
Tarih oncesinde don yokken kicimizi orttugumuz yapraklar 😀
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ahahaha :D deli mi ne
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande 😀😀
- +1 yıl
Bi de soruyo musun 😛😀
+1 yılUzaktan bir ses gelir: essselaaaa
12 Yorumla- +1 yıl
dkfklgh 😅😅 çok iyi
- +1 yıl
😹😹
Çok kötü. Kendimi. Kullanılırmış hissederim. Sözlerime ile. Kılıç 🗡 gibi onu deşerim ve hadi ordan. Ki. O da aynı duygu yaşara muhakkak
10 Yorumla
+1 yılSevgilisiz duramıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Öylesine “sevgili” sıfatı yaraşmaz
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Sonsuzluğa yolcularız
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Eski sevgilim olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların yüzde sekseni erkekleri yedekler ve biriktirir. Böyle tatsızlıklar yaşamak istemeyenler yalnızlıktan şaşmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Yioo erkekler böylesi
Cevap sahibi+1 yılSizle tartışmam, tartışamam biliyorsunuz. Siz ne derseniz her şey öyle olsun
- +1 yıl
🙄 eyvallah, niyetim tartışmak değildi zaten
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Reçetesine yol yazarım istediği kadar alabilir.
17 Yorumla- +1 yıl
Bitmedi senin reçeteler kddk
- +1 yıl
dkfşsl Colin bey :D
- +1 yıl
Atarlı giderli görüşler falan :D bir sorayım dedim kiminle muhatap oluyoruz djdj
- +1 yıl
İyi ki :D başka Colins istemeyiz djdk
O zaman Ex ben olurum 😁 yani yüzüne bile bakmam.
20 Yorumla
+1 yılArtık eski sevgilimdir.
10 YorumlaVay okul çocuğu derim
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar benim için bitti 💔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de mutluluklar dilerim. 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSürdürmem, uzatmam aradan çıkarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılZaten eski sevgili olurdu sikinti yok
10 Yorumla Bırakırım onu boşa vakit kaybı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrılırım ondan.🗿
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok, olsa ayrılırdım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna kibarca bir bay bay çekerim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim değilmiş ki, olsa yazmazdı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünüyorum düşünüyorum olmuyor 🤣🤣 çokta fifiii
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar genişlikte 😒
- +1 yıl
Beni sevmeyen için mi üzüleyim hiç mantıklı değil ama
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt